wind_of_change
Iskusan
- Poruka
- 5.662
ne verujem da je Alex ljubomorna....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lol..ma ja se salim...
Katy........e ti si izabrana za mis...srecna???Samo neke klinke postavljaju slike...ti si prava osobaaaaaaaa za MISs ForumaA
![]()
Pa necu da ih imenujem...ne bih bilo fer.......:shock: A jel si ti ljubomorna sto je Katy pobedila??? :shock:

Ajde da kažem da sam počastvovana, ali ipak sam ja rodjena da budem miss. Niko ne može da utiče na to...
Tebi mogu da zahvalim na tome što počinješ da uvidjaš i shvataš kolika količina lepote se nalazi u i na meniSamo nastavi tako, i počećes da se prolepšavaš...
Klinčice mogu da sanjaju o mojoj lepoti...takvo savršenstvo nikada neće dostići!!!!!!!!!
Ljubomorna, ljubomorna...nego 8) i treba... Svi se živi pojedite, rugobe male ružne![]()
Pa necu da ih imenujem...ne bih bilo fer.......:shock: A jel si ti ljubomorna sto je Katy pobedila??? :shock:
E, smajlice...i ja obožavam da pravim prezentacije na kompu!!!!!!!!!!!TO mi je omiljeni hobi!!!!!!!!
I moja najortakinja iz skolske klupe se loži na MilančetaIzlepila slike po sveskama, telefonu...
Pozzzzz frendicu........... Ja obozavam da pravim prezentacije.........imam kolekciju.....pravim serije sve i svasta. Moje prezenacije ima celoooooooo Smederevoooooooooo....
I ja imam isto fix i mob...I ja sam ga zvala na fix. i rekla ovako:
Imam i Enin broj...koja ludaca dere se na slusalici peva nesto hahahahhahahahha PooooKLa sam...

je na drugom mestu....pozzzzzzzz:razz:Moja drugarica ima njegov broj, i pre neki dan ga je zvala i ovako je tekao razgovor (koji smo svi slusali):
on: halo?
ona:e cao Milane, ovde Natasa
on: koja Natasa?
ona:e, ne mogu da verujem, pa bili smo zajedno! a sad si kao zvezda pa si me zaboravio!
on: a Natasa ti si!!! e, izvini, na nekom snimanju sam, zovem te veceras, ljubim te
ona: ok
Pa onda veceras...
on: e Natasa, ja sam
ona: e, gde si sad?
on: u Beogradu
ona: e, i ja, aj da se vidimo!
on: ali sta ces ti u Beogradu?
ona: pa nesto sam kod tetke....
I tu sam se toliko smejala da vise nisam slusala....

NEMA VEZE....
e....NEMA VEZE....
![]()

HahahaGarant je to rekao!
Mi smo zezali i Krasica i Milana i Dinchu....to bilo za moju slavu...i moja jedna drugarica ih obozava a nama bio smor pa ih zezali...
A najvishe se primio taj Krasic...
Dichi su pevali...i on je pevao Jelenu...
a Milan je rekao da je dostipan od pola 5 do pola 6 i od pola 8 do 9 ili tako neshto...![]()
Pa nazovi ga da proverish jel menjao termin....![]()
Pa kad je trazen... ovo ono...![]()