gost 367210
Poznat
- Poruka
- 9.236
Verovatno i oni razmisljaju u sl pravcu...ne morate da ih volite (zauvek ce ostati izdajnici, iako su bili iz xy razloga primorani napustiti zemlju), ali ne morate ni da ih koristite za kesh.
o čemu pričaš ti pogubljena, kakvi izdajnici? ja glupake ne razdvajam po tome jesu li preko ili u srbiji, meni bi recimo paranormalna bila ispad i da je u kragujevcu. ti si mi glupa i u novom sadu i tu gde jesi. s druge strane znam dosta ljudi koji su otišli preko i koji su sjajni ljudi i koji nisu slepci da krive nesrećni narod ove nesrećne zemlje kao da se za nešto pitao. jer ko smatra da danas narod jedne banana države nalik srbiji se pita za skoro pa bilo šta u svojoj zemlji je težak slepac. težak slepac.
a što se tiče belosvetskog ološa koji nas mrzi, misim šta ti ima mene da mrziš mater ti jebbem debilnu, za srbiju nikad nisi čuo, ne znaš gde je na karti, nisam te nikad bombardovo, nisam te nikad u ratu napao i ti mene ne voliš?! otimaš mi zemlju postavljaš klovnove da mi donose zakone, što, smetam ti nepismen i što sam ljakse? šta te koji ***** zabole ***** kakav sam ja u mojoj balkanskoj jazbini?? kad te budem napao u dva rata, kad te budem izbombardovo ko majmuna, kad te budem klao i zatvarao po logorima onda se javi pa reci da me ne voliš u međuvremenu napuši se kurčine