Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (2)

Kada će Izrael uspostaviti kontrolu nad Gazom?

• Ukupno glasova
    28
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tko može vjerovati u takve laži, baš me zanima? Bez iti jednog jedinog dokaza. Nevjerojatno koliko naivno poimanje svijeta. A tek mantre o žrtvama.
Jer svaki put kad netko citira broj žrtava iz Gaze, ta izjava je ono što oni govore. Sve te priče o 20.000 mrtvih? Sva priča o tome da su većina tih žrtava žene i djeca? Koji je izvor tih brojeva? Pitam iskreno. Koji je izvor? Jer nema drugog izvora osim Hamasa. Nekako, dva mjeseca kasnije, a Izrael još uvijek identificira tijela, ali Hamas magično zna koliko ljudi umire 30 sekundi nakon zračnog napada. Nevjerojatno koliko Hamas može biti glup da misli da će im itko vjerovati. Još je nevjerojatnije da svijet to zapravo čini. Realnost je da je IDF ubio znatno manje od onoga što Hamas govori, a VELIKA većina njih su Hamasovi teroristi. Ostali su ljudi koji nisu poslušali IDF-e kada im je rečeno da evakuiraju područje. S izuzetkom pogrešaka koje je napravio IDF, a koje možete nabrojati na prste jedne ruke, gotovo sve žrtve u Gazi su teroristi Hamasa ili oni koji ih podržavaju. Ne zaboravimo da su ljudi u Gazi izabrali Hamas 2006. godine, au nedavnoj anketi 80% ljudi u Gazi podržava događaje od 7. listopada. Osim Hamasovih terorista koje je Izrael eliminirao, ostalo su ti ljudi. Ako to nazivaš nevinim, onda si ti dio problema. Cijela ta laž "Većina su žene i djeca" je apsurdna. Kako ja znam? Želite li dokaz? Što kažete na činjenicu da je prema tim ljudima koji šire tu laž, Izrael ubio golemih NULA Hamasovih terorista. Tako je.
Ni jedan; moćni Izrael koji vrši genocid i koji ima sva ta sofisticirana oružja? Da, da Izrael nije bio u stanju ubiti niti jednog teroristu. Ni jednog:) .Ponovno se zapitajte zvuči li vam to razumno. Ako jest, onda naravno, samo naprijed i nastavi širiti Hamasovu propagandu, ali barem je priznajte i priznajte si da ste marionete ubojite terorističke organizacije. Ako vam tako paše samo naprijed. .Ali ako vam je stalo imalo integriteta, prestanite govoriti o 20.000 mrtvih i prestanite govoriti o tome kako su većina žene i djeca. Hamas odrubljuje glave ljudima i spaljuje obitelji. Prilično su sigurni da je u redu napuhati brojke kako bi dobili globalnu podršku. I još jedna stvar. Ako je Izrael ubio toliko djece, zašto te ljude stalno hvataju s lutkama koje glume bebe? Ako ima toliko mrtvih beba u Gazi, zašto koristiti lutku? Šokantno mi je i užasno da je ovo uopće trebalo napisati, ali tu smo.
Prestanite širiti laži. Prestanite raditi Hamasov posao za njih.
Izvor je Hamas. Niko drugi nema nikakve brojk niti ih dajee. A taj izvor ti je kao neki bosnjacki izvor povodom recimo Srebrenice.

• Podržavam
Reactions: PA8
Korisni idioti jesu bili za Izrael.
Ali ovde je reč o principu da Hamas ništa nije drugačiji od ISIS i da podržavanje Hamasa u načelu i principu nešto totalno sumanuto.
Ni Izrael nije podržavao ISIS već je podržavao ISIS protiv Asadove Sirije što je njemu u interesu.
Dakle razlike naravno postoje.

Razlika između apsolutne i principijelne ili favorizujuće podrške kakvu vi pružate Hamasu.
I sa druge strane čisto interesne podrške kakvu je Izrael pružao ISIS.
Sto mu pricas to, taj logiku ne zna. Odnosno, logika se ne uci nego je vise neka vrsta osjecaja za razumno razmisljanje. A on ga nema.

• Podržavam
Reactions: PA8
Za SAD je UČK i Hašim Tači fini romantični pokret otpora, a Hamas su dakle ludi teroristi glavoseče.

Moj neki zaključak je da kada već podržavate sve svetske Če Gevare i Gadafije još od Tite pa do Slobe i niste na vreme promenili voz 1989.god nemojte mnogo da se čudite što CIA podržava Ramuša Haradinaja.
Mojim Srbima je UCK teroristi, a Hamas borci za slobodu. Mnogo su grjesni moji Srbi.
A gleda Gospod.

"ZATVORIĆEMO CEO MEDITERAN" Najžešća pretnja Irana dosad: Ako se nastave zločini u Gazi, očekujte blokadu Gibraltara i drugih plovnih puteva​

Komandant iranske Revolucionarne garde izjavio je da bi Sredozemno more moglo da bude "zatvoreno" ukoliko Sjedinjene Američke Države i njihovi saveznici nastave da čine, kako je naveo, "zločine" u Pojasu Gaze.
Bela kuća je u petak saopštila da je Iran "duboko umešan" u planiranje operacija protiv komercijalnih plovila u Crvenom moru.
https://www.blic.rs/vesti/svet/iran...iterana-ako-se-nastave-zlocini-u-gazi/wn0b3kk

ocekujem da USA u cugu izbaci sve interkontinentalne nuklearke na sve tacke na planeti gde ima nepodcinjenih...Peking,Pjong Jang,Sangaj.Moskva,Havana,Teheran,Beograd,Bagdad,Jemen,Venecuela,Niger,Nigerija,Tripoli gde god treba te nukearke tamo kad se bace one su demokratske i lekovite...al ako koja slucajno padne na USA to je teririzam,varvarstvo i krsenje ljudskih prava i sloboda..nisu to dvostruki standardi neko najobicnija klasifikacija stanovnistva prvog ili VIII reda ....

Poslednja izmena:
Sto mu pricas to, taj logiku ne zna. Odnosno, logika se ne uci nego je vise neka vrsta osjecaja za razumno razmisljanje. A on ga nema.
Ви разумни имате разумевања за подршку Израела ИСИЛ кољачима који су убијали хришћане и друге немуслимане, али и огроман број муслимана, само зато јер је секуларна баасиситичка Сирија противник ционизма. Ето толико о томе.

Ви разумни имате разумевања за подршку Израела ИСИЛ кољачима који су убијали хришћане и друге немуслимане, али и огроман број муслимана, само зато јер је секуларна баасиситичка Сирија противник ционизма. Ето толико о томе.
Bas suprotno. Ja osudjujem Izrael za podrsku ISIS-u. To je sramna mrlja za njih. Samo konstatujem da razumijem zasto je Izrael to uradio, ali ne opravdavam.

Za Izrael je savez Asadova Sirija + Iran + Irak daleko veća opasnost nego ISIS.
Ne slažemo se. ISIL i Hamas su meni isto ekstremni ludaci.
smoki internet ratnice, sto cemi ciniti, da satremo nevernike u jehovino ime? iznad imenujes redom drzave,a ne neke teroristicke grupacije, izgleda nisi svestan sta pises, ali da vidimo jasno sta zagovaras:
Razlika između apsolutne i principijelne ili favorizujuće podrške kakvu vi pružate Hamasu.
ratnohuskacki princip je da favorizuje slabiju stranu, a kao rezultat se dobija neminovan rat, avganistan, kosovo, pa i bivsa yu, sva ona mesta gde evroatlantistima odgovara rat, jos od britanskog rata u avganistanu

u slucaju gaze i wb imamo vise od pola veka ugnjetavanje slabijeg,obespravljenog koji nema drzavu, koje rezultira pokretom otpora te kao posledicu vase opravdavanje genocida i etnickog ciscenja

moze se cak reci da je netanjahu favorizovao hamas na racun PA, i to smo postavljali, pa ako je to princip, zavadi pa vladaj, izrael je podrzao terorizam da bi danas imao alibi za genocid, i et. ciscenje!

dokazi su vidljivi, bibi je favorizovao hamas, kao mi isis, svet je konacno progledao, ostali su samo korisni idioti koji prodaju licemerje kao princip. m za b, sto rekli

Netanyahu: Money to Hamas part of strategy to keep ...

1703353507085.png
Jerusalem Post
https://www.jpost.com › Arab Israeli Conflict

Mar 12, 2019 — Prime Minister Benjamin Netanyahu defended Israel's regular allowing of Qatari funds to be transferred into Gaza, saying it is part of a broader ...

I knew Bibi generally favored Hamas. What I didn't know is ...

1703353603792.png
X · ericuman
1 month ago

I knew Bibi generally favored Hamas. What I didn't know is that he allowed them to get literal suitcases full of cash.

Poslednja izmena:
Nisi u stanju cak ni da identifikujes inkriminisucu rijec za mene, koja bi u ovom slucaju bila "razumijem".
Разумњш ти ционисте много до граница фанатизма. Буквално све што раде нађете начин да релативизује те и оправдање. Овако или онако.

IMG_2410.gif

ISIS je bio podržavan od Izraela u borbi protiv Asada 🤷🏻‍♂️
Sadam Husein je bio podrzan od USA za vreme iracko-iranskog rata i to mnogo i zahvalili su mu se tako sto su ga obesili i poubijali mu masu stanvnistva,pootimali naftne izvore i razorili zemlju opasno...trebace jos 50-ak god da se Irak oporavi a mozda i vise..nasi gradjevinci su 70-ih tamo izgradili masu aerodroma,fabrika,infrastrukture i odlicno su zaradjivali....sve je to USA unstila za nekih 30-ak dana uz ogromne civilne zrtve i razaranja

Poslednja izmena:
Sadam Husein je bio podrzan od USA za vreme iracko-iranskog rata i to mnogo i zahvalili su mu se tako sto su ga obesili i poubijali mu masu stanvnistva,pootimali naftne izvore i razorili zemlju opasno...trebace jos 50-ak god da se Irak oporavi a mozda i vise
Sadam Husein je usao, i okupirao Kuvajt,i da je to bilo bez americke rekacije, okupirao bi i Emirate, i Saudiju,i dobio bi monopol nad bliskoistocnom naftom.Naravno da mu amerikanci to nisu dozvolili

Bas suprotno. Ja osudjujem Izrael za podrsku ISIS-u. To je sramna mrlja za njih. Samo konstatujem da razumijem zasto je Izrael to uradio, ali ne opravdavam.
Izrael nije podrzao ISIS, niti ima neke veze sa kalifatom.Jedna od vasih teorija zavere.Izrael nije uplasen od Sirije, niti njene vojne nemoci, jer Sirija nije u stanju ni da kontrolise vlastiti teritorij, nego treba Irance, Ruse, i Hizbolah, da odrzavaju onog kretena na vlasti, protiv kojeg je vise od pola sirijske drzave

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back