pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.801
Ti si druže razvaljen , ja sam superiška.Не можеш ти то заобићи, јер си суштина овог разваљеног и неуспешног цивилног друштва.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si druže razvaljen , ja sam superiška.Не можеш ти то заобићи, јер си суштина овог разваљеног и неуспешног цивилног друштва.
Ti si sto puta demonstrirala da se to na tebe odnosi
Bože sačuvaj. Veoma volim žene, veoma sam tolerantan i saosećajan. To ne znači da ne smem da diskutujem u vezi škakljivih tema.
I, šta im fali? Žive po sto godina.Tvoje teme su škakljive taman na nivou baba koje sede na klupici i ogovaraju prolaznike.
A nisu sve katastrofalne.Otvara katasrofalne teme. Ali NIJEDNOM se nije "zezao" na račun muškog pola. Uvek obrađuje istu tematiku.

A mi da smo pametni bi zaobilazili ovakve gluposti.
I kakone sada pitanje da li postoji razlika čini ženoimrscem a temu mizoginom?U normalnom svetu žena je razvedena a u patrijarhatu je mrtva ili raspuštena
Ti si druže razvaljen , ja sam superiška.
Ovo je stvarno gadna stvar, meni se isto dešava. Sve kao neću a upadam ko u živi pesakJa sam bila pametna na početku i napisala lock
Ali karakter me izdao.
Vratim se da mu odgovorim, pa još jednom, pa ovom, onom, sad tebi...
I temica živi li živi ...
Muljanje u prazno. Eto tako živi.A nisu sve katastrofalne.
Mislim da je bilo par tema gde se zezao na račun muškog pola. Samo ne mogu trenutno da se setim...
Ja sam bila pametna na početku i napisala lock
Ali karakter me izdao.
Vratim se da mu odgovorim, pa još jednom, pa ovom, onom, sad tebi...
I temica živi li živi ...
I, šta im fali? Žive po sto godina.

Nisi koherentan. Poradi na tome , pa dođi. Ne treba ti Vendilator.Дарлинг,
Не глуматај своју регресираност, већу него што јесте. Нема потребе за тим Феме Фатал. Ниси то
A ti misliš da si sociolog i filozof, moram nešto da ti kažem, nisi ni jedno ni drugo.Дарлинг,
Не глуматај своју регресираност, већу него што јесте. Нема потребе за тим Феме Фатал. Ниси то
Vendilator- Vesna Vukelić Vendi.Nisi koherentan. Poradi na tome , pa dođi. Ne treba ti Vendilator.
A ti misliš da si sociolog i filozof, moram nešto da ti kažem, nisi ni jedno ni drugo.
Ne zna šta priča. Ubaci tako neki pojam nigde veze , nešto razgovara sam sa sobom, vređa. Osobito voli reći : civilno društvo.A ti misliš da si sociolog i filozof, moram nešto da ti kažem, nisi ni jedno ni drugo.
Šta je VendilatorNisi koherentan. Poradi na tome , pa dođi. Ne treba ti Vendilator.
Ima nekoliko reči i fraza koje obožava, civilno društvo, dekadencija, ima još neke ali zaboravio sam.Ne zna šta priča. Ubaci tako neki pojam nigde veze , nešto razgovara sam sa sobom, vređa. Osobito voli reći : civilno društvo.
Ali opet ne možeš da prestaneš da dolaziš ovde svaki dan.Е, мои ти Сенсеи...
Ја ти објасним лепо "зашто мрзим крстарицу"...
Руља је то, четврти сталеж и светина, воли черечење и купање у крви, макар виртуелно!
Vendi i njeno izražavanjeŠta je Vendilator
Neki stimulator u obliku Vendinih sisa
razvedenica