Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Zar ne znaš? Izreka proroka Muhameda.Šta je hadis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ne znaš? Izreka proroka Muhameda.Šta je hadis?
Иран је подржавао главосјече у Босни.Иран, Палестина, Русија, Кина, идр... нису терористичке државе, јер нису признале Косово Репубљик...
Они који су признали па и Израел јесу терористичке државе
Hadis je rekla-kazala. Hadis može reći bilo ko, da ti dočaram, hadis je kad wikipediu može uređivati moja ili tvoja strina.Zar ne znaš? Izreka proroka Muhameda.
А откад је ислам сола скриптура? Откад је ислама поштовали су се хадиси.Hadis je rekla-kazala. Hadis može reći bilo ko, da ti dočaram, hadis je kad wikipediu može uređivati moja ili tvoja strina.
Hadis nema veze sa Kur'anom, a te neistine koje pišeš ne pišu u Kur'anu.
I Kur'an nema update, hadisi na koje se pozivaju raznorazne uleme nemaju veze sa Kur'anom. A Kur'an je ono u šta vjeruje valjda svaki musliman.
Znaš, svako izvrne po svome da se osjeća boljim vjernikom. Hadis je npr: " priča se da je Muhammed. a.s. rekao da ne valja paliti televozor 40 dana kad ti umre neko iz porodice"А откад је ислам сола скриптура? Откад је ислама поштовали су се хадиси.
Zato imaju kriterijumi vjerodostojnosti hadisa. Ti misliš da smiješ odbaciti Buharijin ili Muslimov hadis a ostati muslimanka? Varaš se.Znaš, svako izvrne po svome da se osjeća boljim vjernikom. Hadis je" priča se da je Muhammed. a.s. rekao da ne valja paliti televozor 40 dana kad ti umre neko iz porodice"
Kontaš, taman je Hamo znao da će tv biti izmišljen
De, malo čitaj.
Иран је подржавао главосјече у Босни.
Smijem ja sve što hoću.Zato imaju kriterijumi vjerodostojnosti hadisa. Ti misliš da smiješ odbaciti Buharijin ili Muslimov hadis a ostati muslimanka? Varaš se.
Какве си ти болешчине изучаво, да Бог сачува... није те срамота да читаш такве болесничке ствари, а камо ли да куцаш да се и други трују?Kao da muslimani ne vrijeđaju Bogorodicu i Hrista. Ne znaš da ima jedan hadis koji kaže da će se u džennetu Muhamed vjenčati sa Marijom i imati sa njom seksualne odnose?
Опет наопако доводиш у Новозаветни контекст, оно што стари преводи, поготово са јеврејског имају сасвим друго значење због синонима...Čista istorija. Persija je nekad bila napredna civilizacija koja je udostojena časti da se njen osnivač Kir u Sv. Pismu nazove pomazanikom Božjim.
Какве си ти болешчине изучаво, да Бог сачува... није те срамота да читаш такве болесничке ствари, а камо ли да куцаш да се и други трују?
Обриши ту наркоманску гадост болесних разбојника, и не размећи се оним што је достојно анатеме и сече руку и језика
Опет наопако доводиш у Новозаветни контекст, оно што стари преводи, поготово са јеврејског имају сасвим друго значење због синонима...
Буквало си затрован жидовтујушчим виђењима, јер само њихови наопаки преписи гађају тај смисао да су и пагани ''помазаници'' као Израиљски цареви... те синонме не разумеју ни талмудизовани јевреји, а камо ли ви који преписујете и бургијате своју памет код њих
Ne prosipam se već iznosim ono što je muslimanska istina.Smijem ja sve što hoću.
Ja jesam rođena kao muslimanka ali nisam vjernica. Ja sam agnostik, i ne govorim ti sve ovo kao muslimanka nego onako, da se ne prosipaš i ubuduće![]()
Neka svi vide šta je islam bez filtera. Samo tako ćete skontati neke stvari.Какве си ти болешчине изучаво, да Бог сачува... није те срамота да читаш такве болесничке ствари, а камо ли да куцаш да се и други трују?
Обриши ту наркоманску гадост болесних разбојника, и не размећи се оним што је достојно анатеме и сече руку и језика
Ne mantraj bogati. Nisam ja ništa zatrovan već iznosim kako jeste.Опет наопако доводиш у Новозаветни контекст, оно што стари преводи, поготово са јеврејског имају сасвим друго значење због синонима...
Буквало си затрован жидовтујушчим виђењима, јер само њихови наопаки преписи гађају тај смисао да су и пагани ''помазаници'' као Израиљски цареви... те синонме не разумеју ни талмудизовани јевреји, а камо ли ви који преписујете и бургијате своју памет код њих
Meni nije jasno, posle svega, kako postoje ljudi koji ne shvataju da su svi teroristi muslimanske veroispovesti koji su klali i ubijali 90ih godina što u BiH, što na Kosmetu bili finansirani i usmeravani od strane zapada?Стигли су "Хрватским водоводом" у ЗГ, па преко Лике до Бихаћа...
Амери средили ратни туризам
A dobro, u svakom slučaju raduje me da izučavaš Islam, a nemam se namjeru nadmudrivati s tobomNe prosipam se već iznosim ono što je muslimanska istina.
Šejhulislam Ibn Tejmijja je napisao:
"Bilo šta što Poslanik (sallalahu alejhi ve sellem) prenese od svog Gospodara nama je dužnost vjerovati bez obzira da li razumijemo značenje ili ne zato jer je on najpouzdaniji. Šta god piše u Kur'anu ILI SUNNETU vjernik mora vjerovati."
Neka svi vide šta je islam bez filtera. Samo tako ćete skontati neke stvari.
Ne mantraj bogati. Nisam ja ništa zatrovan već iznosim kako jeste.
To je prevencija jer su jenki izveli nuklarnu probu pre par danaЗа пар минута после испаљивања, имаће повратну код себе...
Ништа више ником не треба веровати... све сем деескалације је пропаганда и сатанистичко увлачење...To je prevencija jer su jenki izveli nuklarnu probu pre par dana
Meni nije jasno, posle svega, kako postoje ljudi koji ne shvataju da su svi teroristi muslimanske veroispovesti koji su klali i ubijali 90ih godina što u BiH, što na Kosmetu bili finansirani i usmeravani od strane zapada?
To što se npr. u državi Iran rodio neki broj lunatika-fanatika koji samo traže izgovor za ubijanje, pritom previše glupi da ne shvataju da su iskorišćavani, kakve konkretne veze ima sa samim Iranom? Pa nije ih Iran ni zvanično, ni nezvanično slao.
Danas Kadirov čak otvoreno priča da je sukob Čečena i Rusa bio potpaljen sa zapada.
A takvih ludaka uvek i svuda ima.
Pogledajmo trenutni rat u Ukrajini.
Koliko je tu kojekakvih Engleza, Nemaca, Amerikanaca, Kanađana, Hrvata....nemuslimana, koji idu da ubijaju pod izgovorom borbe za viši cilj (u koji možda zaista i veruju), a pritom primaju opet platu za to, opet od zapadnih centara moći.
Nisu oni "sila" zato sto su fanatici vec sto ih podrzava i odrzava USRA. Trebaju im bas takvi fanatici kao batinasi i izvor stalnih sukoba i napetosti u tom regionu sveta.
Ко да си описиво и Русију, а не само Израел... једно је лџбт везна за Путтлера и палате у Кремљу, ту је разликаШта ће Нетанијаху да чини
-Леви либерали имају власт судова;
-Ултра десни су у Влади;
-Војска распуштена недисциплином, нарочито неморал жена;
Ово си слаго самог себе-лгбт се одомаћио по улицама Јерусалима
Паметни и добри људи су увек слободни, макар били и у затвору... то не разумеш-идр...
Тешко њима , расисти а окупирани...![]()
Не пецај се у провокације, лапрдала дижу прашину без потребеBraneći svoj dom, svoju ženu, djecu, bašču, avlliju?
Čudno li je da neko iz druge države bude ubijen u avliji bošnjaka u Bosni i onda on terorista?![]()
Вјероватно ће неко рећи да је то исламофобија.