teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.255
I Muslimani imaju svoje zapise.Imam zapis iz Svetog Pisma. Šta ti treba više?
Kome verovati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Muslimani imaju svoje zapise.Imam zapis iz Svetog Pisma. Šta ti treba više?
Ključna rečenica u ovome što si napisao KADA ZAVRŠE SA IZRAELOM
Otuda i naš interes da Izrael ostane tamo gde je još 100 godina najmanje
Taj deo Egipta , Sinaj uz granicu sa Izraelom i pojasom Gaze je totalno nenastanjen? Medjutim ,nece tamo Palestinci,mozda je i do Egipta tek pojas Gaze 44km puta 11km zivi 1.8miliona ljudi.
Zamalo da udarim lajk na ovoPokusavaju da ih diskredituju kao naciju, slicno kako neki zele nas Crnogorce negiraju
Па Св. Писму наравно.I Muslimani imaju svoje zapise.
Kome verovati?
Ni jednima ni drugima. Ipak, nama uopšte ne odgovara bilo kakav uspeh džihadista.I Muslimani imaju svoje zapise.
Kome verovati?
moj nije
Šta kažeš na ovu izmenu urbanističkog plana?moj nije
Opa bato, Ukri prodaju na veliko.Током операције 8. октобра, израелска војска је открила преносиве противваздушне ракетне системе Стрела-2 и РПГ-7 са ознаком јединице Оружаних снага Украјине из Мукачева, Закарпатска област, у позадини једног од камионета милитаната Хамаса.
Pogledajte prilog 1425916
Pogledajte prilog 1425917
Pogledajte prilog 1425918
Pogledajte prilog 1425919
Aj da plačemo.Šta kažeš na ovu izmenu urbanističkog plana?
Treba mirno jesti kokice i posmatrati to iz drugog ugla: koliko god Izrael zavisio od Bajdena, i šta god mi mislili o njemu, ovime se skreće pažnja Amerike sa nas (i Kurtijevog zavijanja) na drugu stranu. Neće biti volje za nekakve “Banjske” i Kurtijeve predstave, a i neće biti ni dovoljno municije za Ukre. Za nas je odlično, samo da krene kao treba, još je to malo.moj nije
Misliš da se ne mogu pacifikovati?Ni jednima ni drugima. Ipak, nama uopšte ne odgovara bilo kakav uspeh džihadista.
Neće.
Neće biti zgrada za skrivanje
Kad već pominjemo IDF, radi se na tome da ulazak u Gazu ne bude klanica, te se vrše građevinski radovi što se vidi iz priloženogизраелски војници
Tamo piše da je prapostojbina Jevreja Egipat i da su ove prostore na kojima je danas sukob - osvojili ratom sa domorodcima.Па Св. Писму наравно.
Džihadiste je napravio zapad, a ovi postupci Izraela će samo ujediniti sve Muslimane.Ni jednima ni drugima. Ipak, nama uopšte ne odgovara bilo kakav uspeh džihadista.
E, to isto ko Hamas.Iato ke Hitler mislio. Zaebo se.
Kako da se ozbiljno priča o bajkama?Израел је убио и повриједио 150.000 Палестинаца од 2008. године. Од тога је 33.000 дјеце. Али нико о томе не прича
Da ali Israel koristi morsku vodu koju desalinizuje u fabrikama vode,mislim da imaju 4,negde sam procitao. Inace nemoj molim vas da navijate ostrasceno ni za jedne ni za druge,nisu ni prstom mrdnuli kad je nama bilo tesko. Niti bi ni sada ,jedni vole samo muslimane ,drugi samo Jese i Amerikance. Mozemo ovako da pisemo i to je sve. Moguce je da Gaza ima slicnu fabriku za preradu vode.Probaj ti da živiš u Sinajskoj pustinji, tamo bre ni škorpija nema
Uostalom značajan deo Izraela, ceo onaj špic dole na jugu je gola pustinja, nemoguća za život
Израел је убио и повриједио 150.000 Палестинаца од 2008. године. Од тога је 33.000 дјеце. Али нико о томе не прича, нико их не назива терористима.