Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fake News Inc ponovo u akciji - Markale 2.0 (tad je cela jedna mina 120mm “ubila 68 i ranila 144 ljudi”, poređenja radi, drugi, potpuno dokazani incidenti sa minobacačkim napadima su prouzrokovali smrt i ranjavanje po deset puta manje ljudi, ali tada nisu bili Srbi u pitanju. Posle se “stvar ponovila”, nekako baš na istom mestu sa “44 žrtve”. Sad “obezglavljena bebe” čije slike niko nikad nije video. Zapadni mediji ovog puta bsš nešto i ne veruju. Isto kao i Buča, samo Buča je pumpana do maksimuma.

# Nije_se_desilo

82BA5FA9-BADD-49EA-84D6-C600B3AFA905.jpeg

Poslednja izmena:
Fake News Inc ponovo u akciji - Markale 2.0 (tad je cela jedna mina 120mm “ubila 68 i ranila 144 ljudi”, poređenja radi, drugi, potpuno dokazani incidenti sa minobacačkim napadima su prouzrokovali smrt i ranjavanje po deset puta manje ljudi, ali nisu bili Srbi u pitanju. Sad “obezglavljena bebe” čije slike niko nikad nije video. Zapadni mediji ovog puta ne veruju narativima.

Pogledajte prilog 1427252

Ista prica kao 1999te kad su CNN i drugi lazljivi mediji pricali da su Srbi silovali 300.000 Siptarki , i da su zakopali 50.000 siptara ispod trave pristinskog stadiona.

Izvor: Pricao mi jedan covek.

Ne nego cemo da podrzimo Izrael koji je priznao Kosovo

Ne nego cemo da podrzimo NATO pakt koji Srbe na severu Kosmeta drzi u ropstvu kao Izrael Palestince u Gazi onemogucavajuci im snabdevanje hranom, lekovima i kiseonikom....

U nasem interesu je da Hamas nadvlada Izrael jer ce to naterati Ameriku da potrosi sve resurse koje ima na odbranu Izraela i da zarati sa muslimanima na bliskom istoku

Na taj nacin nece imati vise vremena ni novca da nama zagorcavaju zivot.

Zato napred Hamas i Hezbollah!
jedini problem muslimanskog sveta koji podrzavas jeste da smo na balkanskoj ruti. pa koji god krene bosonog na satanisticki zapad, mora da pretabana pomoravljem.
pa ti objasni tom peskiracu da mi nismo od onih svaba i pirgavih, vec smo bratski narod hriscanske veroispovesti

jedini problem muslimanskog sveta koji podrzavas jeste da smo na balkanskoj ruti. pa koji god krene bosonog na satanisticki zapad, mora da pretabana pomoravljem.
pa ti objasni tom peskiracu da mi nismo od onih svaba i pirgavih, vec smo bratski narod hriscanske veroispovesti

pa zapad ti podrzava muslimane na Balkanu da muce Srbe gladju i zedju

CIA ti je dovodila i obucavala glavosece iz Al Kaide i ISIS-a da kolju Srbe u Bosni

CIA ti je dovodila i obucavala UCK Glavosece da kolju Srbe na Kosovu i Metohiji

Znaci nas problem nisu Muslimani, vec zapad tj USA i NATO pakt.

Da bi se eliminisala muslimanska pretnja mora se eliminisati NATO pakt pre toga koji je do srzi antisrpski.

Амерички „стратези“ планирали су да „избалансирају Русију“ проки ратом у Украјини.
Уместо тога, они су дебалансирали свет:
ЕУ у рецесији, Украјина разбијена, НАТО без зуба,
Блиски исток у пламену и мултиполарни свет који се диже против банкротиране империје
Лажи са зависношћу од штампања новца.
Tebe baš mnogo nervira što Ukrajina nije pala za 3 dana, te što dobija pomoć Zapada?

pa zapad ti podrzava muslimane na Balkanu da muce Srbe gladju i zedju

CIA ti je dovodila i obucavala glavosece iz Al Kaide i ISIS-a da kolju Srbe u Bosni

CIA ti je dovodila i obucavala UCK Glavosece da kolju Srbe na Kosovu i Metohiji

Znaci nas problem nisu Muslimani, vec zapad tj USA i NATO pakt.

Da bi se eliminisala muslimanska pretnja mora se eliminisati NATO pakt pre toga koji je do srzi antisrpski.
sve je to tacno druze tixi, ali ne zaboravi da ti napaceni muslimani za bolje nz.
vecina njih je lopatom skupljala svoje najmilije, vecina njih nije ni u skolu isla jer ih je nato dezitegrisao

i svi oni idu balkanskom rutom i bodu im oci nase lepe zene

nato je kriv za stanje u arapskom svetu, ali muhameda to ne interesuje.svi smo mi za njih isti

sve je to tacno druze tixi, ali ne zaboravi da ti napaceni muslimani za bolje nz.
vecina njih je lopatom skupljala svoje najmilije, vecina njih nije ni u skolu isla jer ih je nato dezitegrisao

i svi oni idu balkanskom rutom i bodu im oci nase lepe zene

nato je kriv za stanje u arapskom svetu, ali muhameda to ne interesuje.svi smo mi za njih isti

Mi nismo imali problema sa muslimanima dok NATO i USA nisu dosli na Balkan sa zeljom da ga "preurede"

Oni su ti koji su nahuskali muslimane iz bosne i sa kosmeta i albanije na nas.

Oni su ih naoruzali, obucili poslali da nas ubijaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back