Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (2)

Kada će Izrael uspostaviti kontrolu nad Gazom?

• Ukupno glasova
    28
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sadam Husein je usao, i okupirao Kuvajt,i da je to bilo bez americke rekacije, okupirao bi i Emirate, i Saudiju,i dobio bi monopol nad bliskoistocnom naftom.Naravno da mu amerikanci to nisu dozvolili
onda bi trebalo po istom receptu da se amerikanci obracunaju sa Putinom..u dombasu ima rudnika resursa za narednih 300 + god.ili nemaju mooda ili nemaju snage ili da neko drugi kvari umesto John Smitha from New York-a, recimo neki Ukrainac,Poljak,Hrvat,Rumun,Bugarin,ma moze i Hans iz Hamburga i Djorjo iz Italije i Zak iz Pariza...al nikako da se donose kovcezi sa barjacima UK i USA....sve moze al ovi kovcezi nikako....i ovo sto Kinezi oce Tajvan - treba da USA zvekne Kinu svim silama da ih preventivno onemoguci da bilo sta pomisle - demilitarizacija Kine i demokratske promene da se maknu sa vlasti komunisti iz Pekinga...konacno posle 80 god...ako munjevito prebiju kineze...Iranske mule ce same da daju ostavke i nestanu..vratice onog omatorelog Iranskog cara i bice jevtine nafre za John Smitha....za 1$ pun tank...

Poslednja izmena:
1703354423599.png

Izrael nije podrzao ISIS, niti ima neke veze sa kalifatom.Jedna od vasih teorija zavere.Izrael nije uplasen od Sirije, niti njene vojne nemoci, jer Sirija nije u stanju ni da kontrolise vlastiti teritorij, nego treba Irance, Ruse, i Hizbolah, da odrzavaju onog kretena na vlasti, protiv kojeg je vise od pola sirijske drzave
Постоји више доказа о томе, џабе се правиш луд. И постављао сам овде неке од тога.
Ако се Израел не боји Сирије зашто је онда подржавао снаге које су изазвале грађански рат у Сирији?

napomena: ovakva brutalna razaranja Gaze sa masovnim civilnim zrtvama u ime borbe protivu terorizma ce u narednim sukobima biti skroz drustveno prihvatljivo i demokratski...ovo sto su patentirali Izraelci...kad mogu Izraelci mogu i USA i UK , al to nikako ne smeju da rade Rusi,Kinezi,Iranci i ostali sub-humans...to je pravilo samo za zlatnu milijardu EU+USA+UK+CA+AU...ako zapne precrtati EU...samo anglo-sanskonski pirgavci mogu....oni su arijevci i super-rasa...sve ostalo na planeti je za skart i za otpad...znaci imamo posla sa oko 500 mil najkrvozednije i najbrutalnije skupine na planeti...Putine budi precizan pa za 1 dan pocisti UK od zivota...ako ovi iz USA krenu da se koorce udri i njih svim raspolozivim sredstvima...eto strategije pametne

Не разумем зашто се људи из Србије толико упиру да докажу нешто везано за Израел и Палестину. Пре свега, већина вас, ако не целих 100% онда барем 99%, нема реалан увид у то шта се тамо дешава. Друго, Србија нема интерес, барем не као целина или као заједница да учествује у том сукобу. Треће, тај сукоб траје откад је света и века.

Видели смо како је изгледало када су нас напали и како је свет реаговао. Није се нико померио са места, осим Белорусије, која је слала хуманитарну помоћ и касније Гадафија, који је уплатио новац. За време санкција, исто су заборавили на нас.

Зашто трошити енергију и емоције?
i kina, poslali su naftu usred februara kada se ni od koga nismo mogli nadati.

kao sto je nesto kasnije japan poslao sto sutobusa na poklon i vratio bg u zivot

keke., pe eto sad si, prevodioce, islamski eksperte
de sisti je hriscanski apologeta, zato njega vise cenim, samo nisam znao da je necovek, da ga zabole za civile

ali ovo licemerje i m za b sto nam nudite, zali Boze oprane mozgove koji to vase kupuju
Nemam nikakav stav o tebi. Ne znam sto me napadas. Mozda da me podsjetis sta sam sa tobom debatovao, ili da mi ukratko izneses tvoje stanoviste i uvjerenja.

i kina, poslali su naftu usred februara kada se ni od koga nismo mogli nadati.

kao sto je nesto kasnije japan poslao sto sutobusa na poklon i vratio bg u zivot
Те аутобусе су послали након промене власти. Ја говорим о онима који су били уз СР Југославију за време санкција и бомбардовања и који нису чекали промену режима.

У сваком случају, Србија не треба да се бави ратовима у Азији, Африци или Јужној Америци, јер на то не може да утиче, а не може да има ни корист од истих. Људи се свађају око нечега што их се не тиче.

Ја сам некада просто изненађен колико чињеница (ако су то уопште чињенице и ако су истините) појединци знају о Палестини, Хамасу и Израелу. Ја о тим стварима немам ни основно знање.

A izraelski liberali koji su protiv izraelske akcije, jesu li ti po volji ili i njih treba ocistiti zato sto su ono, ipak i oni Jevreji. A Jevreje treba udaviti u more.
Не, не поштујем никакве либерале. Само религиозне Јевреје који следе Тору више него Талмуд и који су противници ционизма.

Не, не поштујем никакве либерале. Само религиозне Јевреје који следе Тору више него Талмуд и који су противници ционизма.
A sto takav stav nemas i prema Muslimanima koji slijede Hadis? Hadis je krvaviji od Talmuda. Eno Jusufspahic drzavni imam sinoc drvlje i kamenje na Hadis.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: PA8
A sto takav stav nemas i prema Muslimanima koji slijede Hadis?
Хадису нису сви релевантни, то прво да научиш.
Hadis je krvaviji od Talmuda.
Талмуд је препун реченица мржње према нјевеејима и хришћанима.
Eno Jusufspahic drzavni imam sinoc drvlje i kamenje na Hadis.
Дај баш да видим тај видео где муфтија пљује хадис??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back