Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.410
Kako se lepo zabavljaju... još da nađu one drugare što su ušli u Gazu a nisu izašli pa da zajedno odigraju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo gazi.IDF u kopnenoj akciji
Kad sam ja pričao o neselektivnom granatiranju Vukovara? Imaš vojsku u njemu s kojom se boriš, di je problem u granatiranju? Problem je bio u tome što smo mi Srbi likvirirali ratne zarobljenike, i to nam nije bio zadnji putAha, znači sva bombardovanja Sarajeva i Vukovara su ok, civilne žrtve nisu važeće jer su zaboga civili mogli da se sklone, znali su da će biti gađani?
Dobro, nemojte samo više nikada da pominjete jer to onda nisu bili zločini, jel da?
Hoćete li da zapištite ako Rusi krenu da daju upozorenja za evakuaciju Kijeva?
A Zapad ustrojen, nemo cuti, De Sisti podrzava, svet odlazi u nepovrat. Maran Ata.9. Hilkkoth Akum X1: "Show no mercy to the Goyim." - 9. Хилкотх Акум Кс1: "Не показуј милост Гојима."
Pogledajte prilog 1438945
SVE ĆE IH POBITI, DO POSLEDNJEG.
Tako im Talmud nalaže ?![]()
A šta im se desilo u Gazi od civila?Kako se lepo zabavljaju... još da nađu one drugare što su ušli u Gazu a nisu izašli pa da zajedno odigraju...
Kad sam ja pričao o neselektivnom granatiranju Vukovara? Imaš vojsku u njemu s kojom se boriš, di je problem u granatiranju? Problem je bio u tome što smo mi Srbi likvirirali ratne zarobljenike, i to nam nije bio zadnji put
Oholost dolazi pred propast oholim.
Ajde ne baljezgaj tu više, otkud Srbin kad si do skora bio krvat ?Kad sam ja pričao o neselektivnom granatiranju Vukovara? Imaš vojsku u njemu s kojom se boriš, di je problem u granatiranju? Problem je bio u tome što smo mi Srbi likvirirali ratne zarobljenike, i to nam nije bio zadnji put
Eto, samo da De Sisti ne piše, sve bi na temi bilo blagosloveno i bogougodnoA Zapad ustrojen, nemo cuti, De Sisti podrzava, svet odlazi u nepovrat. Maran Ata.
Nađi original tekst gde ovo piše,9. Hilkkoth Akum X1: "Show no mercy to the Goyim." - 9. Хилкотх Акум Кс1: "Не показуј милост Гојима."
SVE ĆE IH POBITI, DO POSLEDNJEG.
Tako im Talmud nalaže ?![]()
Opasan si ti duhovnik.Oholost dolazi pred propast oholim.
Ostrascen si i bez imalo sazaljenja ovde pises o stradanju dece. Imas li imalo savesti? Licno me ne interesuje sudbina hamasovaca, ali precutati ne mogu kada vidim stradanja nevinih.Eto, samo da De Sisti ne piše, sve bi na temi bilo blagosloveno i bogougodno![]()
6. Yebhamoth 11b: "Sexual intercourse with a little girl is permitted if she is three years of age."Denjacifikacja.
I ovaj je organiziran putem ukro telegram kanala
Koji ste vi likovi...Ostrascen si i bez imalo sazaljenja ovde pises o stradanju dece. Imas li imalo savesti? Licno me ne interesuje sudbina hamasovaca, ali precutati ne mogu kada vidim stradanja nevinih.
Gde ja navedeno podrzavam?Opasan si ti duhovnik.
Imaš li nešto iz Dobrotoljublja da potkrepiš svoju tezu da su Tajlanđani masakrirani zbog bivanja trandžama?
Ma gde. Vojni bezbednjak JNA raspisao da se zbog nestašluka vastaša u Vukovaru prema civilima, ima kao vid odmazde streljati tačno 200 zengaća.Kad sam ja pričao o neselektivnom granatiranju Vukovara? Imaš vojsku u njemu s kojom se boriš, di je problem u granatiranju? Problem je bio u tome što smo mi Srbi likvirirali ratne zarobljenike, i to nam nije bio zadnji put
Ne pripadam u "svi vi"Koji ste vi likovi...
Meni pripisujete ostrašćenost, svi vi koji ste oćutali Hamas zločine ili za njih nalazili opravdanja i razumevanja...
Stav koji zauzimate govori o tome šta podržavate.Gde ja navedeno podrzavam?