nemoj da vrdas,nisu ti ovo "brojke i slova" na RTS-u.Kalkulacija bi bilo od 450 do 500 mrtvih,hiljadu je ofrlja brojka jer je sinoc bila aktuelna .Ali ni to nije bitno, nego ljudski principi koji razlikuju coveka od loseg coveka.Bez obzira koliko civila poginulo,stotinu ili hiljadu,gadjana je bolnica .To je sustina a ne broj poginulih
Moje pitanje tebi je na mestu, jer ces odgovorom pokazati u kojoj meri si licemerna.Pravdate bombardovanje Gaze otmicom jevrejskih civila,da li bi pravdala bombardovanje siptarskih sela od strane VJ nakon otmica i ubistava srpskih civila ?
Vidi,znam da bi ti De Sisti i sva ta ekipa koja podrzava IDF u satiranju Gaze danas, cetvrt veka rasnije pljuvali po vojno-politickom vrhu SRJ da su se prema siptarima odnosili kao IDF u ovom slucaju prema Palestincima.Za vas je i opsada Sarajeva ratni zlocin,ali Gaza je opravdano pretvorena u geto i bombardovana.Vi ste licemeri.Za mene je i jedno i drugo zlocin,kao sto kao neko ko je ucestvovao u puskaranju nikada ne bih izveo petoricu civila i streljao zato sto mi je prethodni dan poginuo saborac.Kakav **** osveta nad civilma za koju vi trazite opravdanje ?
Tvoje izbegavanje da odgovoris najbolje opisuje tvoje moralne karakterisitike.Covek ne moze jedan zlocin osudjivati a identican pravdati,ali to je karakteristika vecine onih koji imaju visoko misljenje o sebi
ae cao