Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Већини русофила са ових простора се хебе и за Палестинцима и за Израелцима.
Hint: xebe nam se i za Ruse, ali natofili ne mogu to da procesiraju.

Nek se zapale sva žarišta po svetu, nek se svako bori za nezavisnost, samo napred pa da vidimo šta će "svetski policajac" i njegovi poltroni da urade.

• Podržavam
Reactions: iig
Gdje skidas ove mape?
Ovo me podsjeća na drugi dan SVO u Ukrajini kad si zalijepio ovo:
Screenshot_20220526-220525_Chrome.jpg

A situacija ni 'b' a ne blizu mapi.

CIA everywhere.

Naravno...
Ako gde na planeti ima nesrece, krvi i smrti, ne pitaj se ko je uzrokovao...samo ispisi CIA, Mi6, Mossad...

- Tako je bilo u ex Yugi, o tome sada sami penzionisani CIA-ši pričaju ...

- Tako je bilo i jeste u ex Ukrajini...od Majdana pa nadalje...lada su CIA snajperisti pucali i na policiju i na demonatrante...

- Tako je bilo u Libiji, Siriji, Jemenu, celom Bliskom istoku...

- Tako je bilo po latinskoj Americi...

...

Украјина ће пасти у други план сад кад је почела макљажа између Палестинаца и Јевреја, као што је Сирија брзо заборављена кад је почела руска интервенција у Украјини.
Biće još sukoba, sad će se ređati kao na traci...

🇸🇩🇮🇱🇺🇦 Милитанти Хамаса наоружани украјинским противтенковским бацачима граната и ПЗРК (МАНПАДС-има) ухапшени су у близини Ашкелона у Израелу.

Војници ЦАХАЛ (ИДФ-а) пронашли су гранате РПГ-7 у задњем делу палестинског камионета. На којима су биле ознаке украјинске јединице из Мукачева, Закарпатска област.

Barem Jevreji bi morali znati šta možeš da očekuješ od ljudi kojima oduzmeš sve, strpaš ih u logor i sistematski ih uništavaš. Sve su to oni osetili upravo na svojoj koži i svejedno to isto čine decenijama Palestincima iz Gaze.
Sad imaju dva miliona odbeglih logoraša koji kolju sve što mogu po Izraelu i uopšte ne mari za svoj život.
Apokalipsa.

🇸🇩🇮🇱🇺🇦 Милитанти Хамаса наоружани украјинским противтенковским бацачима граната и ПЗРК (МАНПАДС-има) ухапшени су у близини Ашкелона у Израелу.

Војници ЦАХАЛ (ИДФ-а) пронашли су гранате РПГ-7 у задњем делу палестинског камионета. На којима су биле ознаке украјинске јединице из Мукачева, Закарпатска област.

Amerika svercala brda oruzja za NATO Ukrope...i logicno da ce u tom sveopstem svercu...u kojem su cak i Srbiju primorali da sverca za Ukrope...oruzje dospeti na 100 strana...pa i do Hamasa...

Zapad sam pao sam se ubio...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back