- Poruka
- 612
Portugalski premijer Luis Montenegro kaže da „nema naznaka“ da je uzrok nestanka struje u Portugalu i Španiji sajber napad.
Pogledajte prilog 1720927
Jednostavno preopterećenje mreže
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Portugalski premijer Luis Montenegro kaže da „nema naznaka“ da je uzrok nestanka struje u Portugalu i Španiji sajber napad.
Pogledajte prilog 1720927
Куртијева?pa aljek im zato daje eps, da im pomogne, bese neka zena nekog albanca treba da zavrsi posao otudjenja eps-a od srbije?
aAAA, mi njima eps, oni nama autobuse za miting, taj dil aLJEK IMA SA KURTIJEM?
ijaooooj, aljece, bandera te ceka.... NEKA FALKON BUDE SPREMAN I U PO NOCI ZA BEKSTVO, MOJ NAJDOBRONAMERNIJI SAVET, greota da visis na terazijama
Ne verujem.Jednostavno preopterećenje mreže
Ne verujem.
eps za autobuse, plus milijardica, ja sam amer, a srbi ce da vide kada ioh siftarija vrati u 19. vek, NEMACETE STRUJE!Куртијева?![]()
Možda. A možda i nije. Baš cela Španija, sumnjiva stvar.Jednostavno preopterećenje mreže
Случајно се поклопило да је жена Куртијева.eps za autobuse, plus milijardica, ja sam amer, a srbi ce da vide kada ioh siftarija vrati u 19. vek, NEMACETE STRUJE!
KURTIJEVA ŽENA JE STRUČNJAK ZA TERORIZAM, A ON ...
Po društvenim mrežama širi se vest da je država Srbija angažovala suprugu Aljbina Kurtija za reorganizaciju EPS-a!? Jel ovo istina?
Đedović: Od sedam članova Nadzornog odbora EPS-a ...
Pogledajte prilog 1720928
021
https://www.021.rs › komentari
·Translate this page
Jun 8, 2023 — Priča se da je Vučić za ovu šarenu lažu dao Norvežanima (među kojima je i žena Albina Kurtija) 1 milijardu evra naših para, sigurno se i SNS ...
pa aljek im zato daje eps, da im pomogne, bese neka zena nekog albanca treba da zavrsi posao otudjenja eps-a od srbije?
aAAA, mi njima eps, oni nama autobuse za miting, taj dil aLJEK IMA SA KURTIJEM?
ijaooooj, aljece, bandera te ceka.... NEKA FALKON BUDE SPREMAN I U PO NOCI ZA BEKSTVO, MOJ NAJDOBRONAMERNIJI SAVET, greota da visis na terazijama
Штета једино за Шпањолску.Možda. A možda i nije. Baš cela Španija, sumnjiva stvar.