Raspust

Nemam šta da radim.
Ali danas sam već počela sa nekim tako planiranim stvarima, a sutra ću još više.

Ujutru staza, pa tuširanje, pa malo vežbam matematiku, onda radim po kući šta treba i taaaako.

Kukas sto imas velike misice, a sad imas i spravu za vezbanje...koga ti zezas?:lol:

Pa gledaj...tebe očigledno ne, nisi ti interesantan, a ni dovoljno važan da bi tako nešto radila.....a i očigledno ne čitaš ničije postove, već samo potvrđuješ ono što neki forumaši kažu....
Ah da...da ne zaboravim...:lol:

Poslednja izmena:
Isto...kako sam ga ocekivala i bila ssrecna sto ce poceti...
A sad...pfffffffff...smor...nista mi se ne radi, nigde mi se ne ide, ni sa kim mi se ne vidja...ponekad izadjem onako bezveze...al nije mi zabavno...
Kuci citam puno, na netu sam, gledam tv spotove......
Razocarenje...

Isti sluchaj sa mnom proshle god. Chekao sam da mi padne zabava sa neba :P. Sada ne propushtam ni jednu zurku, nijedno izlazenje i super mi je. Ponekad, uzmem jedan slobodan dan (kao danas) da se naspavam i to je to :D

Pa gledaj...tebe očigledno ne, nisi ti interesantan, a ni dovoljno važan da bi tako nešto radila.....a i očigledno ne čitaš ničije postove, već samo potvrđuješ ono što neki forumaši kažu....

Koja pacenica...ja se salim, a ti odma' nesto mudrujes. Tesko tebi u zivotu.:confused:

TVOJE postove retko kad da procitam, nisi zanimljiva i kao sto si sad pokazala, nemas pojma kad se neko sali. Ubuduce gledaj i smajlije koje neko postavi, nemoj odma' da glumis neko ludilo!;)

Ajde cao, Rambo...

Poslednja izmena:
Koja pacenica...ja se salim, a ti odma' nesto mudrujes. Tesko teni u zivotu.:confused:

TVOJE postove retko kad da procitam, nisi zanimljiva i kao sto si sad pokazala, nemas pojma kad se neko sali. Ubuduce gledaj i smajlije koje neko postavi, nemoj odma' da glumis neko ludilo!;)

Ajde cao, Rambo...

Evo ovako....ako je bilo u tom kontekstu izvinjavam se....a zašto sam tako odreagovala?Zato što nijedan post namenjen meni nije bio dobronameran...od kako smo ti i ja zajedno na ovome forumu...i iskreno smorilo me to više....
A ove uvrede ovaj put kuliram, jer sam pogrešila....

Ludilo!
Ni meni tata danas nije bio tu, te nisam radila.
A zato sutra...
Ojsa! Ima da se naradim....

Što je najbolje, uzeli smo zbirku sastavljenu od zadataka sa prijemnih na raznim fakultetima iz Rusije.
I pošto je poredjano po oblastima, prvo mi je bilo stepenovanje. Sad sam na korenovanju. :mrgreen:
I za divno čudo, pojavio se jedan zadatak koji sam imala na pismenom. :S

Ja imam neku zbirku za matematičku gimnaziju valjda ili za dodatnu nastavu tako nešto
i ponekad toliko želim da radim da bih je pojela.:D
A ponekad nemam uopšte volje ni za čim.

Uh, znam . Osećaj kad se uzvrtiš od sreće što ćeš da radiš matematiku. :heart:

Samo ne volem kad pada kiša. Onda mi nije ni do čega, pa čak ni do mfha. (matematike, fizike, hemije).

Meni kako kad.
Ponekad kad je kiša mogu da radim jako dugo bez prestanka,
a ponekad sam,pri istim vremenskim uslovima besna na listove,sveske,zbirke
i tako sve u krug,ponovo do onog momenta kad sam zadovoljna
pošto uradim nešto što me je mučilo.:D

A ja o transcedentnim. :mmm:
Znaš one kao časopise - 100ljudi koji su promenili svet?
O Arhimedu sam čitala. :D
Pred spavanje, malo relaksacije.
Danas je Pitagora na redu.

Otišla sam!
Laku noć!

Back