Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste:Nije bilo tamo nikakavih terorističkih grupa sa strane Izraela
Mantra. Nzm kaki vam ne dosadi da je ponavljate?Ljudi su imali svoj interes, koji je bio suprostavljen interesu islamista da ih pobiju.
Neuporedivi primeri, Gaza i Kosovo.Na nama je da gledamo i učimo, pa da jednog dana isto to uradimo na našem KiM i uništimo teroriste tamo.
Kakvih islamista??Drzi se podalje tih islamista radikalnih ma koliko oni trenutno imali istog neprijatelja kao i mi - SAD
iran, palestina, hesbolah i ostalih islamističkih radikalnih idiota...Kakvih islamista??
Palestinski Pokret Otpora je sekularisticki pokret.iran, palestina, hesbolah i ostalih islamističkih radikalnih idiota...
ta rulja palestinska je bila u onih 5000 mudzahedina u bosni, koju je doveo bin laden a blagosiljao alija.Palestinski Pokret Otpora je sekularisticki pokret.
Тих твојих исламских терориста које је Тито запатио и негово овде, за овај хаос тамо...Kakvih islamista??
Ovo je baš zanimljivo.Ja sam zgranut.
Ko bi ocekivao da su prezimena jevrejskih drzavnika mahom Poljska, Ruska ili Germanska.
Glupetao si ti svojevremeno da Palestinaca uopšte nijw ni bilo. Sad opet menjaš priču.nemoj da glupetas vise
И Египат сад чачка мечку...Greska. Egipat na sredozemlju je u vlasti cioniste Sisija kao i citavo arabijsko poluostrvo stoga se nece desiti nista.
Naravno sve do smene Arapskih rezima kad vec ne bih nikako pozelio da sam odabranik boziji.
Рано Хришћанство је било духовно, нема везе са наци одредницама, јер је било општинарски одвојено од свих идолопоклоника, јеврејских поготову...Ti da je poznajes znao bi sta je rano 'riscanstvo mislilo o jevrejima i kako se prema njima ophodilo od vremena Ješue Nazarećanina do Hitlera. Ocigledno su oni bili pametniji od tebe.
Palestinci imaju prava na svoju državu. Nisu zbog toga ,,terorosti".Тих твојих исламских терориста које је Тито запатио и негово овде, за овај хаос тамо...
Ал наиђоше на већу будалу од себе, јер сад мечку нико не може да смири после чачкања...
Ti govoriš ko da na Bliskom Istoku nema druge sile, sem Izraela.И Египат сад чачка мечку...
Буквално даје алиби Бибију да их одвали и да консолидује тиме моћ...
Тешке су будале тамо сви Арапи у комплету, не може да им се помогне док их не изгеноцидишу веће будале од њих...
Nije to ništa čudno. Pa Netanjahu je Poljak rodom.Ovo je baš zanimljivo.
Ali sad će @Dе Sisti da nam objasni kako su Izraelci doseljeni u 20.veku zapravo domaćini koji proteruju te lažljive doseljenike koji sebe nazivaju Palestincima a na toj zemlji žive samo tričavih 2000 godina...
Benjamin Mileikowsky, otac rođen u Varšavi
Arik Scheinerman, poreklom iz Brest-Litovska
Yitzhak Rubitzov iz neke Ukrajinske pripizdine
Golda Mabovitch iz Kijeva i Belorusije
Davi Grün iz Płońska
Sve starosedeoci...
Pa to sam i napisao, Benjamin MileikowskyNije to ništa čudno. Pa Netanjahu je Poljak rodom.
Партнер Србије је Израел а не Палестина... Омрзосте нас Јеврејима због Арапа ви бољшевици...Palestinci imaju prava na svoju državu. Nisu zbog toga ,,terorosti".
Тај Титов ''савезнички'' аџувански накот само доносиу штету Србији и Православљу...Jaser Arafat nije bio islamista.
Сем Америке и донекле Израела, та сила не постоји друга... Зато сви ћуте ил се ''дуре у празно''...Ti govoriš ko da na Bliskom Istoku nema druge sile, sem Izraela.
Neka hvala, mi nismo takvi po prirodi.Партнер Србије је Израел а не Палестина... Омрзосте нас Јеврејима због Арапа ви бољшевици...
Чим се слегне прашина тероризма и геноцидашења, Србија треба Израелу да помаже како уме, јер је Србски интерес проАмерички и проИзраелски по природи менталитета и цивилизације...
Još kad bi imao dovoljno obrazovanja da razumeš značenje reči "džamahirija"...Тај Титов ''савезнички'' аџувански накот само доносиу штету Србији и Православљу...
Србија није више Титова Шугославија да прекида са Израелом због њиховних локалних ствари, него треба да са озбиљним државама, а не џамахиријама да гради своје односе и интересе у ЕУ...
Државе имају своју природу - цивилизацијску... Србија и Израел припадају Европској, иако су територијално ван паралелеNeka hvala, mi nismo takvi po prirodi.
Соцошијада... Лако је гуглатиJoš kad bi imao dovoljno obrazovanja da razumeš značenje reči "džamahirija"...
Pa to sam i napisao, Benjamin Mileikowsky![]()