RASPRAVLJANJE NA TEMELJU PISMA

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e pa izv9ini ne znas od mene bolje

i to nije sajt JS :besan2:

ja sam JS a ne ti :besan2:

i dalje ocekujem izvinjenje:cao:

i ne zelim vise da se raspravljam sa tobom

Dobro ajde ti si gazda:lol:

Nego reci mi kako neko moze da se razapne na stubu?

Na ove tvoje gluposti ,osporice te samo pismo, ali navescu ti samo jedan delic,ako moze da te urazumi?

13. Еда ли се Христос раздели? Еда ли се Павле разапе за вас? Или се у име Павлово крстисте?
Ko se moze razapeti na stubu?

14. Хвала Богу што ја ниједног од вас не крстих осим Криспа и Гаја;

15. Да не рече ко да у своје име крстих.

16. А крстих и Стефанин дом: даље не знам јесам ли кога другог крстио.

17. Јер Христос не посла мене да крстим, него да проповедам јеванђеље, не премудрим речима, да не изгуби силу крст Христов.

18. Јер је реч крстова лудост онима који гину; а нама је који се спасавамо сила Божија.

I evojos malo

23. А ми проповедамо Христа разапетог, Јеврејима, дакле, саблазан а Грцима безумље

Pa ko je lud da stavi promasena prorocanstva na sajt. Pa onda niko ne bi pristupio JS, zar ne? Ko god hoce, moze da proveri moje reci u navedenim casopisima kao sto su KULA STRAZARA i PROBUDITE SE i ostalim knjigama koje su navedene u tekstu. Nije bitno odakle sam ja to procitao vazno je da to pise u VASIM a ne u tudjim knjigama.

dokazala sam

to sto je pisao nije sa naseg sajta

znam da je LAZ :) :heart: laku noc svima

a vorki ce vam sve lepo objasniti :cao:

Nisi dokazala.
Jer Rassel je vaš idejni začetnik.
Ne znam što ga se sramite.
Pa čovjek je pogrješio jer je umislio da zna sve.
A nije znao i ispromašivao se prognozirajući bezuspješno.

Klasična ljudska slabost.
Svakom se to može desiti.

Pa ko je lud da stavi promasena prorocanstva na sajt. Pa onda niko ne bi pristupio JS, zar ne? Ko god hoce, moze da proveri moje reci u navedenim casopisima kao sto su KULA STRAZARA i PROBUDITE SE i ostalim knjigama koje su navedene u tekstu. Nije bitno odakle sam ja to procitao vazno je da to pise u VASIM a ne u tudjim knjigama.
SMESAN SI MI NE KRIJEMO ISTINU za razliku od vas sto je i neznate :roll:

Postanak glava 5

Kao muško i žensko stvori ih, blagoslovi ih i dade im ime čovjek, kad su bili stvoreni.

3 I poživje Adam sto i trideset godina i rodi mu se sin, koji mu je bio po obličju sličan, i nazva ga Set.

4 A rodivši mu se Set poživje Adam osam stotina godina, te mu se rode drugi sinovi i kćeri.

Pitanje zašto se naglašava da je po obličju sličan???
Zar je to potrebno kod nas ljudi naglašavati da su nam djeca po obličju slična?

Postanak glava 5

Kao muško i žensko stvori ih, blagoslovi ih i dade im ime čovjek, kad su bili stvoreni.

3 I poživje Adam sto i trideset godina i rodi mu se sin, koji mu je bio po obličju sličan, i nazva ga Set.

4 A rodivši mu se Set poživje Adam osam stotina godina, te mu se rode drugi sinovi i kćeri.

Pa zato da bi se moglo razlikovati potomstvo pravednih i nepravednih.:)

Postanak glava 5

Ne postoji neko potpuno tumacenje tog dela teksta ali smatra se da je takav stil izrazavanja bio u vreme pisanja knjige (kad je Mojsije kroz pustinju vodio Izrailj, ako nisi nestrpljiva mogu mogu pogledati negde malo podrobnije pa cu ti javiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back