Raspust

E meni od danas pocinje raspust,ocistila sve
Palim sutra za NS na jedno mesec dana se malo aktiviram
Od mora nista,ostatak raspusta trosicu na drustvo,izlaske,bajs,bazen...neplanski je najbolje :)

Pa verovatno necu putovati u inostranstvo kako bih sacuvao pare za matursku ekskurziju...
Povremeno cu raditi.
Planiram i da pocnem da vozam casove, i da ih sve izvozam preko raspusta, pored toga krenucu u teretanu , vozicu biciklu, i tako te stvari, a sto se drustva tice, dogovorili smo se da npr svake nedelje, posto je nekoliko njih vec polozilo vozacki,odvojimo jedan dan i idemo u neki drugi kraj u Srbiji... :D

Pored svega ovoga planiram da naucim da plivam -.-

plandovanje kod sestre u bg-u do bilijevog certa, onda exit, pa ns sa sestrom, mozda guca, ohrid sa drustvom, more sa par drugarica, kopaonik sa vladimirom, i ofkors, poseta rodnom mestu-orahovcu, nisam bila tamo 12 godina
lepo sam ja sve to zamislila :)
bice to diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivno leto, I trully hope so :)

Well.... prvih nedelju dana ću da odmaram... onda ću pokušati da nađem posao kod Kineza, pošto ovako

nema ništa... A usput ću najverovatnije ići na Adu, izlaziti sa društvom i sl. ;)

pokusacu da nadjem neki posao...prijavio sam se vec u hladnjaci, ali izgleda da tamo nece biti posla...druga opcija je konobarisanje, ovih dana bi trebalo da se prijavim i za to...ako ne uspe potraga za poslom, onda sport, mozda bazen, mada me smara bazen nesto poslednjih godina...ne moze covek ni tri metra da zapliva...jb-g, isprva sam sve lepo zamislio, kao ja polozim voznju, pa sa ekipom zajebancija, neka kampovanja, eventualno neko vece putovanje, bla, bla...i onda mi padne na pamet da je bolje da nesto zaradim, jer ne znam da li cu sledeceg leta imati vremena, zbog tih zajebancija oko fakulteta...prakticno ovo mi dodje poslednji regularan raspust...

Pokushacu da nadjem posao,da zaradim koju kintu koju cu da troshim na moru i mozda neshto ostavim za ekskurziju....
Leto=Zurke=Ribe+Kratke suknjice i majchceee...rachunanje mi dobro ide a ? :D

Doso i taj dan(nije jos al jos malo)........

Uglavnom...sta ce te raditi na raspustu....

po neki izilazak uvece,teretana,komp,teretana,komp,teretana,komp,knjiga,teratana,komp,knjiga,komp,knjiga,teratena......godisnji odmor,i ako budem jos uvek imao devojku tokom jula i juna ,dok sam tu,provodicu vreme sa njom........
sve u svemu sranje,ko i svake godine
raspusti predstavljaju samo nesto cemu se nadam i nesto sto mi daje volju da opstanem,a onda kada konacno dodju shvatim koje gubljenje vremena

meni je raspust vec poceo :D samo jos da prodje ebeni prijemni,upis i ostala sranja.. -.-
a posle bleja ;D
drustvo,zezanje,itd,klasika :)
u julu idem na more,u avgustu da zapalim u ljubljanu ;D jedva cekamm :zaljubljena:

Doso i taj dan(nije jos al jos malo)........

Uglavnom...sta ce te raditi na raspustu....

icicemo na more najverovatnije. ja i drugarica ako mama i tata ne krenu. a moguce da ne krenu, jer tata ima neke obaveze na poslu. a moze se desiti da ne dobije godisnji odmor kad je planirao, to jest kada smo planirali. tako da meni ostaje kao rezervna varijanta drugarica :)
uh jedva cekam. smucila mi se skola :(

Back