Rasturanje drzave, sada i javno!

Evo ko rusi drzavu i ustavnost. Za diktatora ne nezavisne postoje institucije, sve mora da radi u cilju zastite "predsjenika", ne drzave i ustava.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је раније да ће тражити од државних органа да поступају у сваком тренутку и на сваком месту тако да заштите поредак и закона, а да ће бити „промењен“ онај ко то неће да ради.

„Они полицајци који не буду желели да штите поредак и закон биће промењени, тужиоци који неће да то штите биће промењени“, рекао је Вучић у разговору с грађанима у Народном позоришту у Лесковцу.

https://www.srbijadanas.net/drustvo...adleznost-pravosudnih-vlasti-protivno-ustavu/
Pa normalno. Ima na birou kadra koliko hoces, ako neko nece da radi posao za sta je placen i koji mu je poveren po zakonu.

U pravu je i u vezi policije i u vezi tužilaštva-ne rade svoj posao.U suprotnom ne bi imali nemile scene na ulicama.
Tuzilastvo i drzavni sudovi ne radi svoj posao vec decenijijama, na desetini hiljada teskih slucajeva korupcije su zakljucani u ladicama, ali neke sudije i tuzioci se bude, pa mu to ne odgovara i eto prijeti onj malo probudjenoj pravdi.

Pa normalno. Ima na birou kadra koliko hoces, ako neko nece da radi posao za sta je placen i koji mu je poveren po zakonu.
daa,.. malko su se za'ebali,..
..Председник Србије Александар Вучић изјавио је раније да ће тражити од државних органа

„Они полицајци који не буду желели да штите поредак и закон биће промењени, тужиоци који неће да то штите биће промењени“, рекао је Вучић у разговору с грађанима у Народном позоришту у Лесковцу.
Trebali sa da ga 'LADNO OD'IEBU sa ovim:
kao moji učenici,.. :kafa:

Tuzilastvo i drzavni sudovi ne radi svoj posao vec decenijijama, na desetini hiljada teskih slucajeva korupcije su zakljucani u ladicama, ali neke sudije i tuzioci se bude, pa mu to ne odgovara i eto prijeti onj malo probudjenoj pravdi.
Ne.Koliko sam ja uspeo da protumačim njegove reči,on se,kao predsednik države,žali da POLICIJA I TUŽILAŠTVO NE RADE SVOJ POSAO.

Zar je važno? Poenta je u postupanju policije prema demonstrantima.Govore za sebe da su demokratska društva,da poštuju prava i slobode građana,a tuku narod na ulicama.
https://n1info.rs/vesti/a2873-pretucen-andrej-vucic/
Jel ovako ?

Pretučen Andrej Vučić

IMG_5019.jpeg

Back