Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (2)

Kada će Izrael uspostaviti kontrolu nad Gazom?

• Ukupno glasova
    28
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, znači sva bombardovanja Sarajeva i Vukovara su ok, civilne žrtve nisu važeće jer su zaboga civili mogli da se sklone, znali su da će biti gađani?

Dobro, nemojte samo više nikada da pominjete jer to onda nisu bili zločini, jel da?

Hoćete li da zapištite ako Rusi krenu da daju upozorenja za evakuaciju Kijeva?
Kad sam ja pričao o neselektivnom granatiranju Vukovara? Imaš vojsku u njemu s kojom se boriš, di je problem u granatiranju? Problem je bio u tome što smo mi Srbi likvirirali ratne zarobljenike, i to nam nije bio zadnji put

Kad sam ja pričao o neselektivnom granatiranju Vukovara? Imaš vojsku u njemu s kojom se boriš, di je problem u granatiranju? Problem je bio u tome što smo mi Srbi likvirirali ratne zarobljenike, i to nam nije bio zadnji put

Шта је ту проблем? Погинеш у борби, или после добијеш метак, исти к. Пао за слободу, добијеш статус бранитеља постхумно, жена пензију, деца запослење у полицији, и свима добро.

Проблем је био што смо ми Срби знали да помало претерамо са цивилима. Отприлике као ИДФ сада.

Ajde ne baljezgaj tu više, otkud Srbin kad si do skora bio krvat ?
Ko ti je rekao da smo u Vukovaru likvidirali zarobljenike CNN pretpostavljam ?
Dosta više te satanističke propagande bre ! :mafijas:

Ma gde. Vojni bezbednjak JNA raspisao da se zbog nestašluka vastaša u Vukovaru prema civilima, ima kao vid odmazde streljati tačno 200 zengaća.
Od pripremljenog broja, neko namerno hteo da podvali 208 zengaća, pa ovi na samom streljanju primetili da ih ima više. Osmorica proglašena za prekobrojne, u zavisnosti kako se ko od njih snašao.
Jedan od njih svedočio u korist Vojislava Šešelja, tvrdeći da su mu pripadnici odreda SRS "Leva Supoderica" na Ovčari spasili život. Neka ljudska priča, on navijač Dinama, ovaj što ga je spasio bio Crvene Zvezde. Život piše romane.
Uglavnom, sistematičnost i odsustvo bilo kakvih emocija, jedno potpuno uverenje da čine ispravnu stvar, karakteriše zločine i na Ovčari i u Srebrenici. Zato što su to uobičajena sredstva komunističke i partizanske vlasti u obračunu sa neistomišljenicima i neprijateljima naroda. Samo ih svedeš na ustaše, balije ili po potrebi četnike i rokaj burazeru. Ne boj je Boga i kazne. Boj se samo suda partije.

Gde ja navedeno podrzavam?
Stav koji zauzimate govori o tome šta podržavate.
Neki od likova sa teme otvoreno kliču da treba ubiti sve okupatore, drugi pozivaju na dovršetak posla od pre 80 godina, treći aktivno pravdaju zločin hamasa nekim somnabulnim racionalizacijama, četvrti ipak imaju toliko savesti da ne džihad ne podržavaju tako direktno, ali zato su našli da drže moralne pridike kad je odgovor krenuo, kao da je sadašnje stanje nastalo jedne večeri kad je Izrael rešio da gađa Gazu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back