Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.132
Jermeni bar imaju jaku i sloznu dijasporu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, na primer Kim Kardašijan...digla bi moral trupama na frontuJermeni bar imaju jaku i sloznu dijasporu.
kako mi se čini, Jermeni su u goroj situaciji od nas...mi imamo i neke potencijalne saveznike na Balkanu, mada bi nas ti saveznici očerupali prvom prilikom
Koliko ja razumem predsednika ovde su elitne jedinice i divizije odbile da se bore što je izdaja za vojni sud.
MEĐUTIM formalno pravno nije izdaja jer Jermenija nije napadnuta i nije zvanično ušla u rat.
To je ono o čemu sam juče pričao, Jermenija se kurvala, te bi ratovala, te ne bi, sve čekajući da im neko drugi reši pitanje očuvanja NK i ratuje umesto njih.
Azeri su imali izuzetno dobru obaveštajnu procenu da Jermenija ratovati neće jer verujem da ne bi rizikovali i kretali da su mislili da može doći do totalnog rata
imamo potencijalne, ali ne i realne...da budem iskren, ni ti naši potencijalni saveznici se ne uzdaju u nasМи немамо никога. Баш никога.
Ни Јермени немају никога, и још плус имају несрећу да буду окружени јачим непријатељским државама.
trolu, naravno, opet nisi odgovorio šta te se pitalo.
a već ti je rečeno da tvoje slaganje s pobedonoscevim govori samo o vašem karakteru. sličnosti vaših mentalnih dosega.
pitan si bio da pokažeš taj član o nedeljivosti pa eto da završimo raspravu u kojoj ti nisi upratio ni zašto je početa.
a diskusija je počela oko azerbejdžanskog pozivanja na međunarodno pravo ("svoju teritoriju")...i mog posta o tome kako titin i staljinov ustav, pa i medjunarodno pravo, nisu pravni akti koji su pisani po meri najviših ljudskih vrednosti i besprekorne logike pa se tim brisoguzima od ustava, zakona, kao i medjunarodnog prava ne mogu rešiti sporovi medju ljudima već više služe kao opravdanje za rat i svađanja i stradanja uključujući i naš slučaj.
Azeri su maestralno odigrali. I na vojnom i na diplomatskom polju. Pokazali ozbiljnost kao drxava i narod.
Armeni su narod kojima sada preti nestanak
besmislica.pa nisu ovo američki izbori. tvrdiš da je neko u pravu a pojma nemaš u čemu je u pravu i zašto je u pravu?U pravu je Pobedonoscev.
da, na primer Kim Kardašijan...digla bi moral trupama na frontu
To se trenutno dize onom njenom reperu muzicu.U pravu si.besmislica.pa nisu ovo američki izbori. tvrdiš da je neko u pravu a pojma nemaš u čemu je pravu je i zašto bi bio u pravu?
Da si perspektivna drzava, ne bi nikada dosao u situaciju da ratujes. Posto si izgubljen u prostoru i vremenu, drzava ti je raspad sistema, onda ti je i narod raspad sistema pa se lozi na te price, mi, rat, genocid,teritorije, istorija, ne damo dedovinu. Kad krene suocavanje sa realnoscu, onda se i taj naboj ispumpa brzinom svetlosti,..........u potpunosti si opisao bošnjačku mahalu u šeher sarajevu.Bilo nekad sada se pripoveda.
Sve je to uzrocnoposledicno. Da si perspektivna drzava, ne bi nikada dosao u situaciju da ratujes. Posto si izgubljen u prostoru i vremenu, drzava ti je raspad sistema, onda ti je i narod raspad sistema pa se lozi na te price, mi, rat, teritorije, istorija, ne damo dedovinu. Kad krene suocavanje sa realnoscu, onda se i taj naboj ispumpa brzinom svetlosti, pa castan narod shvati da bolje da gine ko imigranti na putu ka EU nego braneci koridor Lachin. Surovo, ali tako.
besmislica.pa nisu ovo američki izbori. tvrdiš da je neko u pravu a pojma nemaš u čemu je u pravu i zašto je u pravu?
nijedna evropska zemlja nema tamo ambasadu...kada je doneta rezolucija Generalne Skupštine UN 2017, kojom se osuđuje američka odluka o priznavanju Jerusalima kao glavnog grada Izraela, glasalo je protiv 128 zemalja...i Srbija je bila protiv...ako mi sami kršimo tu rezoluciju, što bi se onda poštovala i rezolucija 1244...
subinu istu. ali bitnija je ova rzlika.Изузетно ми је жао Јермена у НК-у што су доживели практично идентичну судбину као крајишки Срби.
Boljševici su, realno, krivi za ovaj gulaš. Trebalo je 20ih zamijeniti stanovništvo Nahičevana i Gorskog Karabaha i dobio bi se teritorijalni kontinuitet, stvari bi bile regularne i riješene.
Loši potezi Armenaca ne mijenjaju ništa na stvari da je sve krivo postavljeno od početka.

To je to, Alijev je jedan naivko, kakav trijumf Armena iz bezizlazne situacije.Силы ПВО Армении и ВКС РФ прикрывают воздушное пространство Армении и Карабаха, эта зона закрыта для авиации, кроме военной — Минобороны Армении
To je to, Alijev je jedan naivko, kakav trijumf Armena iz bezizlazne situacije.