Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
Промовисање терориста не спада у домен слободе говора

Javno podsticanje na izvršenje terorističkih dela

Član 391a

Ko javno iznosi ili pronosi ideje kojima se neposredno ili posredno podstiče na vršenje krivičnog dela iz člana 391. ovog zakonika, kazniće se zatvorom od jedne do deset godina.

Pa TI SI UPRAVO TAJ koji ovde podrzava terorizam Izraela nad civilima Jemena, Gaze, Palestine, Libana! Znaci treba te okovati i baciti na robiju a?

Ja sa druge strane NE PODRZAVAM bilo kakve teroristicke akcije uperene protiv civila i mirovnjaka UN SA BILO KOJE STRANE.

GZ1QNHKWEBImvxB.jpeg

Pa TI SI UPRAVO TAJ koji ovde podrzava terorizam
Срцко, пун је форум твојих активних и избрисаних порука којима исказујеш љубав за Хамас и Хезболах.
Ја подржавам регуларну војску државе Израел, државе са којом Република Србија гаји СРДАЧНЕ ОДНОСЕ ;)

Промовисање терориста не спада у домен слободе говора

Javno podsticanje na izvršenje terorističkih dela

Član 391a

Ko javno iznosi ili pronosi ideje kojima se neposredno ili posredno podstiče na vršenje krivičnog dela iz člana 391. ovog zakonika, kazniće se zatvorom od jedne do deset godina.
Moraće sve da nas potrpaju u logore čini mi se.:kafa:
Samo nek krenu.

Republika Srbija je marionetska NATO okupirana drzavica koja igra kako joj na zapadu sviraju tako da njeni stavovi ne obavezuju bilo koga. Sto jasno dokazuje sledeca slika.
РЕпублика Србија је независна држава која има законе чијој примени си и ти подложан, небитно шта ти мислиш о њима.
Та регулатива препознаје Хезболах као ТЕРОРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ.

РЕпублика Србија је независна држава која има законе чијој примени си и ти подложан, небитно шта ти мислиш о њима.
Та регулатива препознаје Хезболах као ТЕРОРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ.

Za mene i ostatak normalnog sveta - terorista je onaj koji ubija civile.

A svi znamo ko pretezno namerno ubija civile tamo.

Они који се крију иза цивила.
А то су џихадски терористи.
Како они по Сирији, тако и ови по Либану и Гази.

Nacisti i ustase su na identican nacin pravdali genocid nad Srbima civilima u WW2

"Partizani i cetnici se kriju iza civila po selima zato moramo sve da ih pobijemo - govorili su oni tada"

Back