Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (3)

Da li uskoro sledi direktan sukob izmedju SAD/Izraela i Irana?

• Ukupno glasova
    37
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аарон Бусхнелл, 25-годишњи припадник америчког ратног ваздухопловства, протестовао је због саучесништва САД у израелском геноциду у Гази самоспаљивањем испред израелске амбасаде у Вашингтону.Само прошлог месеца, Тхе Интерцепт је открио документе који сугеришу да је Бајден послао особље америчког ваздухопловства да помогне израелској војсци у гађању Газе.
GHSO_ZKWwAAFGcH

Podržavam svaki pokret za oslobođenje, a od 1999. podržavam svaki pokret protiv NATO pakta i saradnika, makar bili i najgori teroristi.

Naučio sam kako to radi "demokratski zapad", samo kopiram.
Znači, podržavaš one koje navodno podržava Izrael iz razloga što ne podržavaš Izrael.
Dobro je. Bićeš ti bolje.

Znači, podržavaš one koje navodno podržava Izrael iz razloga što ne podržavaš Izrael.
Dobro je. Bićeš ti bolje.
Izrael se preigrao sa Hamasom, sad pokušavaju da pokriju sva govna koja su pojeli do trenutka kad ih je njihovo kuče ujelo.

Ja navijam da ih kuca što više izgrize, i da mu se čopor pridruži.

Izrael je izgubio pravo na postojanje.

Izrael je izgubio pravo na postojanje
Ti, ali ono TI osporavaš pravo na zemlju ljudima koji su hiljadama godina preživeli stvarno zajebane neprijatelje...
LOOOL
Onog trenutka kad bude ugroženo to pravo, biće svašta okolo.
Jevreji više nisu očajnici iz Masade.
Radiće atomi po onima koji dovode u pitanje postojanje Izraela.
A s obzirom na pamet i kvalitet tih neprijatelja, pre će biti da će odlučiti uneređene gaće, dok za pečurkama neće ni biti potrebe ;)
Na plač i kuknjavu internet antisemitskih anonimusa

Poslednja izmena:
Када ће се људи са Запада пробудити са чињеницом да су сви западни мејнстрим медији само гласноговорници у власништву циониста?
На Западу више нема деснице или левице, конзервативаца или либерала, све су то етикете које воде до једног исхода, ционизма.
Медији ће демонизовати појединца који није учинио ништа лоше, а зла су дозвољена као „демократија“, „слобода“ и „одбрана себе“.

Ti, ali ono TI osporavaš pravo na zemlju ljudima koji su hiljadama godina preživeli stvarno zajebane neprijatelje...
LOOOL
Onog trenutka kad bude ugroženo to pravo, biće svašta okolo.
Jevreji više nisu očajnici iz Masade.
Radiće atomi po onima koji dovode u pitanje postojanje Izraela.
A s obzirom na pamet i kvalitet tih neprijatelja, pre će biti da će odlučiti uneređene gaće, dok za pečurkama neće ni biti potrebe ;)
Na plač i kuknjavu internet antisemitskih anonimusa
Ne osporavam ja nikome ništa, ja samo kažem kako će biti.

Izrael je izgubio podršku sveta, izgubio je sve simpatije i odavde ide tobogan naniže.

Mogu oni da posegnu za nuklearkama, to će im skratiti koprcanje.

Аарон Бусхнелл, 25-годишњи инжењер из америчког ратног ваздухопловства, организовао је протест против сукоба у Палестини самоспаливши се испред израелске амбасаде у Вашингтону у недељу. Узвикивао је "Слободна Палестина" док га је ватра прогутала.

Nego, sada mi nesto pade na pamet da pitam srpske putino.guze na temi.

Mozda je i bilo ranije, ja se izvinjavam ako pitam a vec je bilo, posto sam nov forumas, mlad i zelen.

Jesu li dezurni putinog.uzi odgovorili kako su svi oni po ovom pitanju na istoj pro Hamas strani kao dezurni WOKE-BLM-Trans-z/zed zamenice tipovi po Amerikama? Da li su dobili podrsku za svoje mudre stavove od radikalnih feministkinja i Trangender tipova sa US koledz kampova?

• Podržavam
Reactions: PA8
Ebu Abdullah El-Filistini
🇵🇸
(Palestinac) svoj život položio je 1992.godine prilikom vraćanja Ćućkove kose iznad Mekisa na tešanjskom ratištu.
Njegovo tijelo smo našli pored Enisa iz Caglica, jednog pored drugoga na nekih 30 metara ispod četnickog rova jer je zbog velike hrabrosti ispred svih potrčao prema četničkom rovu.
Ovaj Palestinac je ukopan u Karadaglijama, zajedno sa ostalim bosanskim šehidima, gdje je njegov mezar obilježen jednim većim kamenom kako se vidi na fotografiji.
I tako, dok su mnogi bježali iz BiH, ne namjeravajući se boritii suprostaviti agresoru, ljudi poput ovoga Palestinca su ostavili svoja ognjišta i došli ugraditi svoj život u temelje ove naše države....
Preuzeto od A. Samir

387776542_703453971818088_6451986651353154173_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back