Raspust

bazen manje vise gotivim, to mi je bilo zanimljivo kad sam bio mladji, sad jezero, okolne recice sa virovima, i naravno nasa brana tj gradsko kupaliste na moravi

inace ove godine sam bio na kupanju bar 5-6, a svoju sezonu sam otvorio za uranak...xDDD

na bazen nemam s kim da idem jer su mi ortakinje iskompleksirane,ne smeju da se skinu u kupaci :confused:
ali,ne zato sto su debele,nego ortakinja mi se tripuje da ce svi da bulje u nju i onda joj glupo da obuce kupaci :hahaha:
jos aj da je nesto zgodna pa i da razumem..nego ona daska sa svih strana :mrgreen:

..jedva cekam da odem na more malo da iskuliram od svih & svega..

Meh, na letovanja ne idem, ne idem na bazen also, like, boli me da dajem 150 dinara da se kupam u vodi u kojoj se kupao ko zna ko, i da se tamo šetkam polu-gola pred tonom ljudi.
Mogu i kući da se ohladim.

na bazen nemam s kim da idem jer su mi ortakinje iskompleksirane,ne smeju da se skinu u kupaci :confused:
ali,ne zato sto su debele,nego ortakinja mi se tripuje da ce svi da bulje u nju i onda joj glupo da obuce kupaci :hahaha:
jos aj da je nesto zgodna pa i da razumem..nego ona daska sa svih strana :mrgreen:
Postoji rešenje...Po mom mišljenju retardirano.
002.jpg

Izbegavam bilo kakvo kretanje danju i drazhe su mi nocne avanture .
Tako da retko idem na bazen
ti si moj uzor
Meh, na letovanja ne idem, ne idem na bazen also, like, boli me da dajem 150 dinara da se kupam u vodi u kojoj se kupao ko zna ko, i da se tamo šetkam polu-gola pred tonom ljudi.
Mogu i kući da se ohladim.

au,ljubavi nije tebi lako
:lol::lol::lol::lol:
Na bazen ne idem, jerbo me mrzi, a na more tek treba da vidim gde cu...Prvo ocene da sredim.

dobro si se setio
sad cu da podelim s vama cudnu cinjenicu o meni.Nikad nisam bila na bazen.:rumenka: :lol:

nisi nihta propustila
ja ga mrzim iz dna duse
evo,neki moji ortaci sa tonom nekih njihovih ortakinja idu u subotu,vec bili juce i prekljuce.....itd
i meni uvek lepse da ostanem kuci,jednostavno ne volim zatvoren (ogradjen )prostor posebno kad je upitanju plivanje ili neki drugi tip "vanjske" aktivnosti
i cinjenica je da gomila matorih ljudi danas ima poriv da pisa u vodu ,zato je ada zuta ko zlato oko 7 uvece(to je osnovni razlog zasto ja idem samo ujutro),
ada je velika nekoliko kilometra kvadratnih, bazen nekoliko desetina metara,jednostavno mi je fuj cela ta prica o bazenima
bazeni me odbijaju MNOGO,a da nisam u potpunosti siguran sto

Na bazenu nisam bila jedno 7-8 godina iz razloga sto u ovom jebenom gradu ima samo jedan bazen i iz tog razloga je ulaz bezobrazno skup, pa ja necu da im dajem pare...Plus sto se svi dziberi tu okupe koji me strasno nerviraju i jos im higijena nije jaca strana...:P Na more isto nisam isla 7-8 godina sve do prosle godina, zato sam odvalila mesec dana, a ove godine opet necu ici...Na Savu ne idem jer je mnogo prljavo i ovako imam osetljivu kozu, samo mi neka suga fali... Sve u svemu, u totalno sam losoj poziciji...:sad2:

Na bazenu nisam bila jedno 7-8 godina iz razloga sto u ovom jebenom gradu ima samo jedan bazen i iz tog razloga je ulaz bezobrazno skup, pa ja necu da im dajem pare...Plus sto se svi dziberi tu okupe koji me strasno nerviraju i jos im higijena nije jaca strana...:P Na more isto nisam isla 7-8 godina sve do prosle godina, zato sam odvalila mesec dana, a ove godine opet necu ici...Na Savu ne idem jer je mnogo prljavo i ovako imam osetljivu kozu, samo mi neka suga fali... Sve u svemu, u totalno sam losoj poziciji...:sad2:

kupi neki bazenčić :lol:

Selo bre,jezero,divljina..sunce uprzi a ti hranis zivinu u 6 ujutru pa odma na kupanje
pa zaronis,tragas po dubinama opasne vode
onda izronis i pogledas kravu u facu xD
onda dodju djevojke pa posto je mutna voda mozes slobodno da ih vatas a da te ne primete i da ne zovu svoju opasne momke :D
Ako imas muda(kao ja) mozes se i potruditi da nekoj skines donji deo kupaceg
tj da ga pocepas,ali proveri prvo-oni kineski su opustencija,samo cimnes i ode u q

Fora je ono posle-kako da izadje iz vode :hahaha:
onda joj ti ponudis svoj shorts i ona ti vidi velika muda i zapanjeno bulji u njih-ostavi decka i kresne se sa tobom

aaah jedva cekam raspust :heart:

na bazen idem redovno...mada, za ovu godinu nisam siguran...trebalo bi nesto zaradit'...na more idem, ne bas cesto, ali sta znam, na dve godine u proseku...ali se smorim brzo, vec posle 3-4 dana...jezera i reke ne volim...pre 5-6 godina, na Sani u Prijedoru sam dobio takvu upalu usiju, da sam pozeleo da umrem...i bio sam skoro gluv nekih mesec dana, dok me nije izlecila lekovita voda mog bazena :) a na moju Moravu nisam otisao tri puta u zivotu...sve u svemu, bazen gotivim najvise...dobro je na moru, al' na bazenu je ekipa :) malo kockice, malo skakanje, malo vaterpolo, malo trazenje para (prosle godine, drug i ja skupili dooobru hiljadarku), malo kuliranje...

Selo bre,jezero,divljina..sunce uprzi a ti hranis zivinu u 6 ujutru pa odma na kupanje
pa zaronis,tragas po dubinama opasne vode
onda izronis i pogledas kravu u facu xD
onda dodju djevojke pa posto je mutna voda mozes slobodno da ih vatas a da te ne primete i da ne zovu svoju opasne momke :D
Ako imas muda(kao ja) mozes se i potruditi da nekoj skines donji deo kupaceg
tj da ga pocepas,ali proveri prvo-oni kineski su opustencija,samo cimnes i ode u q

Fora je ono posle-kako da izadje iz vode :hahaha:
onda joj ti ponudis svoj shorts i ona ti vidi velika muda i zapanjeno bulji u njih-ostavi decka i kresne se sa tobom

aaah jedva cekam raspust :heart:

Brate svaka ti cast, otkidas sa tim forama...:hahaha:

Back