- Poruka
- 50.831
Talas nasilja pokrenuli su židi kad su počeli da se naseljavaju u Palestinu.Izgleda da si zaboravio ko je pokreuno talas nasilja izvođnjem ogromne terorističke akcije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Talas nasilja pokrenuli su židi kad su počeli da se naseljavaju u Palestinu.Izgleda da si zaboravio ko je pokreuno talas nasilja izvođnjem ogromne terorističke akcije.
Izgleda da ipak podržavaš čim ide ali.
Hamas je stvoren od strane Izraela, održavana je njegova moć od strane Izraela, data mu je podrška naroda zahvaljujući postupcima Izraela od 1948 naovamo, ja ovde vidim samo okupiran narod koji živi ispod svakog civilizacijskog standarda i jednog jedinog krivca za sve što se događa.
Tako da ne mogu da stavim "ali" ni u kakvom kontekstu, krivac je Izrael, jedini drugi krivac je USA koja im sve to omogućava već decenijama.
Možemo tako da idemo do prehrišćanskog perioda, zar ne?Talas nasilja pokrenuli su židi kad su počeli da se naseljavaju u Palestinu.
BREAKING: Clash Between Egyptian And Israeli Forces Resulted In Casualties Near Rafah
On May 27, a firefight was reported between the Egyptian military and the Israeli Defense Forces in the border area near Rafah. There was no immediate comment from the Egyptian and Israeli authorities.
Israeli media reported that the IDF fired “warning shots” in the direction of the Egyptian forces. Al-Mayadeen also reported the opening of fire by the Egyptian military and retaliatory shots from the IDF. Daily News Egypt, an independent Egyptian newspaper, cited unnamed sources as saying Egyptian soldiers were “affected” by the Rafah massacre on Sunday, in which an Israeli bombing led to the killing of 45 Palestinians at a displacement camp.
According to preliminary reports, the incident resulted in casualties. According to Israeli media, an Egyptian soldier was killed. Some other sources reported that two servicemen were killed. Sources write about the wounded among Israeli soldiers.
Пре ће бити да је обро Нетанњаху...I opet samovoljni Egipcani obrali zelen bostan.
Egiptu je bila crvena linija samo ako naguraju Palestince kod njih ali to se nije desilo. Ovo će da proglase incidentom. Pravi neprijatelji su Iran i Liban.Пре ће бити да је обро Нетанњаху...
Египат није Хамас па да могу Јеше да се лагано поигравају са њима... А и не желе Палестинце код себе у држави, тако да по цену рата неће дозволити даљу блокаду Газе...
Рат мора да стане ОДМАХ... иначе...
Pre 2000 godina važila su nekad druga pravila i praksa odnosno prihvaćeni običaji ili nije bilo nikakvih pravila.Možemo tako da idemo do prehrišćanskog perioda, zar ne?
Suština je u terorizmu Hamasa.
Da li je to Izrael iskorstio za osvajanje, naravno da jeste. Pošto su UN i međunarodno pravu mrtvi, ostaje samo puka sila. Toliko arapa i mali izrael, ali je sila negde drugo, izgleda.
То није битно ко је кога покро у реалности више, већ да престане рат...Talas nasilja pokrenuli su židi kad su počeli da se naseljavaju u Palestinu.
Моје скромно мишљење, да је сада свима проблем Биби... мујаге су смешне са својим играчкицама, док је Америчка флота ту...Egiptu je bila crvena linija samo ako naguraju Palestince kod njih ali to se nije desilo. Ovo će da proglase incidentom. Pravi neprijatelji su Iran i Liban.
Talas je pokrenut 1948, Al Nakbom...Izgleda da si zaboravio ko je pokreuno talas nasilja izvođnjem ogromne terorističke akcije.
Jesi li završio??То није битно ко је кога покро у реалности више, већ да престане рат...
Ти што заговарају наставак рата под ко зна којим изговорима, праве проблеме околник државама, а понајвише самим Израелцима који једини могу да смакну Бибија... Тим јеврејима треба помоћи 100% и никакву кривицу не сваљивати на јевреје, јер ту кривицу Биби користи ко Вучић код нас за ботовање памети...
Кад стане рат, онда тек има смисал да се млати о кривицама тог и тог...
Ne kaki.Al Kassam ponovo Hrabro napada zverski cionistički entitet!!!
Tu je u pitanju neka ozbiljna dijagnoza?Jesi li završio??![]()
Podržavaš sionizam, to su neki novi momenti kod tebe??Ne kaki.
Kada sam ja podrzavao mudzahidističku bagru i Iran koji nas je recimo mrzeo od vajkada. U zenici je imao instaliranu centralu agenata sredinom osamdesetih... Tokom rata u bih bili su glavni finansijer alijinih turaka...plaćali su bin Ladenove mundzose koje je on doveo kod zenice 1993, 5000 mundzose, prvi koraci al kaide... Imali su i svoju gardu u bosni...Podržavaš sionizam, to su neki novi momenti kod tebe??
Jesi, jesi...sad se pravis da nisi..Kada sam ja podrzavao mudzahidističku bagru i Iran koji nas je recimo mrzeo od vajkada
A onomad si tvrdio da je njihova uloga u ratu u Bosni bila minorna...Tokom rata u bih bili su glavni finansijer alijinih turaka...plaćali su bin Ladenove mundzose koje je on doveo kod zenice 1993, 5000 mundzose, prvi koraci al kaide... Imali su i svoju gardu u bosni...
U broju iranskih pripadnika?A onomad si tvrdio da je njihova uloga u ratu u Bosni bila minorna...
Samo sam pljuvao mozda vise cioniste u jednom trenutku. Uvjek sam isticao da treba da se rokaju. Stoka jedni stoka drugiJesi, jesi...sad se pravis da nisi..
Ne izvlači se sad. Iran glasao za rezoluciju, pa ti sad se praviš Toša.Samo sam pljuvao mozda vise cioniste u jednom trenutku. Uvjek sam isticao da treba da se rokaju. Stoka jedni stoka drugi
Dakle ne kaki i pusti da se potamane!
Ne izvlačim se.Ne izvlači se sad. Iran glasao za rezoluciju, pa ti sad se praviš Toša.
Budi dosledan ko ja.
А шта је рекао министар спољних послова?Izraelsko kurvanjsko izvlacenje da ne podrzi nijedne ni druge, je jos gore nego glas Irana Tihi.
Na kraju znamo da je sionski lobi i smislil tu udjurmu da bi skrenuo paznjj sa svojih zlocina.
Predsednik Vucic je to glasno i rekao!
Šta je rekao, nzm, nisam sve ispratio, nmg ja sve da pogledam šta su izjavili naši Ugledni Zvaničnici?А шта је рекао министар спољних послова?
Ti jevreji su tu živeli mnogo pre nego što je nastao islam i agresivno se proširio na celu tu teritoriju. Ali kao što rekoh, da ne idemo u istoriju, trenutno stanje je takvo da je Hamas izvršio strašan teroristički napad i da sad žanju šta su posejali. Jeste više nego što je iko očekivao, ali niko ih nije terao da krenu u tako masovan zločin.Pre 2000 godina važila su nekad druga pravila i praksa odnosno prihvaćeni običaji ili nije bilo nikakvih pravila.
Na prostoru na kojem su židi činili tri do pet posto stanovništva a i od toga dobar deo nedavno doseljenih (u poslednjim decenijama otomanske uprave) neko je odlučio da napravi državu za žide.
Pitanje za tebe glasi kako je takav poduhvat moguć a da ne uključuju zločin prema ogromnoj većini stanovnika na području te zamišljene države ?