Raspust

Verujem da ste svi srecni jer je poceo raspust!! :D ;) :D
Zanima me sta radite sad kad je ovako ocajno vreme... A i inace sta radite u toku raspusta?? Predlozite mi kako da ubijem dosadu... :worth: :D

Bez obzira što je vrijeme loše,ja maksimalno uživam.
Bila sam na moru,izlazim stalno,noćni provod,opet na more,nisam nikad kod kuće,pa ne može biti bolje.:ok:

Eto, dosao raspust, pa reko da vidim sta teen forumasi rade ili planiraju da rade tokom prolecnog raspusta. Ja sam planirao mnogo toga, ali sam se prehladio, pa ne izlazim iz kuce :(:confused::besna:

Eto, dosao raspust, pa reko da vidim sta teen forumasi rade ili planiraju da rade tokom prolecnog raspusta. Ja sam planirao mnogo toga, ali sam se prehladio, pa ne izlazim iz kuce :(:confused::besna:

Uh, planirala sam dosta toga. Mada, cini mi se da necu sve to moci da ostvarim, jer sam se prehladila. :confused: Tako da mi ostaje citanje, provodjenje vremena ovde. Ali nekako moram da izdejstvujem da sutra izadjem. Moraaaam......:besna:

Odmaramo, lutamo i lutamo, izlazimo, uzivamo u slobodnom vremenu...i ja konkretno ubedjujem prijatelje da malo i otputujemo negde, a da nije neka dzungla...

Ucenje, neeeeeeeeeeeecu da cujem bre raspust je ljudi...
Dobro Stevee jedini moze matematiku, ostali NE! :D

Odmaramo, lutamo i lutamo, izlazimo, uzivamo u slobodnom vremenu...i ja konkretno ubedjujem prijatelje da malo i otputujemo negde, a da nije neka dzungla...

Ucenje, neeeeeeeeeeeecu da cujem bre raspust je ljudi...
Dobro Stevee jedini moze matematiku, ostali NE! :D

Hemiju, matori, hemiju :D

Nista, svira se, zdere i spava. Sutra imam predstavu i u subotu idem u BG i to je sve, ostalo se svodi na prethodnu recenicu :manikir:

Back