Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima rakete s bojevom glavom od 150 kg. Sasvim dovoljno da razori ruševnu i natrpanu bolnicu i pobije više stotina.

Par hiljada raketa je lansirao Hamas na Izreal i ne videsmo ni jednu kuću srušenu do temelja a da ne pričamo o celoj zgradi ili kvartu

I baš ova jedna, koja je oborena, ispade da njeno parče razruši bolnicu i ubi 500 ljudi,
Da, da, kako da ne, evo važi ako te čini srećnim

S druge strane danima gledamo kako Izrael ruši zgrade u Gazi, jednu po jednu i to jedna raketa u temelje i pada zgrada kao kula od karata.
Sam si se divio snimcima koliko su precizni i temeljiti.

I sada kada je srušena bolnica i pobijena deca sad ti se ipak čini da je to možda oborena raketa uradila
Nemaš ni jedan jedini valjani dokaz, sve činjenice i zdrava logika govore suprotno ali ti bi ipak da staneš u odbranu očigledne laži

Samo napred

Par hiljada raketa je lansirao Hamas na Izreal i ne videsmo ni jednu kuću srušenu do temelja a da ne pričamo o celoj zgradi ili kvartu

I baš ova jedna, koja je oborena, ispade da njeno parče razruši bolnicu i ubi 500 ljudi,
Da, da, kako da ne, evo važi ako te čini srećnim

S druge strane danima gledamo kako Izrael ruši zgrade u Gazi, jednu po jednu i to jedna raketa u temelje i pada zgrada kao kula od karata.
Sam si se divio snimcima koliko su precizni i temeljiti.

I sada kada je srušena bolnica i pobijena deca sad ti se ipak čini da je to možda oborena raketa uradila
Nemaš ni jedan jedini valjani dokaz, sve činjenice i zdrava logika govore suprotno ali ti bi ipak da staneš u odbranu očigledne laži

Samo napred
Uozbilji se.

Навео сам главног Кисинџера нацоша... Путтлер ти је битан ко и сваки јеша са нуклеаркама за велику слику... праве светску револуцију на глобалном нивоу, јер само тако њихов Месија може да гаси општи хаос...
Kisindžer je potrčko, ideolog, kao mnogo puta pominjani Pajk.
Čak i ne pripada Hazarskim porodicama koje su bliske vrhu piramide vlasti.

Дакле, ти бандити треба да се осујете у намери, ако нећеш општи хаос који рађа антихриста
Sem što Putin nije hteo da postavi rakete na granicu SAD i Meksika, niti na obalu Francuske prema Britaniji.
Не... он ће бити јеша, фармацеут, шатро из племена Јуде... у Ствари Хазар из племена Дановог, 13тог племена које се прилепило Јешама ко крпељи нормалним људима
Hazari nisu Jevreji, a Jovanovo Otkrivenje je napisano pre nego što su Hazari prihvatili Judaizam.
Tako da se na njih ne može ni u kom slučaju odnositi, niti jedan Hazar može biti kralj.
Ove porodice koje sam naveo jesu Jevrejske, jer sam već objasnio ko su pravi Jevreji.
I slede suparničkog Boga, Lučifara.
Сви отпадници, невезано за народ ће га таквог прихватити, јер ће бити ужасан белај рата...
Лако је отпасти од Хришћанства данас... зато ће и још лакше бити преварен ''Спаситељем''
Otpadnik svakako nije pravi pripadnik neke verske zajednice, te se to ne može ni odnositi na nju.

Evo, ta snimka nije dokaz da je Hamas gađao bolnicu.
I šta sad, opet na početku?
Odmah ti mogu reći rezultat: kao i Markale, kao i Ukri u Grozi, kao i rušenje Malezijskog: jedni će tvrditi jedno, drugi drugo, i koje god dokaze ili "dokaze" izvukao, nikada nećeš saznati istinu.

Nebitno, prijatelju nebitno

Moje i tvoje mišljenje kao i ostalih par desetina zaluđenika koji kuckaju ovde je potpuno nebitno.

Bitno je da ne postoji 1 i slovima 1 Musliman na svetu koji ne misli da je ovo uradio Izrael.
Takođe barem 50% ljudi na zapadu misli da je ovo veliko, nedopustivo sranje i granica koja nikako nije smela da se pređe bez obzira šta je prethodilo.

Bitno je da u najmanje dve velike muslimanske zemlje i desetak manjih kuva kao u ekspres loncu i da samo što nije propištala para.

Bilo je evidentno šta će se desiti i sad će se to nažalost i desiti.

Neka nam je bog u pomoći svima, svakome svoj i ko u koga veruje.

Ne znam samo u koga će ateisti da se pouzdaju i kome da se pomole.

Nebitno, prijatelju nebitno

Moje i tvoje mišljenje kao i ostalih par desetina zaluđenika koji kuckaju ovde je potpuno nebitno.

Bitno je da ne postoji 1 i slovima 1 Musliman na svetu koji ne misli da je ovo uradio Izrael.
Takođe barem 50% ljudi na zapadu misli da je ovo veliko, nedopustivo sranje i granica koja nikako nije smela da se pređe bez obzira šta je prethodilo.

Bitno je da u najmanje dve velike muslimanske zemlje i desetak manjih kuva kao u ekspres loncu i da samo što nije propištala para.

Bilo je evidentno šta će se desiti i sad će se to nažalost i desiti.

Neka nam je bog u pomoći svima, svakome svoj i ko u koga veruje.

Ne znam samo u koga će ateisti da se pouzdaju i kome da se pomole.
Sad zamisli da se ne desi ništa osobito. Neki Tixijev heroj će upucati nekog civila u Parizu, par Izraelskih ambasada će dobiti molotova, i za koji dan sve po starom, Iran i dalje prijeti, a Egipat i dalje ne otvara granicu.

Ok, evo ti mi objasni GENIJE

- 2.000 raketa lansira Hamas, većinu ih obori Gvozdena kupola, ni jedno parče ne sruši ni šupu a kamoli nešto veće

- jednu raketu koju je lansirao Hamas obore iznad Gaze, parče padne, sruši bolnicu i ubije 500 ljudi.

Izvini šta ti misliš da smo mi ovde ... Alvin i veverice

Ili uključi mozak ili prestani da nerviraš sve prisutne ionako smo do guše u govnima, svi redom

Kisindžer je potrčko, ideolog, kao mnogo puta pominjani Pajk.
Čak i ne pripada Hazarskim porodicama koje su bliske vrhu piramide vlasti.

Sem što Putin nije hteo da postavi rakete na granicu SAD i Meksika, niti na obalu Francuske prema Britaniji.

Hazari nisu Jevreji, a Jovanovo Otkrivenje je napisano pre nego što su Hazari prihvatili Judaizam.
Tako da se na njih ne može ni u kom slučaju odnositi, niti jedan Hazar može biti kralj.
Ove porodice koje sam naveo jesu Jevrejske, jer sam već objasnio ko su pravi Jevreji.
I slede suparničkog Boga, Lučifara.

Otpadnik svakako nije pravi pripadnik neke verske zajednice, te se to ne može ni odnositi na nju.
Ko o čemu, Tinki Vinki o Hazarima

NATO IDF "demokratske bombe" ubile su preko 1000 dece u Gazi za samo 8 dana

Ubili ih tvoji džihadisti. Sam si rekao, poturili civile da ginu i iz njihovih naselja ispaljuju rakete, a oni junačine se sakrile po podzemnim tunelima. Žalosno i zločinački. Skačeš sam sebi u usta. Mene samo zanima ko je od koga ovde učio, dal OVK (UČK) od Hamasa ili Hamas od njih...

Ok, evo ti mi objasni GENIJE

- 2.000 raketa lansira Hamas, većinu ih obori Gvozdena kupola, ni jedno parče ne sruši ni šupu a kamoli nešto veće

- jednu raketu koju je lansirao Hamas obore iznad Gaze, parče padne, sruši bolnicu i ubije 500 ljudi.

Izvini šta ti misliš da smo mi ovde ... Alvin i veverice

Ili uključi mozak ili prestani da nerviraš sve prisutne ionako smo do guše u govnima, svi redom
Ne obaraju Izraelci rakete iznad Gaze nego iznad svojih gradova. Iron Dome je short range. Ko je rekao da su srušili raketu iznad Gaze?
Alvine, kako to da se Hamas hvali ispaljivanjem long range missiles, a ti tvrdiš da ih nemaju.

Ne obaraju Izraelci rakete iznad Gaze nego iznad svojih gradova. Iron Dome je short range. Ko je rekao da su srušili raketu iznad Gaze?
Alvine, kako to da se Hamas hvali ispaljivanjem long range missiles, a ti tvrdiš da ih nemaju.

Aha, znači raketa je eksplodirala sama od sebe (ok, moguće je) raspala se na dva dela od kojih je jedan pao na zemlju uz manju eksploziju a drugi uz veću i ta veća je bila toliko jaka da je srušila bolnicu i pobila 500 ljudi.

Pa vaaauuuu

Hamas da patentira ovo i onda ne mora uopšte ne ide na to da raketama pogodi nešto u izraelu već da im se sve lansirane rakete raspadnu iznad Izreala a fragmenti će da odrade ostalo.

Tebi mora da je baba bila balističar, nije se ovo dalo samo naučiti, tvoj talenat je nasledan.

Slabo verovatno, palestinske rakete (pravljene od cevi za vodu kako si nas informisao) su obične petarde u odnosu na masivne avionske bombe kojima Izreale ruši zgrade iz temelja. Eksplozija i stepen uništenja govore da je ovo delo bombe od par tona a ne zanatske raketice.

Uostalom nađi jednu jedinu zgradu koju je pogodio Hamas a da je načinjena i približna materijlna šteta

Zasrao je IDF do balčaka sa ovim, srušiš bolnicu i ubiješ 1000 ljudi i dece.
Vratiće im se na vrlo loš način, žao mi je ali eskalacija će biti apokaliptična.

Neka nam je bog svima u pomoći ali kao da je neko ovo namerno hteo da uradi.
Mogla se desiti jedna od dve mogućnosti:
1. Izraelci su slučajno pogodili bolnicu
2. Neka od islamističkih grupa je namerno žrtvovala civile

Slabo verovatno, palestinske rakete (pravljene od cevi za vodu kako si nas informisao) su obične petarde u odnosu na masivne avionske bombe kojima Izreale ruši zgrade iz temelja. Eksplozija i stepen uništenja govore da je ovo delo bombe od par tona a ne zanatske raketice.

Uostalom nađi jednu jedinu zgradu koju je pogodio Hamas a da je načinjena i približna materijlna šteta

Zasrao je IDF do balčaka sa ovim, srušiš bolnicu i ubiješ 1000 ljudi i dece.
Vratiće im se na vrlo loš način, žao mi je ali eskalacija će biti apokaliptična.

Neka nam je bog svima u pomoći ali kao da je neko ovo namerno hteo da uradi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back