valaam
Domaćin
- Poruka
- 4.168
ne nego ti ne razumes da ne razumes![]()
Није, него баш ти не разумеш!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne nego ti ne razumes da ne razumes![]()

Srbine niko tebi ne brani srpski prjevod( u ostalom i ja korististim karađić,Sinod,savrjrmeni srpski prjevod.... E sada mi rjeci jel taj srpski prjevod priznat u svjetu(osim pravos.)??Хрватски превод ме не интересује, ја сам Србин и користим српски превод, а када сам рекао да се реч ДЕДА не помиње, тада сам мислио на наш превод, где реч ДЕДА нигде није коришћена, а опет знам да је било у Библији деда..

Srbine niko tebi ne brani srpski prjevod( u ostalom i ja korististim karađić,Sinod,savrjrmeni srpski prjevod.... E sada mi rjeci jel taj srpski prjevod priznat u svjetu(osim pravos.)??
I Valam znači ni engleski ni hebrejski ni aramejski ni grčki(koine) SAMO dakle srpski prjevod koristiš??
Zar ti je to Argument?- (brukaš srbe). Jer mnooooogi srbi koje bar ja poznajem koriste i druge prjevode.Znači li to da clanovi ovog foruma koji koriste druge prjevode nijesi srbi?
Hajde ne blamiraj se tako nisko....
Ако се већ у једном држиш некога превода, онда га се држи и у свему осталом што у њему пише.Vorki ti je pisao o tome, i ako ti to nije dovoljno tada je ostalo uzalud.
pozdrav. harec
provjerio i ja ne samo da ti je vorki odmah iza tvog posta pisao već i drugi su ti pisali po toj temi, a ako nije dovoljno piši na neku drugu temu pa se možda tamo srjetnemo OVDJE JE NASLOV TEME: RASPRAVLJANJE NA TEMELJU PISMANe, nije (proverio sam).
Ako ne umeš da odgovoriš, nije sramota priznati. Nije sramota ni priznati da sam u pravu (u slučaju da jesam).
Sramota je lagati.
A tvoj kredibilitet na ovoj temi, izgleda ima stalnu tendenciju opadanja.![]()
provjerio i ja ne samo da ti je vorki odmah iza tvog posta pisao već i drugi su ti pisali po toj temi, a ako nije dovoljno piši na neku drugu temu pa se možda tamo srjetnemo OVDJE JE NASLOV TEME: RASPRAVLJANJE NA TEMELJU PISMA
a nena temjelju evolucije.
pozdrav. harec

vorki je naveo članak iz propagande literature Jehovinih svedoka, koji ne odgovara na moju poruku ni po delovima, ni u celini.
Izneo si tvrdnju da je himera sa slike dokaz da su dinosaurusi živeli u isto vreme kao i ljudi i pitao si me da datiram sliku i narod kome pripada.
Gde se mogu naći reference na to u vorkijevoj poruci?
Daću ti još jednu priliku da mi odgovoriš na pomenutu poruku, u suprotnom ću morati da konstatujem žalostan nedostatak trud sa tvoje strane, kao i svesno krivo tumačenja arheoloških nalaza u cilju dokazivanja stava, što direktno opovrgava stav koji zastupaš.![]()

добро јутро (дан) свима!
Ворки, има ли врућине у Славонији?![]()

Pozdrav ! Da, kod nas je vruće već u jutro, a kasnije je strašno sparno.
![]()
![]()

Јутрос у Бг и није било толико лоше.
Мада прекјуче, већ испред 8 сати, када сам кретао на посао, било је довољно топло за кување људи... А још и градски превоз...