RASPRAVLJANJE NA TEMELJU PISMA

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ivan 8:44 - Vaš je otac Ðavo i želite postupati po željama svojega oca. On je bio ubojica ljudi otkad se pobunio i nije ostao postojan u istini, jer nema istine u njemu. Kad govori laž, svoje govori, jer je lažljivac i otac laži. :heart:

Nisu svi Božji narod, a pogotovo djeca Božja.

1. Ivanova 5:19 - Znamo da potječemo od Boga, a cijeli je svijet pod vlašću Zloga. :heart:

Biblija jasno govori da, osim pravog Božjeg naroda, svi ostali su pod Sotonom.

Све то и ми, Божији народ, исто кажемо..;)

Шта ЈС каже о Раселу? Какав је човек, пророк, учитељ?

Bog je rekao; ne ubij.

Ali nije ubivstvo samo ubiti coveka,
Vi ubivate duse ljudi koje sablaznjujete jeresima i tako ih nesvesno ubivate duhovno, sto je najtezi greh .

To je samo tvoja konstatacija, koja je zasnovana na nedovoljnom poznavanju i mržnji.

Neznanje je najveći neprijatelj ljudskoga uma.

Možeš da prićaš što hoćeš, no plodovi sasvim dovoljno iskrenoj osobi govore, tko je ispravan kršćanin, a tko je iskvaren.

:heart: :bye:

Nikakvih jehovinih svedoka nije nikada bilo pre Rasela, koji vas je osnovao kao istrazivace biblije, pogotovo ovakvih, jer takvi koji su ispovedali takvo ucenje, kao recimo Arije, nazivani su djavoljim slugama, jer su sirili jeres i razdor u crkvi i odvlacili ljude u vecnu pogibao.

a ko si ti da to tvrdis...

zna se ko su Jehovini Svedoci ... i da je oduvek bilo onih koji obozavaju Boga Jehovu....

i ne znam sta zelis postici lazima... osim da umiris mozda svoju savest :think:

Ivan 8:44 - Vaš je otac Ðavo i želite postupati po željama svojega oca. On je bio ubojica ljudi otkad se pobunio i nije ostao postojan u istini, jer nema istine u njemu. Kad govori laž, svoje govori, jer je lažljivac i otac laži. :heart:

Nisu svi Božji narod, a pogotovo djeca Božja.

1. Ivanova 5:19 - Znamo da potječemo od Boga, a cijeli je svijet pod vlašću Zloga. :heart:

Biblija jasno govori da, osim pravog Božjeg naroda, svi ostali su pod Sotonom.

Lepo vam i rekoh da su svi ljudi na zemlji Boziji narodi, ali nisu svi deca Bozija, tako da se uzalud nazivate narodom jer su svi narodi Boziji, ali niste sinovi, i deca Bozija niste Hristovi, jer ga niste priznali kao sina istinitog, nego kao stvorenje dakle stvoreno, i jos andjelom ga nazivate, zato i niste njegova Braca, a samim tim ni sinovi Boziji, i uzalud vam prepovedi .

Lepo vam i rekoh da su svi ljudi na zemlji Boziji narodi, ali nisu svi deca Bozija, tako da se uzalud nazivate narodom jer su svi narodi Boziji, ali niste sinovi, i deca Bozija niste Hristovi, jer ga niste priznali kao sina istinitog, nego kao stvorenje dakle stvoreno, i jos andjelom ga nazivate, zato i niste njegova Braca, a samim tim ni sinovi Boziji, i uzalud vam prepovedi .

За ово, сутра иде, репутација:ok:

Све то и ми, Божији народ, исто кажемо..;)

Шта ЈС каже о Раселу? Какав је човек, пророк, учитељ?

Rasell je bio običan grešni čovjek, preko kojega je Bog POKRENUO obnavljanje pravog obožavanja.

On je bio iskreni ISTRAŽIVAĆ Biblije, koji je želio dokučiti istinu.

Nije bio prorok, no imao je neke svoje pretpostavke, nije bio zaseban učitelj, nego dio grupe iskrenih mladića, da je radio pogreške, je, i to nitko ne spori.

Božji narod NE UBIJA druge ljude, kao recimo mi, dok pripadnici pravoslavlja idu u ratove i ubijaju, jesam li u pravu ???

Rasell je bio običan grešni čovjek, preko kojega je Bog POKRENUO obnavljanje pravog obožavanja.

Nije bio prorok, no imao je neke svoje pretpostavke, nije bio zaseban učitelj, nego dio grupe iskrenih mladića, da je radio pogreške, je, i to nitko ne spori.

Božji narod NE UBIJA druge ljude, kao recimo mi, dok pripadnici pravoslavlja idu u ratove i ubijaju, jesam li u pravu ???

Божији народ, од када постоји, ишао је у ратове...чак и у оне освајачке!
Расел није смео да буде погрешив, бар не око учења и откривања библијскох тајни. А пошто је баш у томе грешио, мени довољно па да знам да је Сотону следио!

E hvala , na priznanju, dakle bio je gresnik, i to kakav ?
Bez pokajanja je otisao na onaj svet i to iznenadno ne docekavsi da se da se razocara jos jednim promasenim prorocanstvom.

I sta je zakljucak, zar takvom coveku da verujemo da je od Boga, zar njegove jeresi da slusamo, Oj deco Bozija bezite od njegovih ucenja kao od ljute guje.

Hahaha ! Koji si ti lik.

Što označava riječ narod ???

Nismo priznali Krista za ono što nije, nego za ono što je, a što potvrđuje Božja riječ, da je Sin Božji, odvojen i različit od Stvoritelja Boga. :heart: :bye:

dogma u svakom slucaju nije ISTINA

ne moze neistina da opovrgne istinu :) :heart: :cao:

a vi naucavate dogme to se zna

Да мало поједноставим. Догма су правила, правила која су и у Светом писму потврђена, а која имају за циљ да оповргну свако лажно учење.! Ако не верујеш да је Апостол Лука баш о томе писао, ја ћу ти помоћи да нађеш тај стих...;)

Божији народ, од када постоји, ишао је у ратове...чак и у оне освајачке!
Расел није смео да буде погрешив, бар не око учења и откривања библијскох тајни. А пошто је баш у томе грешио, мени довољно па да знам да је Сотону следио!

Onda su i apostoli od Sotone, jer su griješili i pogrešno vjerovali ???

Božji narod je išao u ratove za vrijeme Izraela, no Isus je donio drugu vrstu zakona kojeg su poštovali kršćani prvoga stoljeća, i kojeg poštuju kršćani ovoga doba.

Kršćanski otpad nije poštovao Kristov novi zakon, temeljen na ljubavi, nego je ratovao i ubijao, nešto slično kao i danas službeno državno kršćanstvo.

Ivan 8:36 - A Isus je odgovorio: “Moje kraljevstvo nije dio ovoga svijeta. Kad bi moje kraljevstvo bilo dio ovoga svijeta, moje bi se sluge borile da ne budem predan Židovima. Ali moje kraljevstvo nije odavde. :heart:

Isus je jednostavno rekao da njegovo kraljevstvo nije dio ovog Sotoninog svijeta, jer bi se po tome da je, njegovi sljedbenici fizički borili kao i ostali. :bye:

Onda su i apostoli od Sotone, jer su griješili i pogrešno vjerovali ???

Božji narod je išao u ratove za vrijeme Izraela, no Isus je donio drugu vrstu zakona kojeg su poštovali kršćani prvoga stoljeća, i kojeg poštuju kršćani ovoga doba.

Kršćanski otpad nije poštovao Kristov novi zakon, temeljen na ljubavi, nego je ratovao i ubijao, nešto slično kao i danas službeno državno kršćanstvo.

Ivan 8:36 - A Isus je odgovorio: “Moje kraljevstvo nije dio ovoga svijeta. Kad bi moje kraljevstvo bilo dio ovoga svijeta, moje bi se sluge borile da ne budem predan Židovima. Ali moje kraljevstvo nije odavde. :heart:

Isus je jednostavno rekao da njegovo kraljevstvo nije dio ovog Sotoninog svijeta, jer bi se po tome da je, njegovi sljedbenici fizički borili kao i ostali. :bye:

А за које сте ви краљевство? За Јеховино или за Христово?

E hvala , na priznanju, dakle bio je gresnik, i to kakav ?
Bez pokajanja je otisao na onaj svet i to iznenadno ne docekavsi da se da se razocara jos jednim promasenim prorocanstvom.

I sta je zakljucak, zar takvom coveku da verujemo da je od Boga, zar njegove jeresi da slusamo, Oj deco Bozija bezite od njegovih ucenja kao od ljute guje.

Trebali bi možda slušati vaša učenja, i koliko para da se stavi na oltar ???

Pravi Božji narod je uvijek bio iskren kada je griješio, od Izraela, kršćana prvoga stoljeća, pa do danas, dok ovakvi savršeni kao vi, nikada niste u stanju da priznate pogrešku, a to je dovoljno za uočavanje ponosa i uobraženih stavova. :heart: :bye:

Да мало поједноставим. Догма су правила, правила која су и у Светом писму потврђена, а која имају за циљ да оповргну свако лажно учење.! Ако не верујеш да је Апостол Лука баш о томе писао, ја ћу ти помоћи да нађеш тај стих...;)

Dogma je riječ koja je nastala za neobjašnjiva i tajanstvena crkvena učenja. :heart: :bye:

nije tacno :besan2:

jos cete i izmisliti sta su dogme:besan2:

dogme nemaju veze sa ISTINOM

i nemaju potporu u Bibliji nego su zasnovane na ljuskim ucenjima...

"dogme su neutvrdjene istine..." znaci nisu istine...

a nacicemo sve o dogmama cim imam vremena :cao:

Trebali bi možda slušati vaša učenja, i koliko para da se stavi na oltar ???

Pravi Božji narod je uvijek bio iskren kada je griješio, od Izraela, kršćana prvoga stoljeća, pa do danas, dok ovakvi savršeni kao vi, nikada niste u stanju da priznate pogrešku, a to je dovoljno za uočavanje ponosa i uobraženih stavova. :heart: :bye:

slusaj vic;

kada je marka izumrla , javi se na sudu kod svetoga petra, i sveti petar rece 1. marci ti ides u raj tako rece i moneti od 5. 10, 20. maraka, a kada dodje 50 maraka , sveti petar rece e ti ides u pakao, pobuni se 50.maraka i rece zasto ja u paklu a ostale marke idu u raj,?
Tebe uopste nisam vidjao u crkvi , odgovori sveti petar.:lol:

Još jednom da vam kažem, kako ste puni licemjerja, oholosti i cinizma, što ne priliči osobama koje se nazivaju kršćanima.

Može vas biti sram što govorite u ime Krista, no i to je prorečeno, pa vam nebudem zamjerio, jer neznate što činite.

Danas ste me veoma razočarali, i nemorate više dolaziti na ovu moju temu, jer se neznate kulturno i kršćanski ponašati.

Pozdrav svima iskrenim ljudima, Božji blagoslov, mir u srcu, spoznaju istine i ponajviše ljubav prema drugome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back