Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj deo Egipta , Sinaj uz granicu sa Izraelom i pojasom Gaze je totalno nenastanjen? Medjutim ,nece tamo Palestinci,mozda je i do Egipta tek pojas Gaze 44km puta 11km zivi 1.8miliona ljudi.

Probaj ti da živiš u Sinajskoj pustinji, tamo bre ni škorpija nema

Uostalom značajan deo Izraela, ceo onaj špic dole na jugu je gola pustinja, nemoguća za život

Током операције 8. октобра, израелска војска је открила преносиве противваздушне ракетне системе Стрела-2 и РПГ-7 са ознаком јединице Оружаних снага Украјине из Мукачева, Закарпатска област, у позадини једног од камионета милитаната Хамаса.

Pogledajte prilog 1425916
Pogledajte prilog 1425917
Pogledajte prilog 1425918
Pogledajte prilog 1425919
Opa bato, Ukri prodaju na veliko.

Treba mirno jesti kokice i posmatrati to iz drugog ugla: koliko god Izrael zavisio od Bajdena, i šta god mi mislili o njemu, ovime se skreće pažnja Amerike sa nas (i Kurtijevog zavijanja) na drugu stranu. Neće biti volje za nekakve “Banjske” i Kurtijeve predstave, a i neće biti ni dovoljno municije za Ukre. Za nas je odlično, samo da krene kao treba, još je to malo.

Mnogo bolje da se CNN bavi Palestinom i Izraelom nego nama, čak su i Ukre batalili.

Бивши агент ЦИА Џон Стоквел:„Напумпали смо десетине прича о кубанским зверствима, кубанским силоватељима... Нисмо знали ни за један злочин који су починили Кубанци. Била је то чиста сирова лажна пропаганда да се створи илузија да комунисти једу бебе за доручак.“

Рикопис је исти у гази

Sto se nas tice
Probaj ti da živiš u Sinajskoj pustinji, tamo bre ni škorpija nema

Uostalom značajan deo Izraela, ceo onaj špic dole na jugu je gola pustinja, nemoguća za život
Da ali Israel koristi morsku vodu koju desalinizuje u fabrikama vode,mislim da imaju 4,negde sam procitao. Inace nemoj molim vas da navijate ostrasceno ni za jedne ni za druge,nisu ni prstom mrdnuli kad je nama bilo tesko. Niti bi ni sada ,jedni vole samo muslimane ,drugi samo Jese i Amerikance. Mozemo ovako da pisemo i to je sve. Moguce je da Gaza ima slicnu fabriku za preradu vode.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back