Mstislav
Stara legenda
- Poruka
- 75.553
Gazi kod 72 device. Tu im premca nema.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazi kod 72 device. Tu im premca nema.

Cekaj
To treba na vojni sud, ne na civilniШин Бет ухапсио двојицу Израелаца из Рамат Гана који су за рачун Иранаца хтели да врше атентате
Систи тврди да су комуњаре против Нетањахуа.прокомуњаре

Сиси је исти бот ко и ти, само са друге стране Кисинџерове медаљеСисти тврди да су комуњаре против Нетањахуа.![]()
Путине, ти ли си?To treba na vojni sud, ne na civilni
Rekoh ja kao u Bosni.Миротворци , испред њих положаји Хезболах терориста
Па и проћи ће Нетанњаху ко Срби у БосниRekoh ja kao u Bosni.
А по теби, Сатанњаху брани Израел, иако је је сву Америчку технологију заваљо за масне паре Иранцима и Кинезима, којима ће сад да сравне Израел?Cekaj
Erdogan sada "brani" Siriju posle "navodnog napada na Damask"
Koji buckuris kod tebe u glavi covece
Niko nije oduševljen. Samo želim da naglasim da je to narod sa kojim se ne treba zaebavati.Kolonizatori i Robovlasnici preko Atlantika su nemalo bili jevreji. Ko što su tada punili Ameriku crnim robovima isto danas pune Evropu i Ameriku migrantima.
Istorija se ponavlja. Ja nešto nisam ćopav pa da sam oduševljen ko ti.
За твоју земљу, Хезболах је ТЕРОРИСТИЧКА организација.Po cemu je Hezbolah teroristicka organizacija
Odakle on to zna? Lik lupeta ko lud.Zar nije ukinut verbalni delikt kroz priču o slobodi govora?
Izražavanje političkog stava ne bi trebala da bude prava podrška terorizmu.
Nije baš kao da si im slao pare i municiju.
Za neku sedmicu je glasanje u USПутине, ти ли си?
Провалили вас Јевреји, да сте намерно пустили пројектиле по држави, па сад хапшења ко у Путтлеристану?
ErdoganА по теби, Сатанњаху брани Израел, иако је је сву Америчку технологију заваљо за масне паре Иранцима и Кинезима, којима ће сад да сравне Израел?
Pored Iraca su odmah Spanske pozicijeIrski mirovnjaci ODBIJAJU DA ODU sa granice Izraela i Libana! Bravo Irci!
Не не... Тај твоја сатана са Аватара је заваљо технологију Ирану, губљењем оних силних беспилотних летелицаErdogan
Mislim da nisi dobro procitao
Баш оћете да вас УН олупа санкцијама и чисткама где год је то могуће...Za neku sedmicu je glasanje u US
Posle toga skidamo rukavice
U medjuvremenu je US army usla u Izrael i rasporedjuju se advanced units
Pripreme su u toku
Pored Iraca su odmah Spanske pozicije
Imaj na umu da su Srpski vojnici u Libanu zajedno sa Spancima na polozajima
Mnogo gleda Hepi kao i svaki patriota koji sanja o unistenju Izraela, EU i Amerike.Priviđa vam se svašta.
Srpska Atlantida, propast dolara, zavere, uništenje Izraela, Isus Srbin i t d .