Lancier
Elita
- Poruka
- 15.143
I šta je sad ovo - kazna za izdaju druga Staljina i SSSR-a koju je sprovela Ruska federacija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da dodamo tu i masakr u Gagri, u izvedbi čestitog humanitarnog aktiviste Šamila BasajevaИ протерано али и прилично грозоморно побијено, као што и приличи племенским и верским ратовима по тим грозоморним подручјима.
Ту су Руси мудро ангажовали Чечене, познате кавкаске борце за људска права.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kamani_massacre
https://en.wikipedia.org/wiki/Sukhumi_massacre
Nije, nego drugarica buncaI šta je sad ovo - kazna za izdaju druga Staljina i SSSR-a koju je sprovela Ruska federacija.
Kazes da ima antisovensku istoriju. Koliko ja znam u dijaspori SPC je najvise pomagala jermenska verska zajednica.Иначи овај брадати Сорошевац је водио своју кампању и обојену револуцију под паролом независност ..а његов идолошки вођа Гарегин Нждех
је такођер имао случну паролу док је уско сарађивао са Хитлером .Слобода за Кавказ од Русије ...то јсу истините чињенице ..
Ово питање је веома комплексно , није тако просто као што појединици овде представљају .
Јеременија , осим те историје сукоба са Турцима и Куридима има приличну историју сарадње са нацистима и једне антируске , антисловенске политике.
на тој страни , она ни мало не одступа од НДХ и осталих нациситчких идеологија ..
Та дијаспора Јеремена у САД и широм света је политички дисидент , али нацистичких , националистичких тенденција по којима је створена , она ни мало
нема симпатије према Русији ...то имајући у виду , може да се разуме политичка клима у Јерменији после обојене револуције .
Kazes da ima antisovensku istoriju. Koliko ja znam u dijaspori SPC je najvise pomagala jermenska verska zajednica.
zasto bih ja bio prstrasan ako ti tvrdis da su oni najveci zlotvori na planeti a ja te zamolim da dokazes tvrdnju ?ako nesto tvrdis potkrepis argumentimaDa se ne bi zamarali,ma andjeli su,blago onom gde njihova cizma usla.....previse si pristrasan i nisi objektivan tako da dzabe sa tobom pricati....
Турци јесу заiебани али су амери далеееко заiебаниiи па Турска не сме да пипне грчка острва (премда је и Турска у НАТО и то геостратешки важнија чланица од Грчке) због чињенице да је Грчка чланицА НАТО пакта и велики пријатељ амера. А тај ОКБД је мурац живи.
Понављам, никаквог сукоба не би ту било да је Русија стварно велика сила (као Америка и НАТО).
стојим иза оног што сам рекла .
матица Јермена у САД је основана од политчких дисидената и нацистичких дисидената
то ко је коме помагао на личном нивоу у то не улазим .

Jermene ne vole ni Rusi ni Turci kao što Poljake nisu voleli ni Nemci ni Rusi. I tako Jermene i Poljake razbucaše svi.Иначи овај брадати Сорошевац је водио своју кампању и обојену револуцију под паролом независност ..а његов идолошки вођа Гарегин Нждех
је такођер имао случну паролу док је уско сарађивао са Хитлером .Слобода за Кавказ од Русије ...то јсу истините чињенице ..
Ово питање је веома комплексно , није тако просто као што појединици овде представљају .
Јеременија , осим те историје сукоба са Турцима и Куридима има приличну историју сарадње са нацистима и једне антируске , антисловенске политике.
на тој страни , она ни мало не одступа од НДХ и осталих нациситчких идеологија ..
Та дијаспора Јеремена у САД и широм света је политички дисидент , али нацистичких , националистичких тенденција по којима је створена , она ни мало
нема симпатије према Русији ...то имајући у виду , може да се разуме политичка клима у Јерменији после обојене револуције .
I šta je sad ovo - kazna za izdaju druga Staljina i SSSR-a koju je sprovela Ruska federacija?
Kakve Makedonije? To je Juzna Srbija. Nazalost Srbija je prestala da postoji davajuci podrsku antisrpskim partizanima i antisrpske KPJ...Јерменски фашисти у помагали Бугарима у окупацији Макеодније
Ovo je bilo bas argumetnovano,razruzao si meNemas pojma , al te to vidim ne ometa da visis na temi od jutra do sutra i lupetas ))) ...
Udri Djurda ! ))) .... mikrofon je vas )) ....

Slazem se sa podacima koje si iznela, ali kako objasnjava njihovu pomoc slovenskom narodu?стојим иза оног што сам рекла .
матица Јермена у САД је основана од политчких дисидената и нацистичких дисидената
Cinjenicama,recimo.Na zidu moze da pise *****,pa ti lizi dok ne oderes jezik.Zvanicni Erevan je uputio dobrovoljce i nesto tehnike, to je ta "pomoc".Nikakvog pokreta jedinica ranga brigade nije bilo. BPL i dronovi bi zabelezili kretanja jer je putna mreza svedena na dve komunikacije sa severa i juga kojima oklopna tehnika moze da se krece.Susa je pala zato sto je branilo par stotina ljudi od 18. do 60. starosti,na svim video prilozima to je uocljivo,ko sto bi bilo uocljivo rasporedjivanje jednog bataljona OS Jermenija na prilazu Susi.Da je zvanicni Erevan uputio par hiljada boraca na Lacin koridor sta mislis da li bi pao tako lako?Tvoje pisanje po forumu vs. MOD Jermenije
Kome vjerovati?![]()
Jermene ne vole ni Rusi ni Turci kao što Poljake nisu voleli ni Nemci ni Rusi. I tako Jermene i Poljake razbucaše svi.
Kakve Makedonije? To je Juzna Srbija. Nazalost Srbija je prestala da postoji davajuci podrsku antisrpskim partizanima i antisrpske KPJ...
A, sami su krivi za nju, poljaci da ne dode do zabunePoljska tragedija je mnogo manja od jermenske.![]()
партизани Макеодније су се изборили против Бугарско и Јеременског окупатора .
A, sami su krivi za nju, poljaci da ne dode do zabune
Мање оваквих умоболних лупетања не би било лоше.
Nemoj zaboraviti da su sve evropske monarhije tokom 19.veka pokusale da prosire uticaj ,to sto su Britanci bili najupesniji ne znaci da su zlocinci.Recimo da su neki Nemcima pripisali genocid u Istosnoj Africi,kao i Belgijancima u Kongu,.."Pax Britanika" ne pise se Britanicca mala knjizica od nekoliko stotina stranica grupe autora koji pisu pod pseudonimom Pomeranski daje odgovore na postavljeno pitanje.

Znas kako ni da obeleze bitku na Bregalnici gde je poginulo preko 20000 srpskih vojnika braneci Makedoniju od Bugara. Partizani Makedonije su goli pistolj.партизани Макеодније су се изборили против Бугарско и Јеременског окупатора .
Макеоднија је наравно наша веома блиска област повезана родбинским везама и коренима , лично не одвајам Македонију и живим за то када ће поново да буде део једне наше словенске федерације и заједнице .Макеодници су нам род рођени и веома нас воле.
Pa pobedili suverenisti ... navodno oni rade bolje posao.Шта би са свецке милиције током ових сукоба, мммук![]()
Tacno tako drugarice Komunistkinjo, al' dzabe ti to ovima ovde koji ni sopstvenu nacionalnu istoriju ne znaju.стојим иза оног што сам рекла .
Не мислим само на США а и ометеност изборима у спољним политикама се приписује искључиво бабана државамаPa pobedili suverenisti ... navodno oni rade bolje posao.
--------------Шта се десило са свецке милиције у вријеме сукоба у Р. Арцах.?
- МЗ/УН јасно вођен интересима још од '38 - '39., нико не зна што и даље постоје - нису вриједни даљег коментарисања
- НАТО - мук, једини инфо од њих да се надају избору пипача дјевојчица за посланика у мерикама да би им удјелили неки динар
- САД (сами себе зову милиција па да их ставимо у ову групу) румених образа још од Сирије, нису ни "твитнули"
- ЕУ ( ... милиција ... - | | - ) у пеланама за одрасле док им лете главе у унутрашњости - позатварали се у куће "самоизолација"
Из тог угла, хм изгледало ми је спектакуларније на почетку. Можда си у праву - к'о туча у селу.Kad ono opet neki interesi Turadi i Rusije...