vorki
Iskusan
- Poruka
- 5.032
Vorki, ti verglas li verglas, a odgovora nema...
Morao sam napisati do kraja o mnogim Isusovim titulama.
Reci, što te konkretno zanima ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vorki, ti verglas li verglas, a odgovora nema...
Morao sam napisati do kraja o mnogim Isusovim titulama.
Reci, što te konkretno zanima ?
![]()
![]()
Procitaj citate sto sam juce naveo, znam da si ih video
Ako misliš u vezi duše, evo postavit ću ti jedno pitanje, jer mi se neda pisati na način, ja jedno a ti drugo.
Što je SUPROTNOST životu ???
1. Mojsijeva 2:17 - Ali s drveta spoznaje dobra i zla ne smiješ jesti, jer u onaj dan u koji okusiš s njega, sigurno ćeš umrijeti.”![]()
Procitaj citate sto sam juce naveo, znam da si ih video
Telesna smrt...
Protumaci one citate a nemoj meni da pricas da ja govorim gluposti jer si ih ti ionako rekao previse dosad. Ne mogu da verujem da ti je neko utuvio u glavu da ti umires isto kao zivotinja! Neverovatno...![]()
Propovjednik 3:19,20 - Jer kakav je kraj sinovima ljudskim, takav je kraj i životinjama — svima je isti kraj. Kako umiru oni, tako umiru i one. I svi imaju isti duh, pa čovjek nije bolji od životinje, jer sve je ispraznost. Svi idu na isto mjesto. Svi su postali od praha i svi se vraćaju u prah.
Psalmi 146:4 - Duh njegov iziđe, a on se u prah svoj vraća ,u taj dan propadnu misli njegove.
Gledaj, nemam namjeru da se NADMEĆEM s tobom i sa bilo kim drugim, jer to NIJE u skladu sa kršćanskim duhom.
1. Timoteju 6:3-5 - Ako tko drugačije naučava i ne slaže se sa zdravim riječima, riječima našega Gospodina Isusa Krista, niti s učenjem koje je u skladu s odanošću Bogu, ponosan je i ne razumije ništa, nego boluje od zapitkivanja i prepirki oko riječi. To dovodi do zavisti, svađe, pogrdnoga govora, zlonamjernog sumnjičenja, žučnih prepirki o sitnicama u koje se upuštaju ljudi pokvarena uma, u kojima nema istine i koji odanost Bogu smatraju izvorom dobitka.
2. Timoteju 2:14-16 - Podsjećaj druge na to, zaklinjući ih pred Bogom, da se ne prepiru oko riječi, jer to ničemu ne koristi, nego je na propast onima koji slušaju. Daj sve od sebe da stekneš Božje priznanje, da budeš radnik koji se nema čega stidjeti, koji se ispravno služi riječju istine. A izbjegavaj isprazne razgovore koji skvrne što je sveto, jer će oni koji tako govore sve više tonuti u bezbožnost...
Pozdrav, Božji blagoslov, spoznaju istine i ljubav ti iskreno želim.![]()
![]()
Govori se o vracanju u prah, i gde to odlazi duh covekov?
I vide Avraam moj dan i obradova se! Sad ce naravno kritika da mi sve tumacimo bukvalno. Bukvalno se tumaci tamo gde nema mesta za ikakvo raspredanje, poput PREOBRAZENJA, ali ne, Preobrazenje se nije desilo, jer Mojsije je bio u seolu, a Ilija nije vaznet na nebo po Harecu. Vorki, posto vidim da bruklin gresi i da svoje greske ispravlja i stvara nova ucenja svake godine, reci mi sta ce biti ako se desi da su shvatili da su pogresili u vezi besmrtnosti duse? I Rasel je umro u zabludi jer je priznavao Krst!
Čuj, ako ti nemožeš da shvatiš neke stvari iz Biblije na simboličan način, onda je to tvoj problem i to je žalosno.
Razumi logiku, smrt je suprotnost životu, i to će ti reći svaki ozbiljan znanstvenik, te prema tome, nemože biti suprotnost životu život u drugom obliku. To crkveno tumačenje je poganski princip, jer se na taj način odstranio strah od smrti, pošto osoba NIKADA ne umire. LJudi su IZGUBILI VJEČNI ŽIVOT, te su počeli UMIRATI, i to je naučna i logična činjenica koju vidimo iz dana u dan. Bog je zato i putem otkupa Isusove žrtve dao mogučnost ponovno vječnom životu, ali u dan suda u trenutku uskrsnuća.
Takav stav, kakav danas imaju crkvene zajednice NIJE BOŽJI, jer je Jehova rekao Adamu i Evi, DA ĆE UMIRATI, a ne da će NASTAVITI dalje živjeti. Onaj koji je LAGAO i tvrdio da će ljudi nastaviti dalje živjeti je SOTONA.
1. Mojsijeva 2:17 - Ali s drveta spoznaje dobra i zla ne smiješ jesti, jer u onaj dan u koji okusiš s njega, sigurno ćeš umrijeti.”- ( Božja izjava ).
1. Mojsijeva 3:4 - Nato je zmija rekla ženi: “Ne, nećete umrijeti.- ( Sotonina izjava ).
Razmisli malo !![]()
![]()
Zalosno je sto ste vi materijalisti, odgovori mi za bruklin sto sam te pitao
Psalmi 115:17 - Mrtvi ne hvale Jaha, nitko od onih koji u tišinu silaze.
Pozdrav prijatelju, nemam namjere da se nadmećem.
Možemo raspravljati na temelju Pisma, ali na KRŠĆANSKI način, koji zahtjeva kulturu komunikacije i ljubav.
Ja ti želim samo skrenuti pažnju na LOGIKU, te da razmisliš o činjenicama.
SMRT = STANJE NEPOSTOJANJA
Kada si u dubokom spavanju, dali ti OSJETIŠ svoje postojanje ???
Govoris o logici... Reci mi za bruklin ono sto sam te pitao...![]()
Ти си,Ворки, ЛАЖОВ.
Тешка ријеч?Баш и није!
Ово што радиш на форуму је баш надметање.
Дакле,лажеш кад кажеш Теологу о својим намјерама.
Иначе,што се тиче Куле стражаре,ако баш будем хтио
да је прочитам,набавићу примјерак.
Има твојих довољно у Бањалуци.
Тако да ти је баш безвезе ово силно куцање,чак и копипејстовање.
Осим ако ти је досадно.Али има нешто што се зове фудбал.
Па измислише људи и пиво.Жене већ откривају пола дојки...
Боже опрости ми грешном,одох!
![]()
![]()
Ух,бре,Ворки,умало да заборавим:
![]()
![]()
![]()