probaj i ti,
nemas sta da izgubis,....u glavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj i ti,

Ovo je upravo suprotan primer jer pokazuje da Rusija nema dovoljnu moć niti volju, interes da zaštiti udaljene saveznike. Mada uzgred ni zapad takođe u o oj situaciji nije reagovao ništa drugačije (pod pretpostavkom da je aktuelana valst u Jermeniji prozapadna). Uzgred ne znam kako mi možemo da okrenemo leđa Rusiji kad iovako nismo u savezu sa njima.
Ovu poruku ti De Sisti i ostali nece lajkovati, da ne spamujemo vise.Sada ovo nema veze sa temom Jermeni -Azeri, ali to je ono sta sam ti napisao da Srbi nisu u stanju da izaberu strateskog partnera ili saveznika poslednjih dve stotine godina.Saglasan sam sa tobom da bi nama Srbima izbor Nemacke bio povoljniji jer Nemci nemaju praksu da pustaju saveznika niz vodu ili ga po potrebi prodaju kao Britanci, ali mali narodi nemaju uvek mogucnost pravog izbora
Vidi Jermenija je bila i ostala član evroazijske unije, ne bih rekao da to nije savez sa Rusijom, bez obzira na eventualnu promenu politike. Sa druge strane, ja Rusiji ne zameram ništa. Nije bilo realno i moguće u ovom trenutku uraditi više od ovoga. Meni je degutantno ovu činjenicu zamagljivati Jermenskom "izdajom". Taj narod ima toliko tragičnu sudbinu i na dobrom je putu da završi u nekom tursko iranskom rezervatu da ovakve kvalifikacije stvarno nisu potrebne.ali jermenija od izbora nove vlade nije ruski saveznik vec neprijatelj
Ne mozes sedeti na dve stolice. Sluziti zapadu/sorosu i biti ruski saveznik istovremeno
Ili - ili.
Pasjanijan je izabrao Sorosa. Zato njega nek zove da mu salje oruzje i divizije. A ne Rusiju.
Azeri su odigrali mudro. Obezbedili rusko nemesanje, zahvaljujuci jermenskoj gluposti.
Točno, Srbija i ostale balkanske zemjw se trebaju pokloniti novome sultanu!!!Izvukli smo pouku , Srbi se u resavanju svojih egzistencijalnih , nacionalnih , obrambenih , i ostalih problema moraju osloniti na Bajdena, Hilari , Markona ...EU .... , ko Pasanijan ! ..i Tursku , zbog dodatnog blindiranja nase granice !
Da, stvarno su ovi Jermeni bezobrazni i aljkaviМожда Руси треба да их покупе![]()
![]()
Vidi Jermenija je bila i ostala član evroazijske unije, ne bih rekao da to nije savez sa Rusijom, bez obzira na eventualnu promenu politike. Sa druge strane, ja Rusiji ne zameram ništa. Nije bilo realno i moguće u ovom trenutku uraditi više od ovoga. Meni je degutantno ovu činjenicu zamagljivati Jermenskom "izdajom". Taj narod ima toliko tragičnu sudbinu i na dobrom je putu da završi u nekom tursko iranskom rezervatu da ovakve kvalifikacije stvarno nisu potrebne.
Kao sto znamo ishod i nametnuto resenje WWI su unapred bili osudeni na nastavak, ne mozes nekome oduzeti teritoriju na kojoj njegov narod cini 99% stanovnistva bez posledica.

Pa ovo je strasno.Ко још мисли да је неком стало до Арцаха осим људи који су били (затечени) тамо нека погледа овај снимак.
Пут према Шуши, овакво стање је било и прије три дана (снимци од АЗ) док Јереван данас, јуче* ...танца по улицама и глуми разочарење ...
----------
Можда Руси треба да их покупе![]()
![]()
Ako te ne mrzi pročitaj još jednom šta sam napisao. Ne mislim da su Rusi trebali da ginu za Jermene, kažem da mo se ne sviđa etiketirati Jermene zato što Rusi direktno stali na stranu člana evrpazijske unije i njihovog interesa.znaci rusi treba da ginu za nagorno karabah koji je zauzela jermenija a jermeni da izbegavaju mobilizaciju
pasjanijan rece da je odziv na mobilizaciju bio slab.
ODKB obavezuje rusiju da brani jermeniju ako je neko napadne spolja a nagorno karabah nije deo jermenije.
Sad nek ga vadi iz govana onaj sa kim se slika
![]()
I pored toga sto su izdali Rusiju, Jermeni samo Rusima mogu da zahvale sto im je ostalo makar nesto i sto nisu izgubili sve.
Interesabtno mi je ponašanje Gruzije npr u ovom sukobu koje ako se ne varam u potpunosti neprijateljsko prema Jermeniji.
Ako je Gruzija zapadna marioneta, zašto nije podržala Pašanjina ako je zapadni igračSta je tu cudno? Gruzija je zapadna (americka, izraelska, turska, NATO) marioneta jos od 1990-ih.
Ako te ne mrzi pročitaj još jednom šta sam napisao. Ne mislim da su Rusi trebali da ginu za Jermene, kažem da mo se ne sviđa etiketirati Jermene zato što Rusi direktno stali na stranu člana evrpazijske unije i njihovog interesa.
Na žalost po Jermene ovo poslednje što si rekao je tačno. Nema ko drugi da ih štiti, jer okruženi su neprijateljima.
Interesabtno mi je ponašanje Gruzije npr u ovom sukobu koje ako se ne varam u potpunosti neprijateljsko prema Jermeniji.
Ako je Gruzija zapadna marioneta, zašto nije podržala Pašanjina ako je zapadni igrač
Ako je Gruzija zapadna marioneta, zašto nije podržala Pašanjina ako je zapadni igrač
Ma da da sam spomenuo Ruse bas bi trazio argumente,to prodavaj nekom drugom....sta treba da se potkrepljuje opste poznata cinjenica,svaka godina njihove vladavine odnosila je milion zivota,izracunaj koliko su vladali svetom i eto ti brojke....zasto bih ja bio prstrasan ako ti tvrdis da su oni najveci zlotvori na planeti a ja te zamolim da dokazes tvrdnju ?ako nesto tvrdis potkrepis argumentima
Evo citaj ovo za pocetak iako tu mnogo falizasto bih ja bio prstrasan ako ti tvrdis da su oni najveci zlotvori na planeti a ja te zamolim da dokazes tvrdnju ?ako nesto tvrdis potkrepis argumentima
Indija je bila njihova najveca kolonija au njoj nikada nije bilo vise od 30 000 Britanaca civila i vojnika, voleo bih da znam kako su oni mogli da drze u ropstvu i maltretiraju 3-400 miliona Indijaca.Da se ne bi zamarali,ma andjeli su,blago onom gde njihova cizma usla.....previse si pristrasan i nisi objektivan tako da dzabe sa tobom pricati....
Jermeni samo Rusima mogu da zahvale što jim je ostalo makar nešto i što nisu izgubili sve.
To si upravu. Ne daj Bože da je Crna Gora stekla nezavisnost 1991 na čelu sa Đukanovićem. Nama bi već 1992 preko luke Bar uplovili turski brodovi sa turskim komandosima i dzihadistima...a junačka Crna Gora bi im davala logistika.da gruzini su izdali hriscanstvo i sluze Sorosu
To sto i Jermeni sluze istome nije ih sprecilo da ih za pare prodaju azerima i turcima
...u večini slučajeva kad im dogori saveznici napuštaju njemačku....Sada ovo nema veze sa temom Jermeni -Azeri, ali to je ono sta sam ti napisao da Srbi nisu u stanju da izaberu strateskog partnera ili saveznika poslednjih dve stotine godina.Saglasan sam sa tobom da bi nama Srbima izbor Nemacke bio povoljniji jer Nemci nemaju praksu da pustaju saveznika niz vodu ili ga po potrebi prodaju kao Britanci, ali mali narodi nemaju uvek mogucnost pravog izbora
imaju azeri realnog predsjednika svjesnog geopolitičkog položaja....između turske i rusije uvijek izaberi rusiju jer ti je gledajući realno darovala državnost dok pod turcima možeš dobiti samo kabadahiju...Među narodima koji pripadaju Istočnoj Međunarodnoj Zajednici ima puno ljudi koji su "zaljubljeni" u materijalno bogatstvo koje je stvorila Amerika te su zato da bi dobili deo toga spremni, da izvršavaju "zapadne" naredbe na štetu svog naroda te njima sličnih i prijateljskih naroda (pokazalo se je to i među Jermenima 2020, i među Srbima posle 05.10.2000, i među Rusima 1991/1992), a istina je da je RUSIJA sprečila Azerbejdžanu da 2020 ne zgazi ceo jermenski Nagorno-Karabah ...
![]()
ma Boga ti,kao recimo koji to ?...u večini slučajeva kad im dogori saveznici napuštaju njemačku....