Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih voleo da je tako. Mislim da je to utopija. Pogledaj Evropu. Napunila se muslimanima. Imao sam pre vise godina dijalog oko toga. Bilo je optimista kao sto si ti. Kazu prilagodice se oni. Tvrdio sam da nece. Na moju zalost izgleda da sam bio u pravu.
Svako zeli da se nametne i misli da je on u pravu i da je njegov nacin zivota onaj ispravni. To je narocito izrazeno kod muslimana. Oni su sad u svom "srednjem veku". Nazalost jednostavno je tako.
Sve religije treba zabraniti. Islam prvi

Земље које признају палестинску државу у границама из 1967. године.
F8zHl7iXUAA0Qbc

Za njih je Isus Hrist lazni prorok i cekaju svog "mesiju" koji nikako da dodje, ali zapravo to je antihrist koga oni cekaju, verovatno i ne znajuci vecina, za to.

Nema drugog "mesije" do Hrista i postoje prorocanstva da ce se u zadnjim vremenima ba mnogo Jevreja obratiti u hriscane, uvidevsi da su prevareni.

Ali do tada, bice sta ce biti, jer "videse a ne poverovase".
To su stavovi kršćana. Judaizam ima sasvim druga tumačenja i dolazak Mesije predodređen je kroz nekoliko događaja, a niti jedan od njih nije se dogodio prije Isusova dolaska, tako da je on lažni prorok.

Da, navikli smo da čujemo. Rusi su krivi za sve.

Jbote, koja mržnja prema Rusiji, sve zbog toga što je pravoslavna zemlja.

njet!

Rasi, Parsi, Arsi, Asiri....su jedan te isti narod, R1a/R genetike...negde se zovu i Skitima/Sarmatima
....danas se zovu Rusi u Rusiji, tj u Rasiji se zovu RASI, i Persi u Iranu, su NAD NEPRIJATELJ Izraelaca
od davnih vremena, jedini koji su im lupali šamare su R1a narodi...

OVOLIKU mržnju ne može nikakvo pravoslavlje da stvori, libo njih za pravoslavlje
ovo je daleeeeeeko dublja priča...
A SRBI su narod koji ima RASE, tj RAŠANE kao državotvorni deo, jedini pored Rusa.
....
Asirci, tj Rasi, su razbucali Severno Carstvo, tj Izrael
da bi im posle 1500 godina razbucali i HAZARSKO CARSTVO!
...

to je suština priče....a "pravoslavlje" je zavesa koju sami hazari dižu da se ne zna istina.

Ovo je bolest od mržnje pomešana sa PANIKOM!
da im I TREĆI PUT rasi, tj rašani, ne sjebu carstvo!

Otuda i koren naizgled neobjašnjivog poriva Zapada da uništi Srbe i Ruse
jer je Zapad zapravo kripto-izrael, narod ne, al vrhuška cela da.

i Srbi i Rusi su se nudili na poslužavniku da budu deo EU/NATO
al ne, ne može!

ne, ovaj put zbog toga sto im je unistila hazarsko carstvo

е, управо сам то и куцао...ал пре тога су им сјебали СЕВЕРНО КРАЉЕВСТВО тј Израел, и одвели
их преко кавказа и пустили у Скитију тј Украјину и од њих су постали касније хазари
мешањем 10 племена и осталих словенских и туркменских народа, отуда су хазари махом плавкасти
и њихова мржња према русима па и србима је невиђена.

Американци су пресрели и уништили крстареће ракете код Јемена, на обали црвеног мора.

Нису испаљене на америчке снаге него вероватно на Израел.

"The missiles were launched by Iran-backed Houthis in Yemen, and the USS Carney fired its own SM2 missiles in response, officials said. The Pentagon’s initial assessment suggests the US navy was not the intended target and no sailors aboard the destroyer were harmed. It is unclear precisely where the Houthi missiles were fired from, but they were heading north along the Red Sea, potentially to targets in Israel."

https://www.telegraph.co.uk/world-n...e-latest-news-updates-hamas-gaza-day-13-live/

njet!

Rasi, Parsi, Arsi, Asiri....su jedan te isti narod, R1a/R genetike...negde se zovu i Skitima/Sarmatima
....danas se zovu Rusi u Rusiji, tj u Rasiji se zovu RASI, i Persi u Iranu, su NAD NEPRIJATELJ Izraelaca
od davnih vremena, jedini koji su im lupali šamare su R1a narodi...

OVOLIKU mržnju ne može nikakvo pravoslavlje da stvori, libo njih za pravoslavlje
ovo je daleeeeeeko dublja priča...
A SRBI su narod koji ima RASE, tj RAŠANE kao državotvorni deo, jedini pored Rusa.
....

Мање тих манијачких лупетања не би било лоше.

ТУРСКИ ПРЕДСЕДНИК ЕРДОГАН ПРЕТИ ДА ИНТЕРВЕНИШЕ ДА СЕ ЗАУСТАВИ ГЕНОЦИДА ПАЛЕСТИНАЦА „Позивам читаво човечанство да предузме мере да заустави ову бруталност без преседана у Појасу Газе. Ако не, урадићемо то.”Ево слике Ердогана која показује како је Израел грабио земљу Палистинаца од 1948. Остале су само отворени затвори у Гази и Западној обали који се тренутно бомбардују до пара - ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ палестинског народа.
F8yfUjGW8AA7YFN

Званичник Стејт департмента Џош Пол поднео је оставку у знак протеста због безусловне подршке израелског режима од стране Бајденове администрације.„Не можемо бити и против окупације и за њу. Не можемо бити и за слободу и против ње. И не можемо бити за бољи свет, а да притом доприносимо оном који је материјално лошији“, рекао је Пол

Американци су пресрели и уништили крстареће ракете код Јемена, на обали црвеног мора.

"The missiles were launched by Iran-backed Houthis in Yemen, and the USS Carney fired its own SM2 missiles in response, officials said. The Pentagon’s initial assessment suggests the US navy was not the intended target and no sailors aboard the destroyer were harmed. It is unclear precisely where the Houthi missiles were fired from, but they were heading north along the Red Sea, potentially to targets in Israel."

https://www.telegraph.co.uk/world-n...e-latest-news-updates-hamas-gaza-day-13-live/
E, znaš kako glasi moto tog Huti udruženja?

"Bog je najveći,
Smrt Americi,
Smrt Izraelu,
Prokleti Jevreji,
Pobeda Islamu!"

I kako naš pošten čovek, naš samoupravljač, borac za multipolarni svet da ostane srca kamenog na ove plemenite ljude?

E, znaš kako glasi moto tog Huti udruženja?

"Bog je najveći,
Smrt Americi,
Smrt Izraelu,
Prokleti Jevreji,
Pobeda Islamu!

I kako naš pošten čovek, samoupravljač, borac za multipolarni svet da ostane srca kamenog na ove plemenite ljude?

Знам, видео сам те заставе на сликама.

Мени то није симпатично, нека ми опросте племенити Хути. А и за то што их мешам са крвним непријатељима Тутсија.

Iz Jemena ih Huti poslali na Izrael?!?

Kojom su to tehnologijom ovladali? :hahaha:

Како би било ко од #war_criminals ово могао да оправда када дође пред међународни суд правде. Како је свет дозволио израелској окупацији да настави са нападима ове врсте. Како можете убедити чак и себе да је ово рат против #Hamas . Да ли су ово борци? Зашто !!
F8ypqXdXQAAFaDh

Убијани су клинци. Лице у лице. То се не оправдава мантрањем о окупацији, и у ствари не постоји оправдање за тако нешто.
da da, okupacija ne moze biti opravdanje za ubijanjem nevinih. I to sto je uradio Hamas je protivno onome u sta kao muslimani vjeruju. Kuran 5 32 kaze -ko ubije jednog neduznog, kao da je ubio cijeli svijet.
Ja bih voleo da je tako. Mislim da je to utopija. Pogledaj Evropu. Napunila se muslimanima. Imao sam pre vise godina dijalog oko toga. Bilo je optimista kao sto si ti. Kazu prilagodice se oni. Tvrdio sam da nece. Na moju zalost izgleda da sam bio u pravu.
Svako zeli da se nametne i misli da je on u pravu i da je njegov nacin zivota onaj ispravni. To je narocito izrazeno kod muslimana. Oni su sad u svom "srednjem veku". Nazalost jednostavno je tako.
Ja sam musliman. Vidis ja sam ok da evropa bude puna muslimana i ok sam da jevreji zive gdje zele da zive ili bilo ko drugi U miru I na nacin na koji misle da je ispravan. Nazalost, previse se namnozilo fanatika svih vrsta I oni sad diktiraju opstu klimu. Nijedan normalan covjek ne smije da podrzi niti ono sto Rusi rade, niti hamas niti izrael. Ali ni da podrzi ono sto amerika radi davanjem naoruzanja zaracenim stranima umjesto da se traze rjesenja. Ali isto znam, brzo ce generacije ooliticara odgajenih na 20 vijeku u penziju I sve ce biti drugacije.

Знам, видео сам те заставе на сликама.

Мени то није симпатично, нека ми опросте племенити Хути. А и за то што их мешам са крвним непријатељима Тутсија.
To što se oni bore protiv suni džihadista ne sprečava ih da uvek imaju na umu ko je Veliki Satana i Dindušman

Sve religije treba zabraniti. Islam prvi
И верници су за забрану атеизма и сатанизма, па ништа, мора да се трпи... тако и ти, од контре исто

Право на вероисповедање је универзално право човека, тако да те свако ускраћивања тог права чини скоро истим фанатиком тј. горим од оних религијских... То право, као и свако људско право се увек брани животом, тако да мораш свој живот да понудиш уколико туђи нарушаваш... Тада побеђује ''право'' јачег, што ће рећи анархија и општа пропаст, а од тога нема вајде ни за кога

Зато је умереност, мајка свих врлина, а забрана само ојачава забрањено... Тако је и Хришћанство 4 века било у катакомбама, а онда, чак и данас представља водећу религију света (по утицају, не по броју)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back