S1MCRO
Elita
- Poruka
- 22.927
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма да Немањићи су били најбољи, 95% под нетакнутом шумом.Rasturanje i države i zemlje sve u šesnaest
Videti :Nikoga ne bi bilo na ulicama da policija radi svoj posao.Jer,da bi se neki skup održao,država(policija) to mora da odobri,a neprijavljen skup se odmah rastura,nema rasprave.
Što jes' jes'
Pa normalno. Ima na birou kadra koliko hoces, ako neko nece da radi posao za sta je placen i koji mu je poveren po zakonu.Evo ko rusi drzavu i ustavnost. Za diktatora ne nezavisne postoje institucije, sve mora da radi u cilju zastite "predsjenika", ne drzave i ustava.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је раније да ће тражити од државних органа да поступају у сваком тренутку и на сваком месту тако да заштите поредак и закона, а да ће бити „промењен“ онај ко то неће да ради.
„Они полицајци који не буду желели да штите поредак и закон биће промењени, тужиоци који неће да то штите биће промењени“, рекао је Вучић у разговору с грађанима у Народном позоришту у Лесковцу.
https://www.srbijadanas.net/drustvo...adleznost-pravosudnih-vlasti-protivno-ustavu/
Tuzilastvo i drzavni sudovi ne radi svoj posao vec decenijijama, na desetini hiljada teskih slucajeva korupcije su zakljucani u ladicama, ali neke sudije i tuzioci se bude, pa mu to ne odgovara i eto prijeti onj malo probudjenoj pravdi.U pravu je i u vezi policije i u vezi tužilaštva-ne rade svoj posao.U suprotnom ne bi imali nemile scene na ulicama.
daa,.. malko su se za'ebali,..Pa normalno. Ima na birou kadra koliko hoces, ako neko nece da radi posao za sta je placen i koji mu je poveren po zakonu.
Trebali sa da ga 'LADNO OD'IEBU sa ovim:..Председник Србије Александар Вучић изјавио је раније да ће тражити од државних органа
„Они полицајци који не буду желели да штите поредак и закон биће промењени, тужиоци који неће да то штите биће промењени“, рекао је Вучић у разговору с грађанима у Народном позоришту у Лесковцу.
kao moji učenici,..
jel ovi klosari jos kampuju?
Pogledaj ti primere policijskog postupanja u "demokratijama" na zapadu u koga se kunete.Videti :
ЗАКОН
о јавном окупљању
"Службени гласник РС", број 6 од 28. јануара 2016.
Ne.Koliko sam ja uspeo da protumačim njegove reči,on se,kao predsednik države,žali da POLICIJA I TUŽILAŠTVO NE RADE SVOJ POSAO.Tuzilastvo i drzavni sudovi ne radi svoj posao vec decenijijama, na desetini hiljada teskih slucajeva korupcije su zakljucani u ladicama, ali neke sudije i tuzioci se bude, pa mu to ne odgovara i eto prijeti onj malo probudjenoj pravdi.
Ukoliko postupiš po naređenju/uputstvu policijskog službenika sve prođe u miru,gospodski.Значи мораће да се уведе и Полиција 2.0? ”Полиција која хоће да бије”![]()
A gde se to na zapadu protestuje protiv korupcije i uzurpacije vlasti.Pogledaj ti primere policijskog postupanja u "demokratijama" na zapadu u koga se kunete.
Protesti na zapadu postoje,a zbog čega protestuju ne znam.Uglavnom se izjašnjavaju kao demokratske države a brutalno se obračunavaju sa demonstrantima.Opet,za nas mnogi kažu da smo diktatura a vidimo mlaku, gotovo nikakvu reakciju policije.A gde se to na zapadu protestuje protiv korupcije i uzurpacije vlasti.
Važi I za još neke. I jedno i drugo.
DOS-ova policija je umela i to:Значи мораће да се уведе и Полиција 2.0? ”Полиција која хоће да бије”![]()
Pa ako ne znas zbog cega se na zapadu protestuje informisi se.Protesti na zapadu postoje,a zbog čega protestuju ne znam.Uglavnom se izjašnjavaju kao demokratske države a brutalno se obračunavaju sa demonstrantima.Opet,za nas mnogi kažu da smo diktatura a vidimo mlaku, gotovo nikakvu reakciju policije.
Zar je važno? Poenta je u postupanju policije prema demonstrantima.Govore za sebe da su demokratska društva,da poštuju prava i slobode građana,a tuku narod na ulicama.Pa ako ne znas zbog cega se na zapadu protestuje informisi se.
https://n1info.rs/vesti/a2873-pretucen-andrej-vucic/Zar je važno? Poenta je u postupanju policije prema demonstrantima.Govore za sebe da su demokratska društva,da poštuju prava i slobode građana,a tuku narod na ulicama.
Pa da promenice ceo narod
Tako nekako.Policija je dužna da štiti državu od unutrašnjeg a vojska od spoljnjeg/spoljašnjeg neprijatelja.Poenta mog pisanija sa tobom jeste da ti dokažem da sam svestan da znaš kako se to radi u Evropi ali se praviš lud.
Potpuna besmislica jasno se zna čemu služi policija i sudstvo.Tako mekako.Policija je dužna da štiti državu od unutrašnjeg a vojska od spoljnjeg/spoljašnjeg neprijatelja.Poenta mog pisanija sa tobom jeste da ti dokažem da sam svestan da znaš kako se to radi u Evropi ali se praviš lud.