- Poruka
- 76.576
Чак и PA8 у једном има право, а то је по питању твоје духовне содомије.tito je umro 1937 a izreala ja ne veličam već sam bog otac ga veliča, to ti nisam ja kriv

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чак и PA8 у једном има право, а то је по питању твоје духовне содомије.tito je umro 1937 a izreala ja ne veličam već sam bog otac ga veliča, to ti nisam ja kriv
on živi u nekom njegovom svetu i tamo je sretanЧак и PA8 у једном има право, а то је по питању твоје духовне содомије.![]()
Да, али по овом питању има право.on živi u nekom njegovom svetu i tamo je sretan
nemoj ga mnogo ohrabrivati, posle dobija napadeДа, али по овом питању има право.
Мораш се добро замислити кад је чак и он више у праву него ти.nemoj ga mnogo ohrabrivati, posle dobija napade
i tebi nije dobroМораш се добро замислити кад је чак и он више у праву него ти.![]()
Godine 1975. Josip Broz je podržao rezoluciju Ujedinjenih nacija koja izjednačava cionizam sa rasizmom https://en.m.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_3379To je onaj drugi tito nije josip broz
taj tito se nije ni potpisivao kao josip broz
a u kom svojstvu i u čije ime je taj tito podrzao tu rezoluciju ?Godine 1975. Josip Broz je podržao rezoluciju Ujedinjenih nacija koja izjednačava cionizam sa rasizmom https://en.m.wikipedia.org/wiki/United_Nations_General_Assembly_Resolution_3379
Josip Broz je 1975. bio diktator u Jugoslaviji, a ta država je podržala tu rezoluciju.a u kom svojstvu i u čije ime je taj tito podrzao tu rezoluciju ?
nit je on živ nit postoji ta državaJosip Broz je 1975. bio diktator u Jugoslaviji, a ta država je podržala tu rezoluciju.
Na tvoju veliku žalost, u istoriji će ostati zapisano da je Josip Broz podržao rezoluciju Ujedinjenih nacija koja izjednačava cionizam sa rasizmom.nit je on živ nit postoji ta država
isto ko da se sad brinem šta je prizno ili podržao car hetita ili azteka ili premijer sparte![]()
to nek izučavaju historičari, isto ko što izučavaju ostale nestale narode i njihove vođeNa tvoju veliku žalost, u istoriji će ostati zapisano da je Josip Broz podržao rezoluciju Ujedinjenih nacija koja izjednačava cionizam sa rasizmom.
pobediše hamasovci??7 komada je u toku dana poslano u po njima gori svijet.
Незапажено нам је прошла масовна предаја Хамасслија прексиноћ. У Џабалији
Не прдоклачи и не подмећи цио дан сваки дан. У Сирији има више сукобљених страна.Izrael priznao da je naoruzavao ISIL i Al Nusru da seku Hriscanima glave u Siriji
Kako komentarises ovo @Dе Sisti ?
Коментаришем да причаш глупостиIzrael priznao da je naoruzavao ISIL i Al Nusru da seku Hriscanima glave u Siriji
Kako komentarises ovo @Dе Sisti ?
Јеси знао да им је Ај Кју у Зони ЗабринутостиJemen spremio kaze 400.000 vojnika da raskoka Izrael