Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
Хахахаха, хахаха

Сачекаћемо .
Тако сте славили и смрт Јоава Галанта пре десетак дана.
Šta je smiješno? NATO je napao srpske položaje bez ikakvog razloga i opravdanja.
Ja ne slavim niliju smrt za razliku od tebe, samo te učim tome da se ničijem zlu ne treba radovati kao što se ti raduješ jer mač ima dvije oštrice.

Preseliće se oni u opustošenu Srbiju i Hrvatsku.
Ništa ovde nije slučajno.

Zato je Kneza Milosa vec njihova...ne slucajno u ulici u kojoj su Vlada i ministarstva...
Pocev od Sky Line-a, gde su sebi 1999. zbombali Savezni MUP i tako oslobodili lux lokaciju...pa preko organizacije Habad koja se nalazi tu preko puta Nemacke Ambasade takodje, pa nadalje sve do ispod 27. Marta gde su takodje izgradili zatvoren kompleks stanova...pa do glavnih Trznih Centara...tipa Big, Beo itd...
A pitanje je i cija je investicija "Beograd na vodi"...toliko praznih stanova...

...

Kolonizatori i Robovlasnici preko Atlantika su nemalo bili jevreji. Ko što su tada punili Ameriku crnim robovima isto danas pune Evropu i Ameriku migrantima.

Istorija se ponavlja. Ja nešto nisam ćopav pa da sam oduševljen ko ti.
Да, тачно. Зато је заклетва чувене Нације Ислама у Америци гласила : ,,верујем у Бога, пророка и то да су Јевреји моје претке продали у робље".

Šta je smiješno? NATO je napao srpske položaje bez ikakvog razloga i opravdanja.
Ja ne slavim niliju smrt za razliku od tebe, samo te učim tome da se ničijem zlu ne treba radovati kao što se ti raduješ jer mač ima dvije oštrice.
Смешно је што толико лупеташ и глумиш Бутрос Галија.

Већ сам постављао скриншотове твог лицемерја, немам времена да то радим сваког понедељка

Sve je ok dok se ti ili neka druga islamistička nakaza da se raznese u beogradskom prevozu ili zaleti na žandarma kao onaj degenerik pre par meseci.

Do tada imate forume, imate parole, ove levičarske proteste, Holivud, pa možete do sutra da kukate. A masi Srba se možete za to vreme, sageti...poyy

Kužim ja tvoje srčane smetnje izazvane emotivnom reakcijom ali nisam ja sudija Džefri Majs.

Ako ti sada kužiš?

Нема, то су све ,,џихадисти". По Систију, свако муслиманско дете (али и немуслкманско) које убије Израел је ,,џихадиста". Звучи монструозно и болесно да неко здраво, нормално, људско биће тако мисли, али тако јесте.
Иначе, да ли си икада чуо да је он осудио израелске злочине?

Озбиљно сумњам да је Систи заправо прешао на талмудизам.

Hezbolah napada ISKLJUCIVO vojne ciljeve u Izraelu. Kao i Iran.

Istovremeno Izrael ubija zene, decu, starce, svestenike, ne pravi razliku.

Onda dodje @Dе Sisti teski licemer i kaze kako mi podrzavamo teroriste . Po cemu je Hezbolah teroristicka organizacija ako napada samo vojne ciljeve a IDF ubija zene decu starce, svestenike sa citavim porodicama , rusi crkve, dzamije , zgrade u kojima zive civili?

Pa IDF Je teroristicka organizacija a ne Hezbolah.

Back