Rasprava........

znaci je.bem li mu
jesam li ja ovde pocela ivanu govoriti sta sam prosle subote radila sa deckom,a?
jel on meni reko koji broj cipela nosi a da ga ja to nisam pitala ili mi je reko sta je on sa svojom devojkom radio...ako ce mene to zanimati ja ga pitam preko pp i on mi odgovori.....:P
obicno kad nesto kazem svima se obracam....kad dodjem na humor pozdravim sve ako su tu ne samo jednu osobu a ima ih vise....

Pa sta vas boli uvo i vi pisete nevezano za temu,ne obracajte paznju na nase porukice budale jedne.....

~Evo Milenice ,evo me:) Imam neke Milanove slicice poslacu ti,vazi;) imam i cod....
Axa,pricala si mi da ce tvoja Tanja da se raspita o Sikiju kod nekog decaka...i,sta je bilo?????
Ne vidjas mi slatkisa :( :( :( slavio u subotu rodjendan i ja ga zvala sa skrivenog. tj moju sestru zato sto je bila kod njega...he he,al nisam joj rekla da sam to ja :lol:

Posalji slike....znas da ja to vojim...Cod....cod...za coca-colu .........samo da znas koliko imam poena :lol: I ja isto zovem sa skrivenog broja......ala si ti Luda ludaco moja :lol: Sikija niko ne poznaje....a ja mislila da ce biti poznat od onog strip........znas ti;)

Ma videce Smajlica poruku...ne mesajte se vi i ne brinite....to sto nije vasa stvar :lol:
Vidim ja sve.....;)

Back