Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
omg prvih mesec dana raspusta mi je proslo neverovatno brzo i SMORNO...ne znam koji je ovo...

Nemam šta da radim.
Ali danas sam već počela sa nekim tako planiranim stvarima, a sutra ću još više.
Ujutru staza, pa tuširanje, pa malo vežbam matematiku, onda radim po kući šta treba i taaaako.

Kukas sto imas velike misice, a sad imas i spravu za vezbanje...koga ti zezas?![]()

Isto...kako sam ga ocekivala i bila ssrecna sto ce poceti...
A sad...pfffffffff...smor...nista mi se ne radi, nigde mi se ne ide, ni sa kim mi se ne vidja...ponekad izadjem onako bezveze...al nije mi zabavno...
Kuci citam puno, na netu sam, gledam tv spotove......
Razocarenje...
. Sada ne propushtam ni jednu zurku, nijedno izlazenje i super mi je. Ponekad, uzmem jedan slobodan dan (kao danas) da se naspavam i to je to Pa gledaj...tebe očigledno ne, nisi ti interesantan, a ni dovoljno važan da bi tako nešto radila.....a i očigledno ne čitaš ničije postove, već samo potvrđuješ ono što neki forumaši kažu....
Isti sluchaj sa mnom proshle god. Chekao sam da mi padne zabava sa neba. Sada ne propushtam ni jednu zurku, nijedno izlazenje i super mi je. Ponekad, uzmem jedan slobodan dan (kao danas) da se naspavam i to je to
![]()

Koja pacenica...ja se salim, a ti odma' nesto mudrujes. Tesko teni u zivotu.
TVOJE postove retko kad da procitam, nisi zanimljiva i kao sto si sad pokazala, nemas pojma kad se neko sali. Ubuduce gledaj i smajlije koje neko postavi, nemoj odma' da glumis neko ludilo!
Ajde cao, Rambo...
Što matematiku??![]()