Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А шта то Иран има због чега они хоће да га униште тј. ушетају у њега?
Iran nikada neće oprostiti Izraelu što im je bombardovao pogone za proizvodnju teške vode i za izradu atomske bobe
marljivo i strpljivo su radili decenijama i znatno usvršili vojnu industriju
Iran je respektabilna vojna sila koliko i Izrael , a obećaoi im je da će ih spržiti kad tad !
Približavanjem Rusiji i Kinu ( briksu ) njegova vojna i ekonomska moć je i te kako opasna za izrael
Izrael ne može sam protiv Irana , ali su zato jenki tu sa 2 nosača aviona
Nikada nismo bili bliži 3WW nego sad
jenkima to odgovara . prezaduženi su a nemaju šanse da opljačkaju Rusiju ili Kinu

Iran nikada neće oprostiti Izraelu što im je bombardovao pogone za proizvodnju teške vode i za izradu atomske bobe
marljivo i strpljivo su radili decenijama i znatno usvršili vojnu industriju
Iran je respektabilna vojna sila koliko i Izrael , a obećaoi im je da će ih spržiti kad tad !
Približavanjem Rusiji i Kinu ( briksu ) njegova vojna i ekonomska moć je i te kako opasna za izrael
Па добро али узмимо Сирију као примел разваљене земље.
Не црпи Израел из ње нафту са територије коју и даље држи њихов савезник ИСИС, већ неко западније.
Мора Иран да има нека природна богатства због којих се ризикује кланица као и сваки пут до сад у историји. ;)

Па добро али узмимо Сирију као примел разваљене земље.
Не црпи Израел из ње нафту са територије коју и даље држи њихов савезник ИСИС, већ неко западније.
Мора Иран да има нека природна богатства због којих се ризикује кланица као и сваки пут до сад у историји. ;)
Pa kako 4 u svetu po zalihama nafte

западна демократија
НОВО: Студенти Харварда су полудели након што се камион вози око школе, приказујући имена ученика који су наводно потписали писмо у коме се окривљује Израел за терористичке нападе Хамаса.Реци са мном: Хамас Харвард.На дигиталном екрану камиона пише „Харвардови водећи антисемити“ и имена 34 студента који су тврдили да је Израел „потпуно одговоран“ за нападе Хамаса.Камион је лансирао Аццураци ин Медиа који је рекао да је „невероватно важно знати ко су мрски антисемити у нашем друштву. И важно је да људи знају да њихови поступци имају последице.”
F8P8TxSbAAA396a

Tvrdim da ce napasti Iran...za nekoliko nedelja..kad se skupi svo društvo i oprema iz USA,UK i Izraela...Sunitske islamske zemlje im nece pomoći..
Да осведочени плјачкаши се окуплају !
Пропала им плјачка Русије морају на Иран и Сирију

Poslednja izmena od moderatora:
Tvrdim da ce napasti Iran...za nekoliko nedelja..kad se skupi svo društvo i oprema iz USA,UK i Izraela...Sunitske islamske zemlje im nece pomoći..

Negde sam čitao da u prvom danu napada na Iran, neće više postojati nijedan nosač aviona.

Drže ih sve na nišanu. To im dosta olakšava posao za dalje. Uništiš silne avione.

Negde sam čitao da u prvom danu napada na Iran, neće više postojati nijedan nosač aviona.

Drže ih sve na nišanu. To im dosta olakšava posao za dalje. Uništiš silne avione.
Да променила су се времена
Носачи су пловеће канте на води које хиперсоничне ракете шалју на дно у року од одма
Иран их има

Ti nosači su mamac i biće potopljeni od Iranaca...ko sto su japance namamili sa Pearl Harburom...onda USA ima izgovor za totallen krieg...

Ti nosači su mamac i biće potopljeni od Iranaca...ko sto su japance namamili sa Pearl Harburom...onda USA ima izgovor za totallen krieg...
Руско Министарство спољних послова саопштило је да би израелски ваздушни удари на сиријску територију могли да изазову оружану ескалацију у целом региону.Министарство је ударе описало као очигледно кршење суверенитета Сирије и основних норми међународног права.

:klap: :klap: :klap:
Ослобођени израелски затвореник: Палестинске снаге су узеле једно од деце са мном на раменима да ми помогну; Извели су ме из сигурне собе и из поштовања ми дали одећу да се покријем.

Дакле, силовање Израелки је такође лажна вест.
Ко би помислио...Сећам се приче, лажи која је и данас једна од омиљених лажи западњака, посебно главних србофоба Немаца, како је српска војска коју је тада напала најјача армија, сваким могућим модерним пројектилом са копна, мора и ваздуха и нападнута из Албаније на Косову и Метохији 80 дана сваког дана основао време да "силује 20.000 Албанки", што иначе ниједна није доказана ни на шиптарском албанском двору и једна "жртва" силовања рађа црну кожу
.Али ова лаж се понављала толико пута да ако питате просечног глупог западњака, он ће вам рећи да је то истина јер је чуо из поузданих извора“ па чак и видео „доказе“ силовања Глупи просечан западњак хаха .

за то треба да захвалите Клаусу Швабу и клики око нјега
Посебно јенкома јер су то углавном арапи којима су јенки разорили државе
Veliki broj muslimana u Evropu nije dosao sa ovim poslednjim migrantskim talasom, vec je polako dolazio jos od 50‘ godina. Trbuhom za kruhom. Kao i nasi gastarbajteri.
Ali ratovi u Yu i u arapskim drzavama jesu uticali na pojavu radikalnog islama.

Sta god da je bio povod problem ce se morati iskoreniti.

Veliki broj muslimana u Evropu nije dosao sa ovim poslednjim migrantskim talasom, vec je polako dolazio jos od 50‘ godina. Trbuhom za kruhom. Kao i nasi gastarbajteri.
Ali ratovi u Yu i u arapskim drzavama jesu uticali na pojavu radikalnog islama.

Sta god da je bio povod problem ce se morati iskoreniti.
Ја би волео , али то је сад неизводлјиво , питанје је колико их милона већ има у ЕУ

🇮🇱🇵🇸 Ужасна прича о Хамасовом нападу 7. октобра:

Терориста Хамаса дао је Израелцу цигару. Када ју је запалио, експлодирала му је у лице и оставила сами црни траг по лицу. Након тога, понижени Јеврејин је јурио је терористу Хамаса тако брзо да су обојица оставили само траг прашине и пали са литице, настављајући да трче право напред као да пркосе гравитацији. Када је терориста приметио да испод њих нема тврдог тла, стао је и показао доле у празнину како би упозорио Израелце. Потоњи је скочио у шоку, очајнички се ухватио за ваздух пре него што је повукао знак на коме је писало "Yikes!" и стрмоглаво се срушио на своју пропаст, остављајући рупу у земљи у облику свог тела.

Молите се за Израел.

Очигледно ММФ упозорава да су САД на неодрживом фискалном путу са великим дефицитима.
........................................................
„Бомбардовао бих иранску нафтну инфраструктуру; новац за финансирање тероризма долази из Ирана.
Време је да ова терористичка држава плати цену за финансирање и подршку читавог овог хаоса.
Да, ако сте Иранци, да је до мене, и ако овај рат ескалира, ја идем на вас“, рекао је амерички сенатор Линдзи Грем.
Новинар је питао Грахама да ли, по његовом мишљењу, САД и Израел треба да бомбардују Иран чак и у одсуству директних доказа о њиховој умешаности у напад Хамаса. „Да“, одговорио је Грејем.
Постоји јасна аналогија са акцијама Сједињених Држава у Ираку када су Американци бомбардовали Ирак због лажних оптужби да поседују непостојеће „оружје за масовно уништење“.
Недавно је Ирак упозорио Вашингтон на последице мешања у рат, укључујући нападе на америчке базе у земљи.
Тренутно Сједињене Државе, користећи израелско-палестински сукоб, наговештавају имплементацију сличне шеме са Ираном.
Њихов циљ је да остану доминантни играч на нафтом богатом Блиском истоку, где губе утицај.

DNK analize govore da su baš svi ljudi iz Afrike: tj da niko nije nešto poseban niti oredodređen. Izrael ima da se bori ili pada u kandže islamizmu. Sad znaju kako to izgleda.
Ljudi vode poreklo od tri genetske grupe i zato postoje tri rase.
Medjutim, to nije bitno, pitanje je : ko su bili narodi, koji su živeli na teritoriji gde je danas Izrael, a u vreme dok su Jevreji živeli na teritoriji Egipta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back