- Poruka
- 1.895
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju li neki papir sa Gospodovim potpisom, iz koga se vidi da ih je tamo naselio?Pa i jedna i druga. Istorijska teritorija je i ona u kojoj ih je Gospod naselio.
Pošto sam čitao Stari zavet, podseti me kako su dospeli u Egipat i zašto to nije prapostojbina, već današnji izrael?Hajde za početak pročitaj Stari Zavet da saznaš kako su dospeli u Egipat. Imaš i skraćeno na netu. Do sada te nisam stavio na ignore listu samo zato što mislim da si mlad.
Red bi bio.Sad fino da Putin izadje na Dnjepar pa onda lagano preko...
A ovi neka posalju i Zelenskog u Gazu...
...
Sto? Bas su bili do yaya.Jeste smorili sa krstaškim ratovima.
Braca im kao nama Rusi
Pa ne baš.Наравно, и све се врти око тога.
А верски фанатизам служи да се будале заиграју бомбама.
Ne mozes tako da gledas. Sloveni su dosli na Helm/Balkan/ u 7veku. Srbi su dosli u Vojvodinu 1690godine. Otisli sa Kosova.Sticaj politickih okolnosti je uslovio da se stvore ove drzave ovde. Neki narodi i veci od nas i Jevreja nemaju maticnu drzavu npr. Kurdi. Kod nas npr.Rusini mala zajednica 20 000ukupno navodi Srbiju ,Vojvodinu kao maticnu drzavu.Imaju li neki papir sa Gospodovim potpisom, iz koga se vidi da ih je tamo naselio?
A Egipat im je svakako prapostojbinija postojbina, pa zašto tamo ne napraviše novi Izrael?
Iz prethodnog odgovora vidim da si tek sad pročitao.Pošto sam čitao Stari zavet, podseti me kako su dospeli u Egipat i zašto to nije prapostojbina, već današnji izrael?
To što navodiš - ne ide u prilog tvojoj tvrdnji.Ne mozes tako da gledas. Sloveni su dosli na Helm/Balkan/ u 7veku. Srbi su dosli u Vojvodinu 1690godine. Otisli sa Kosova.Sticaj politickih okolnosti je uslovio da se stvore ove drzave ovde. Neki narodi i veci od nas i Jevreja nemaju maticnu drzavu npr. Kurdi. Kod nas npr.Rusini mala zajednica 20 000ukupno navodi Srbiju ,Vojvodinu kao maticnu drzavu.
Pa recimo da Egipat primi sve iz Gaze sa sve Hamasovcima koje ne bi mogao kontrolisati dobio bi verovatno puč ili možda čak i rat. Tako da ne čudi ovo.
Eh, pun mi je kufer sveznalica, koje ne umeju da odgovore na pitanje, pa koriste poštapalice tipa:Iz prethodnog odgovora vidim da si tek sad pročitao.![]()
Ja mislim da će Izrael sve da ih protera.Pa recimo da Egipat primi sve iz Gaze sa sve Hamasovcima koje ne bi mogao kontrolisati dobio bi verovatno puč ili možda čak i rat. Tako da ne čudi ovo.
Moze to Vucic da im resi , on je majstor za svaku krizu.Geografija Izraela i Gaze je takva da preko 90 posto cjelokupne teritorije je neobradiva povrsina znaci pustinja.I sada npr ako vi imate zemlju koja nema prirodne izvore vode,nemate rijeke,potoke itd onda zamislite sta za palestince znaci kada im izraelci ukidaju vodu ,jer je dobijaju preko cijevi itd pa to je uzas.Od hrane u ovakvoj situaciji mogu najvise sebi da priuste da love ribe po moru na kojem imaju izlazak.Tako da nivo ocaja i bijesa je kod njih veliki ali i kod izraelaca
Ok, samo tako nastavi.Eh, pun mi je kufer sveznalica, koje ne umeju da odgovore na pitanje, pa koriste poštapalice tipa:
- nemam kad ja tebi da objašnjavam
- uzmi sam pa pročitaj
- nemaš pojma
- smajli, smajli, smajli,
- ha-ha-ha
........
Ако ниси знала......управо се водио Ирачко-Ирански рат због једног релативно малог територијалног подручја али на коме се налази читавих 20 % светских резерви нафте. Е замисли сад да контролишеш тај проценат и неким случајем и Хормуски теснац где одређујеш ко сме да уђе по нафту и ко сме да изађе. Нешто слично Босфору само педесет пута важније.А шта то Иран има због чега они хоће да га униште тј. ушетају у њега?