RASPRAVLJANJE NA TEMELJU PISMA

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valaame, ko sto kaze Sveto Pismo, da neko ustane iz mrtvih oni nece poverovati. Jedan od dokaza je sv. Vasilije Ostroski koji je ucinio na stotine cuda pa oni i dalje ne veruju, gledao sam kako se covek posednut demonom posle noci provedene na Ostrogu budi potpuno zdrav! PA gde cete veci dokaz od toga!?

Знам, јер нећу више старити...:think:

* 1969: Mladi koji su onda živeli neće ostariti. Svetski poredak će nestati za „nekoliko godina“ [32]
.

:hahaha:

"Колико је у овој секти битна организација, говори и чињеница да јеховисти не крштавају у Име Оца и Сина и Светога Духа, него “у име Оца и Сина и Духом вођене организације”. Верујући да ће само 144.000 изабраних владати са Христом на небу, а да огромна већина “сведока”, тзв. “друго стадо”, небо не могу задобити. У САД имају најмање пет сати састанака дневно, и дужни су да иду од врата до врата, проповедајући, да би на крају месеца предали извештај о томе колико су кућа посетили и публикација поделили. Јеховисти нису лојални грађани својих држава – не признају изборе, војску, не поздрављају химну, нити државну заставу. Забрањене су им школске прославе и забаве, рођендани. Не празнују Божић ни Ускрс. Не смеју да полажу заклетву, нити да се друже са бившим члановима...."

:hahaha:

"Колико је у овој секти битна организација, говори и чињеница да јеховисти не крштавају у Име Оца и Сина и Светога Духа, него “у име Оца и Сина и Духом вођене организације”. Верујући да ће само 144.000 изабраних владати са Христом на небу, а да огромна већина “сведока”, тзв. “друго стадо”, небо не могу задобити. У САД имају најмање пет сати састанака дневно, и дужни су да иду од врата до врата, проповедајући, да би на крају месеца предали извештај о томе колико су кућа посетили и публикација поделили. Јеховисти нису лојални грађани својих држава – не признају изборе, војску, не поздрављају химну, нити државну заставу. Забрањене су им школске прославе и забаве, рођендани. Не празнују Божић ни Ускрс. Не смеју да полажу заклетву, нити да се друже са бившим члановима...."

...."и духом вођене организације" е, то стварно нисам знао, не могу да верујем:confused:

Necete da priznate greske, jesu li ti staresine uopste pricale o ovim prorostvima? Nemoguce da ja kao pravoslavac bolje poznajem ucenje tvoje organizacije od tebe? Izvini se ti meni jer sam rekao ISTINU! Ako je LAZ dokazi, ako je ISTINA zasto me vredjas?

nemam sta da dokazujem ja kao JS znam sta je ISTINA a sta LAZ o JS a ti neznas ocigledno

sve sto nije na nasem sajtu je LAZ

imamo jedan zvanican sajt

a ti sigurno nisi skidao to sa naseg sajta:cao:

Uzmi literaturu sto sam naveo pa pogledaj, pa onda pricaj nesto, sva sreca sto se ja drugim verama bavim odavno i sto sam clana CAS-a (Centra za antropoloske studije - koji se bavi verskim organizacijama u Srbiji - www.cas.rs) pa znam neke stvari bolje od tebe.

e pa izv9ini ne znas od mene bolje

i to nije sajt JS :besan2:

ja sam JS a ne ti :besan2:

i dalje ocekujem izvinjenje:cao:

i ne zelim vise da se raspravljam sa tobom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back