Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Problem nastaje kad vi krenete nametati vaš način života drugima.
Ma koji je to nas nacin zivota? I kapiras li da je muslimana na milione iz svih kultura , jezika i sl. Od Tatara u Baskuriji preko male grupe poljaka muslimana do ujgura kineskih. Vece razlike u nacinu zivota nego izmedju hriscana ej. A da vec smo utvrdiki da si ti rasista i da sve muslimane gledas kao jedno

Париз урла од масовних пропалестинских протеста управо сада, а људи углас узвикују: “Ноус соммес тоус дес Палестиниенс!” (Сви смо ми Палестинци!) Ово је пркосећи Макроновој забрани пропалестинских демонстрација.

Да ли Кур'ан заиста каже да ко убије једног убије читаво човјечанство?

Овако гласи КОМПЛЕТНИ цитат:
"Zbog toga smo Mi propisali sinovima Israilovim: ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao. Naši poslanici su im jasne dokaze donosili, ali su mnogi od njih, i poslije toga, na Zemlji sve granice zla prelazili. Kazna za one koji protiv Allaha i Poslanika Njegova vojuju i koji nered na Zemlji čine jeste: da budu ubijeni, ili razapeti, ili da im se unakrst ruke i noge odsijeku ili da se iz zemlje prognaju.* To im je poniženje na ovome svijetu, a na onome svijetu čeka ih patnja velika," (Ел-Ма'иде 32-33).

Дакле не само да цитат не промовише мир већ управо супротно. Прописује сакаћења и мучења за оне који се усуде ратовати против Аллаха и његовог Посланика. Муслимани непоштено цитирају само један дио. Сам пророк Мухамед је водио низ како офанзивних тако и дефанзивних ратова. И у тим ратовима су гинули жене и дјеца. И док Мухамед није директно наређивао убиства жена и дјеце и чак је говорио да није дозвољено није се пуно потресао и кад је било "колатералне штете". То је дозвољено:

ДОЗВОЉЕНОСТ УБИЈАЊА ЖЕНЕ И ДЈЕЦЕ ТОКОМ НОЋНИХ НАПАДА ПОД УСЛОВОМ ДА НИЈЕ НАМЈЕРНО

"Пренесено је од стране Саб'ба б. Џехтеме да је Аллахов Посланик (савс), кад је био упитан о убијању жена и дјеце пагана током ноћног напада, рекао:
Они су од њих.
"
https://sunnah.com/muslim:1745a

Ma koji je to nas nacin zivota? I kapiras li da je muslimana na milione iz svih kultura , jezika i sl. Od Tatara u Baskuriji preko male grupe poljaka muslimana do ujgura kineskih. Vece razlike u nacinu zivota nego izmedju hriscana ej. A da vec smo utvrdiki da si ti rasista i da sve muslimane gledas kao jedno
Način života da hoćete šerijat u Evropi, da palite gradove ako vam neko takne u Kur'an i sl. Mir je moguć ali morate prestati misliti da ste bolji od ostalih.

Полако, не троши се... владика Николај каже да су безбожници сами себи највећи непријатељи, и да немамо потребу и ми да им будемо... Тешке су то ране безбожја и проклетство, зато пази коме спомиљеш Христа, да безумљем не похули на Њега из твоје добре воље ка просвети ко сад...
Ne znam koje je vere ili ne, diskutant, ali nemoj da vredja moju veru....tako sam bar mislila sve dok nisam shvatila da pise o necijem tudjem gledistu. ok je.

Kod arapa je kontraditktorno vise stvari

Pod 1- Oni kritikuju zapadno-evropske vrijednosti a svake godine naseljavaju istu tu Evropu koja je po njima nemoralna

Pod 2- Oni kazu da dolaze u Evropu zbog siromastva i da nemaju gdje,da su siromasni ti koji dolaze to je tacno, ono sto nije tacno da nemaju gdje da idu sem Evrope, zasto ne idu u bogate zemlje islamske tipa Katar,Saudijska Arabija,Emirati,Kuvajt

Uza sve razlike, kad dođe do stani pani, to je isto urlikanje i stampedo pjene na ustima. Doslovno svi.

Dok kršćani, recimo katolici u Švicarskoj i Filipinima, to su svjetovi koji praktički nemaju veze jedan s drugim.

Ne znam koje je vere ili ne, diskutant, ali nemoj da vredja moju veru....tako sam bar mislila sve dok nisam shvatila da pise o necijem tudjem gledistu. ok je.
Атеисткиња је (и то богоборна, хрватског стила) - као и већина европљана западњака... Вређање и омаловажавање Бога им је утеха у мизерији, преситости и бесмисла живота... Зато ће их и појести муслимани из Азије, кад тад

Да ли Кур'ан заиста каже да ко убије једног убије читаво човјечанство?

Овако гласи КОМПЛЕТНИ цитат:
"Zbog toga smo Mi propisali sinovima Israilovim: ako neko ubije nekoga koji nije ubio nikoga, ili onoga koji na Zemlji nered ne čini - kao da je sve ljude poubijao; a ako neko bude uzrok da se nečiji život sačuva - kao da je svim ljudima život sačuvao. Naši poslanici su im jasne dokaze donosili, ali su mnogi od njih, i poslije toga, na Zemlji sve granice zla prelazili. Kazna za one koji protiv Allaha i Poslanika Njegova vojuju i koji nered na Zemlji čine jeste: da budu ubijeni, ili razapeti, ili da im se unakrst ruke i noge odsijeku ili da se iz zemlje prognaju.* To im je poniženje na ovome svijetu, a na onome svijetu čeka ih patnja velika," (Ел-Ма'иде 32-33).

Дакле не само да цитат не промовише мир већ управо супротно. Прописује сакаћења и мучења за оне који се усуде ратовати против Аллаха и његовог Посланика. Муслимани непоштено цитирају само један дио. Сам пророк Мухамед је водио низ како офанзивних тако и дефанзивних ратова. И у тим ратовима су гинули жене и дјеца. И док Мухамед није директно наређивао убиства жена и дјеце и чак је говорио да није дозвољено није се пуно потресао и кад је било "колатералне штете". То је дозвољено:

ДОЗВОЉЕНОСТ УБИЈАЊА ЖЕНЕ И ДЈЕЦЕ ТОКОМ НОЋНИХ НАПАДА ПОД УСЛОВОМ ДА НИЈЕ НАМЈЕРНО

"Пренесено је од стране Саб'ба б. Џехтеме да је Аллахов Посланик (савс), кад је био упитан о убијању жена и дјеце пагана током ноћног напада, рекао:
Они су од њих.
"
https://sunnah.com/muslim:1745a

Po džihadistima i pedofilija je ok. Muhamed je oženio Ajšu kad je ona imala 6 godina , on preko 50, a seks su imali kad je ona napunila 9. Takve podržavaju Tihi i Raspućin...

Атеисткиња је (и то богоборна, хрватског стила) - као и већина европљана западњака... Вређање и омаловажавање Бога им је утеха у мизерији, преситости и бесмисла живота... Зато ће их и појести муслимани из Азије, кад тад
А ми смо јелте на Филипинима па нисмо угрожени од тог "једења".

Kod arapa je kontraditktorno vise stvari

Pod 1- Oni kritikuju zapadno-evropske vrijednosti a svake godine naseljavaju istu tu Evropu koja je po njima nemoralna
Па да, освајају Европу, и то им је супер... чакају да хедонисти сами изумру од луксуза и комфора у коме живе

Pod 2- Oni kazu da dolaze u Evropu zbog siromastva i da nemaju gdje,da su siromasni ti koji dolaze to je tacno, ono sto nije tacno da nemaju gdje da idu sem Evrope, zasto ne idu u bogate zemlje islamske tipa Katar,Saudijska Arabija,Emirati,Kuvajt
Миграције су тешка прича, Европска корупција и безбожност је ту главни проблем, а не муслимани... Њих Бог увек пошаље као бич безбожницима или саможивим кривоверцима, да их прве науче пожртвовању и заједништву, а друге - муслимане - да их ослободе фанатизма које имају у својим гетоима и сектама који их дехуманизују у глобалу... иам и лоших последица, али добре су у већини код обичних људи

Nije vazno sada to. A za ovo zadnje si u pravu.

А ми смо јелте на Филипинима па нисмо угрожени од тог "једења".
Ми Срби не... ми умемо да живимо са муслиманима, чак смо и под комунистима функционисали пре обрачуна републичких мафија и клика

Израел је од синоћ ухапсио ово трогодишње палестинско дете како би извршио притисак на његовог оца да се преда. дете од 3 године.
F8zmcqNWMAAjScp
Trust me bro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back