Raspust

Maline.
Posle toga: živela sloboda.
Hoću sebi da sašijem nešto garderobe preko raspusta, koju torbu i suknje neke.
I da krenem na AUTO CAD. Krajnje je vreme.
I da posetim tetku, i odem u Beograd da kupim album Mašte Bašte. I one udice za minđuše.
Pa ću sa drugaricom na more :D

Ima li uopšte poslova za letnji raspust za šesnaestogodišnjake?

ako imaš ličnu kartu, možeš da se učlaniš u neku omladinsku, a pošto ja još nisam izvadila

radiću kod Kineza... :lol:

šta mi fali...em uvek ima posla, em daju pare redovno na ruke... nije nešto ogromna plata, ali

šta možeš i da dobiješ sa pišljivih 16 godina? 800 din. dan...:cool:

ako imaš ličnu kartu, možeš da se učlaniš u neku omladinsku, a pošto ja još nisam izvadila

radiću kod Kineza... :lol:

šta mi fali...em uvek ima posla, em daju pare redovno na ruke... nije nešto ogromna plata, ali

šta možeš i da dobiješ sa pišljivih 16 godina? 800 din. dan...:cool:

Meni je ovo bila dnevnica u kafiću. A odereš se od posla!
I da, nemojte, ikada, nikada raditi kao barmen. Goreg posla nema. Bolje ići vaditi krompir, nego raditi u kafiću. :neutral:

No Io parlo italiano e гаварју па руски :per:
, Io parlare anche italiano. -> vietato fumare :)
Ruski: Rasvetali jabloki i grusi paplili tu mani nad rekoj, viha djila nad bjeri kacusa :mrgreen: :)
Znam i onuL Usti zimuska ziiiima, zima hladna je/a bila
Moi , Je parle pas francais :rumenko:

Comment ca vas Suzana ? :hahaha:

Je parle francais tres bien(lol), aussi, monsieur. :D
Je suis un peu fatigue, mercie. :/ Et vous, monsieur?

ja cu prvu nedelju biti u Bg-u ...odmarati ...ici sa drustvom napolje...bazeni ...ada ...bajs ...malo na Novi Bg ...ovo ono ,posle idem na selo ,pa kod rodjaka u Beogradu...kasnije krajem jula -pocetkom avgusta na more ,valjda cu se tamo naci sa nekim drugaricama...posle kad se vratim nadam se da cu da imam neko drustvo ako nista idem da prikupljam stvari za skolu aaaa -.-
mislim da ce biti dobar raspust STO MANJE NA KOMPU !!!
samo imam dilemu sta raditi korisno dok sam u kuci ? :P

Back