Raspust

Odmaramo, lutamo i lutamo, izlazimo, uzivamo u slobodnom vremenu...i ja konkretno ubedjujem prijatelje da malo i otputujemo negde, a da nije neka dzungla...

Ucenje, neeeeeeeeeeeecu da cujem bre raspust je ljudi...
Dobro Stevee jedini moze matematiku, ostali NE! :D

Hemiju, matori, hemiju :D

Nista, svira se, zdere i spava. Sutra imam predstavu i u subotu idem u BG i to je sve, ostalo se svodi na prethodnu recenicu :manikir:

Ja mogu sta ocu da radim :manikir:

Pitam se hoce li ikad doci taj raspust za koji me nece protiv moje volje odvesti u neku bestragiju i prepustiti rodbini i samoj sebi..? Evo, sedim u stanu sa babom i dedom, u Makedoniji i ubijam vreme na internetu. Kao da to u Beogradu nisam mogla.:neutral: :dash:

Pa sad zavisi kako se ophodis prema samom sebi, nije mi ni jasno kako si navuko prehladu na ovakvo vreme. Ali pij cajeve, i odmaraj i procice te za 3-4 dana . :rumenko:

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pa to je pola raspusta!!!
Al dobro, iskoristicu to vreme da usavrsim igranje CS-a :hahaha:
Mozda i nesto da ucim...

e matori da ti znas kakve extra ribe igraju cs ne bi se smejao :)

dosta ih licno znam a i upoznao sam neke preko net-a.

Heheheheheheehe
Pola tih "riba" su perverzni klinci koji d*kaju ostale gamere jer nemaju pametnija posla.
Npr. moj ortak se potpisuje "Taca93" i lozi napaljene igrace, mslm bzvze...
A ima i neka Maya sto se pola ljudi sa servera lozi na nju, iako jos nije ni dokazano da je zensko.

:rotf::dash::hahaha:

tucamo se
126fs422682.gif

Heheheheheheehe
Pola tih "riba" su perverzni klinci koji d*kaju ostale gamere jer nemaju pametnija posla.
Npr. moj ortak se potpisuje "Taca93" i lozi napaljene igrace, mslm bzvze...
A ima i neka Maya sto se pola ljudi sa servera lozi na nju, iako jos nije ni dokazano da je zensko.

:rotf::dash::hahaha:

ajde procitaj jos jednom post, rekoh da neke moje ortakinje koje su extra ribe pikaju cs a isto sam i preko cs-a video naleteo na dosta riba i posle i upoznao par njih (;

cs sam igrao aktivno pre 5 god kada sam se lozio bas i neki moji drugari isli u USA na WCG kao predstavnici Srbije ;) sada odem 1-2x mesecno sa drugarima do igraone cisto da se zaebavamo. . .smorilo je to mene davno :p

Poslednja izmena:

Back