Raspao se elektroenergetski sistem EU: Bez struje ostala čitava Španija, Portugal, delovi Francuske, Belgije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa aljek im zato daje eps, da im pomogne, bese neka zena nekog albanca treba da zavrsi posao otudjenja eps-a od srbije?

aAAA, mi njima eps, oni nama autobuse za miting, taj dil aLJEK IMA SA KURTIJEM?

ijaooooj, aljece, bandera te ceka.... NEKA FALKON BUDE SPREMAN I U PO NOCI ZA BEKSTVO, MOJ NAJDOBRONAMERNIJI SAVET, greota da visis na terazijama
Куртијева? :namcor:

Куртијева? :namcor:
eps za autobuse, plus milijardica, ja sam amer, a srbi ce da vide kada ioh siftarija vrati u 19. vek, NEMACETE STRUJE!

KURTIJEVA ŽENA JE STRUČNJAK ZA TERORIZAM, A ON ...

Po društvenim mrežama širi se vest da je država Srbija angažovala suprugu Aljbina Kurtija za reorganizaciju EPS-a!? Jel ovo istina?

Đedović: Od sedam članova Nadzornog odbora EPS-a ...

1745861870967.png
021
https://www.021.rs › komentari

·Translate this page

Jun 8, 2023 — Priča se da je Vučić za ovu šarenu lažu dao Norvežanima (među kojima je i žena Albina Kurtija) 1 milijardu evra naših para, sigurno se i SNS ...

eps za autobuse, plus milijardica, ja sam amer, a srbi ce da vide kada ioh siftarija vrati u 19. vek, NEMACETE STRUJE!

KURTIJEVA ŽENA JE STRUČNJAK ZA TERORIZAM, A ON ...

Po društvenim mrežama širi se vest da je država Srbija angažovala suprugu Aljbina Kurtija za reorganizaciju EPS-a!? Jel ovo istina?

Đedović: Od sedam članova Nadzornog odbora EPS-a ...

Pogledajte prilog 1720928
021
https://www.021.rs › komentari

·Translate this page

Jun 8, 2023 — Priča se da je Vučić za ovu šarenu lažu dao Norvežanima (među kojima je i žena Albina Kurtija) 1 milijardu evra naših para, sigurno se i SNS ...
Случајно се поклопило да је жена Куртијева. :namcor:
ВУчић&Курти.jpg

pa aljek im zato daje eps, da im pomogne, bese neka zena nekog albanca treba da zavrsi posao otudjenja eps-a od srbije?

aAAA, mi njima eps, oni nama autobuse za miting, taj dil aLJEK IMA SA KURTIJEM?

ijaooooj, aljece, bandera te ceka.... NEKA FALKON BUDE SPREMAN I U PO NOCI ZA BEKSTVO, MOJ NAJDOBRONAMERNIJI SAVET, greota da visis na terazijama

Зато код Аљека има електрике и за пленуме. У рац да га љубите!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back