Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podržavam svaki pokret za oslobođenje, a od 1999. podržavam svaki pokret protiv NATO pakta i saradnika, makar bili i najgori teroristi.Ako već veruješ da je Hamas izraelski plaćenik, ZAŠTO GA PODRŽAVAŠ?![]()
Znači, podržavaš one koje navodno podržava Izrael iz razloga što ne podržavaš Izrael.Podržavam svaki pokret za oslobođenje, a od 1999. podržavam svaki pokret protiv NATO pakta i saradnika, makar bili i najgori teroristi.
Naučio sam kako to radi "demokratski zapad", samo kopiram.
Izrael se preigrao sa Hamasom, sad pokušavaju da pokriju sva govna koja su pojeli do trenutka kad ih je njihovo kuče ujelo.Znači, podržavaš one koje navodno podržava Izrael iz razloga što ne podržavaš Izrael.
Dobro je. Bićeš ti bolje.
Ti, ali ono TI osporavaš pravo na zemlju ljudima koji su hiljadama godina preživeli stvarno zajebane neprijatelje...Izrael je izgubio pravo na postojanje
Ne osporavam ja nikome ništa, ja samo kažem kako će biti.Ti, ali ono TI osporavaš pravo na zemlju ljudima koji su hiljadama godina preživeli stvarno zajebane neprijatelje...
LOOOL
Onog trenutka kad bude ugroženo to pravo, biće svašta okolo.
Jevreji više nisu očajnici iz Masade.
Radiće atomi po onima koji dovode u pitanje postojanje Izraela.
A s obzirom na pamet i kvalitet tih neprijatelja, pre će biti da će odlučiti uneređene gaće, dok za pečurkama neće ni biti potrebe
Na plač i kuknjavu internet antisemitskih anonimusa
Neće biti.Ne osporavam ja nikome ništa, ja samo kažem kako će biti.
Izrael je izgubio podršku sveta, izgubio je sve simpatije i odavde ide tobogan naniže.
Mogu oni da posegnu za nuklearkama, to će im skratiti koprcanje.
To je tvoj coping. Biće.Neće biti.
To su tvoji VLAŽNI SNOVI.
Wishful thinking.![]()
On je budala.![]()
Да ли је ова вест пропраћена у светским медијима? Он је херој и никада га нећемо заборавити
Ovo im je zadnje kolo srece koje se okrece.....Ne osporavam ja nikome ništa, ja samo kažem kako će biti.
Izrael je izgubio podršku sveta, izgubio je sve simpatije i odavde ide tobogan naniže.
Mogu oni da posegnu za nuklearkama, to će im skratiti koprcanje.