- Poruka
- 72.767
A zidanje na močvarnom može ali nikako u režiji sns lopova. Ko je kupio stan zajebao se samo tako. Ima fore 10 godina to da iznajmljuje i kraj. Dakle oni prvi koji su kupili po nižoj ceni će se izvući, ostali su pukli.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj drugar radi stolariju, kaže da ga stalno zovu. Investitor stavio stolariju bez termo prekida dakle najjeftiniju za lokale i poslovni prostor.
Davno sam ja rekao da se to gradi kao filmske kulise.Значи, када Вучић оде (када му досади или оматори) сво то одржавање влаге и колико већ цркнутих пумпи по подрумима се прекида...
Које ће то ругло постати...![]()
Не претјеруј, кад си видио да су пале кулисе током снимања?Davno sam ja rekao da se to gradi kao filmske kulise.
Наравно. Славили Преслву, па ђе зато није било на форуму.
Mi Krajišnici nemamo preslavu, samo slavu. Nebitno to, nego kako komentarišeš urušavanje Beograda na vodi?Наравно. Славили Преслву, па ђе зато није било на форуму.
Као подмуклу ђиласовско-шолаковску пропаганду!Mi Krajišnici nemamo preslavu, samo slavu. Nebitno to, nego kako komentarišeš urušavanje Beograda na vodi?
Postoje slike i snimci na koji se vidi da se urušio dio zgrada na BNV.Као подмуклу ђиласовско-шолаковску пропаганду!![]()
Ко да је ђиласовцима тешко да намонтирају неке слике и да то презентују??Postoje slike i snimci na koji se vidi da se urušio dio zgrada na BNV.
Kada po beogradu počnu da ginu ljudi kao u novom sadu šta ćete onda? Da bežite? Nemate gde, urušiće se i aerodromКо да је ђиласовцима тешко да намонтирају неке слике и да то презентују??
Добро.Kada po beogradu počnu da ginu ljudi kao u novom sadu šta ćete onda? Da bežite? Nemate gde, urušiće se i aerodrom![]()
Похапсио онда тако већинску Србију.Nije dobro, najbolje bi bilo pohapsiti vas sve kako bi masovna ubistva prestala.
X puta sam prolazio pored zgrada na BNV i ono mi izgleda nebezbedno, iako nisam građevinski stručnjak. Zgrade iznad vode, tu zgrade moraju vremenom tonuti jer voda podriva temelje. Na mjestu na kome je BNV ne bi ni mačke spavale.Ко да је ђиласовцима тешко да намонтирају неке слике и да то презентују??
Venecija postepeno tone u novije doba, ali je dugo odoljevala moru. Navodno da su neke zgrade na BNV već malo utonule.Može to da se gradi ali ozbiljno a ne ovi sns lopovi i prevaranti. Eno ti venecija, cela na drvenim šipovima još kada građeno.
Pogledajte prilog 1639422
Кад се сруши један од оних небодера, биће сцене ко из Газе.U veneciji ništa ne tone nego se nivo mora penje. A ove bnv ne vredi ni komentarisati. Potrajaće to 10 godina i kraj.
Istu šemu je mafija odradila u palermu.