Raspad porodice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je otisla u banku sperme da dobije djete - zar nije time i osnovala svoju porodicu usput?
Samohrane majke i njihova djeca cine porodicu valjda........
A ako je jedna majka + djeca = porodica, onda su i 2majke + djeca = porodica / 2 oca + djeca = porodica.

Porodicu cine roditelji i djeca..... braca i sestre...

... cek, moja mama je razvedena - jesam li ja sad dio porodice ili nisam? :eek:
pa osnovala je onda porodicu ako presade njenu oplodjenu jajnu celiju u drugu zenu koja ce joj nositi plod tih 9 meseci
jedno je razvod to nema nikakvih dodirnih tacaka sa svim ovim

eee pa vidis, na ovim prostorima to ovako ide porodica= tata+mama+ 2 dece(ili vise, ali 2 minimum)
tata+mama+ 1 dete = sebicnjaci
tata+mama+ 0 dece- nacisto smo sablaznjeni! kakvi su to egoisti i hedonisti!!!
udovice sazaljevamo,
raspustenice osudjujemo i pljujemo,
samohrane oceve uzdizemo na pijedestal
napustenu decu zalimo ali nedajtigaboze da ih usvoji neki gej par
kukamo zbog bele kuge a zameramo zenama koje same radjaju... e to smo ti ukratko mi, srbi, nebeski narod... licemeri i lazni moralisti, malogradjani puni raznoraznih predrasuda
ko ti onda brani da pigrabis sve te moderne americke tekovine ili jos bolje sta te sprecava da im se pridruzis jednostavno

pa i skidanje homoseksualizma sa liste poremecaja seksualnog nagona kao i parade ponosa su bili daleko a sad su nam tu ispred nosa

bili su ti oni tu svo vreme, hiljadama godina pre tvog rodjenja, pa to nije uticalo na tvoje pretke da se zene i udaju i stvaraju porodice i radjaju decu... kako ce ovi danas da uticu na tebe i tvoje potomke, realno?! :dontunderstand: nego da ne skrecemo temu

ko ti onda brani da pigrabis sve te moderne americke tekovine ili jos bolje sta te sprecava da im se pridruzis jednostavno

ne brani mi niko, nemam potrebu ni zelju da se bilo kome priklanjam ali nemam ni tu potrebu da osudjujem bez potrebe, kad me to uopste ne dotice... zasto je kod tebe tako izrazena?! kome i sta dokazujes hejtom necega sto si procitao u novinama i nisi imao prilike licno da upoznas?

bili su ti oni tu svo vreme, hiljadama godina pre tvog rodjenja, pa to nije uticalo na tvoje pretke da se zene i udaju i stvaraju porodice i radjaju decu... kako ce ovi danas da uticu na tebe i tvoje potomke, realno?! :dontunderstand: nego da ne skrecemo temu

u to vreme to nije bilo forsirano zakonima i putem medija,danas imamo budalastine tipa gej vrtica,gej istorije i cega sve ne,hibridne kongresmene poput svarcenegera,a kod nas vladine sluzbenike poput one dv ojice idiota od predprosle godine koji su paradirali zajedno sa pederima i lezbejkama...

ali to je toliko minoran procenat da ga ne vredi ni spominjati... mislim, koliko je vama poznatih primera da su gejevi usvojili decu i da su zene otisle u banku sperme i tako izabrale oca? :dontunderstand: ja ne znam ni jedan jedini primer, ako izuzmemo onih par holivudskih koje je suvisno i komentarisati
i ako je to vec tako, na koji nacin je bilo ko od vas/nas ugrozen time sto je tamo neka zena ko zna gde, resila da tako dobije dete?! :dontunderstand:
kako ikoga ovde ugrozava elton dzon koji je usvojio dete sa svojim muzem? ( spominjem ga jer zaista ne znam ni jedan drugi primer)... da ne bude zabune, ne podrzavam ali me bas boli uvo, zivi i pusti druge da zive
to je tako daleko od nas, od Srbije, a opet vam je to glavni argument kad treba popljuvati civilizaciju

Sto nisi cula ili videla ne znaci da se ne desava.

Normalno da ih je bilo, ali svoje s*anje nisu propagirali ovako javno i ofanzivno kao sto to danas rade. Normalno da hetero ljude nije zanimalo niti ih zanima sta oni rade u svoja cetiri zida. Samo oni imaju potrebu da to svim ostalima trljaju pod nos sa svojim imbecilnim paradama i slicnim manifestacijama. S´tim da su ucesnici tih performansa (da upotrebin ovu rec toliko omiljenu medju ovim modernim ljudima) dobrim delom strejt likovi, koji su tu da bi maznuli neku kintu, a ne zato sto misle da su p*deri ugrozeni ili nesto tako. Ali to je druga tema.
Uostalom, ne mislim da su za propast porodice oni toliko veliki faktor. Ali iz principa ne prihvatam da kad pricamo o porodici neki pokusavaju da proguraju pricu kako porodicu mogu da cine i dva muskarca ili dve zene, mozda cak jos i sa decom. Nece da moze. :mrgreen:

ne brani mi niko, nemam potrebu ni zelju da se bilo kome priklanjam ali nemam ni tu potrebu da osudjujem bez potrebe, kad me to uopste ne dotice... zasto je kod tebe tako izrazena?! kome i sta dokazujes hejtom necega sto si procitao u novinama i nisi imao prilike licno da upoznas?

ni ne zelim licno da upoznam o tome se radi a to mi raznorazne feministkinje,LGTB aktivisti promovisu kao neko moderno dostignuce koje mi treba ovde da primenimo
Skoro je isla neka spanska serija na studiju b gde dva pedera i lezbejka zive zajedno pa onda taj jedan oplodi nju i onda ona sa svojom devojkom odgaja dete,sjajno zar ne?

u to vreme to nije bilo forsirano zakonima i putem medija,danas imamo budalastine tipa gej vrtica,gej istorije i cega sve ne,hibridne kongresmene poput svarcenegera,a kod nas vladine sluzbenike poput one dv ojice idiota od predprosle godine koji su paradirali zajedno sa pederima i lezbejkama...

..a posledica toga je..?
..veci broj homoseksualaca..? :think:
..ili manji bropj homoseksualaca sateranih u hetero brakove u kom ce dobiti decu uz svo gadjenje koje moraju osecati pri pravljenju istih,
iz kog ce izaci prvom prilikom zbog "sushtinskog nerazumevanja" ili "nepomirljivih razlika"
i zbog koga ce imati manju shansu da ih dezurni "chuvari cistote" prozovu nastranim i otkriju njihovu veliku tajnu celom svetu..?

..wtf, ako ce i ta deca uci u zbir protiv bele kuge, ne pita se za cenu, m..?

Srpska zena je postala ego crna rupa.

Cika doktore, ukoliko mislimo na istu rupu, ovo sto si odgovorio na moj post je obicna (realna) konstatacija, cak i u prenesenom znacenju na svaku zenu: s obzirom na (nebesko) telo sa prejakim gravitacionim poljem, brzinom koja prekoracuje i brzinu svetlosti, toliko jakom privlacnom moci da ne moze nista izaci iz njenog zagrljaja (gravitacije), zahvaljujem u ime svih zena sto si nasao (konacno) adekvatnu komparaciju.
Ma znam da ti se slucajno omaklo, ne bi ti zenama udelio kopliment pa da ti Nobela obecaju, ali h*b*g*, moj zenski um 'egoisticno' razmislja, pa uvek vidi u korist zena. ;)

Samo zelim da potsetim, da jos uvek postoje predivni muskarci, koji imaju taman sve ono sto zenama treba: razum, ljubav, neznost, mnozina (znaju da zive "mi"), kad to zene prepoznaju - zastaje na momenat ona "gravitacija" da se "putnik" ukrca, i onda u paru krece carolija zvana porodica.

Sve dok cekate na pogresnom koloseku, u pogresno vreme, bez kupljene karte za odabrani pravac - zene ce biti krive sto je koncept porodice vecine muskaraca totalno raspadnut, zapravo i ne postoji.
A sad...trk pred ogledalo! Ne ogledajte se zajedno sa lotosima, neki to jedino umeju...

Poslednja izmena:

ne , u to vreme nije bilo forsirano, bilo je normalno da aleksandar makedonski naskoci na saborca posle bitke :lol: a tek rimljani sta su radili... karikiram malo ali shvatas sta hocu da kazem... nisi ugrozen ni pored sveg tog forsiranja zakonima i medijima, ni ti ni bilo koji strejt covek/zena... sad se samo otkrivaju oni koji su se skrivali, ne nastaju novi time sto ce ih legalizovati
a ti drdoktore, molim te, iscitaj post vise puta pre nego mi repliciras, ne bih da sto puta ponavljam vec receno samo zato sto ti imas disleksiju

ni ne zelim licno da upoznam o tome se radi a to mi raznorazne feministkinje,LGTB aktivisti promovisu kao neko moderno dostignuce koje mi treba ovde da primenimo
Skoro je isla neka spanska serija na studiju b gde dva pedera i lezbejka zive zajedno pa onda taj jedan oplodi nju i onda ona sa svojom devojkom odgaja dete,sjajno zar ne?

promovisu :roll: pa jel se homoseksualizam tako prima, preko promocije, sta mislis? sta te boli uvo... i muhamed promovise islam pa sta sad, hocemo li se svi probraziti ako cujemo nesto o islamu na tvu ili procitamo iz novina?! :dontunderstand:
a pazi ovo, hetero par napusti dete, koje usvoji gej par, ko je tu dobar a ko los? hoce li to dete biti hetero ili gej kad poraste? da li se gej ljudi radjaju sa tim ili ih tako vaspitavaju roditelji? ako se radjaju takvi, ti tu ne mozes nista da ucinis, a ako se vaspitavaju, onda gledaj kako ces vaspitavati svoje dete i nemas brige... dakle okreni obrni, nisi ugrozen ni ti ni tvoji, pa makar homoseksualizam uveli kao obavezan predmet u skoli

Brate, gledas spanske serije? :eek:
I to jos o pederima i lezbejkama??? :eek:

:rotf:

..a posledica toga je..?
..ili manji bropj homoseksualaca sateranih u hetero brakove u kom ce dobiti decu uz svo gadjenje koje moraju osecati pri pravljenju istih,
iz kog ce izaci prvom prilikom zbog "sushtinskog nerazumevanja" ili "nepomirljivih razlika"
i zbog koga ce imati manju shansu da ih dezurni "chuvari cistote" prozovu nastranim i otkriju njihovu veliku tajnu celom svetu..?

Gledaj, pokusacu ovako...secam se kao klinac, koji je odrastao u Sremu, imali smo u ulici lika za kojeg su svi znali da je derpe. A on to nije ni krio. Zasto? Nije bilo potrebe. Niko ga nije dirao. Ponekad mu je u sali dobacivano kako je zgodan dok je on vrckao svojom guzom u prolazu, ali i on je sam to shvatao kao salu. Cak se i operisao u zensko posle. Nije imao nikakvu potrebu da svima trlja pod nos da je homoseksualac. Nije bio ugrozen nikad. To je bilo pre vise od 20 godina. Ne moze me niko ubediti da su ljudi tada bili tolerantniji sto se ove teme tice nego sto su to danas. Nema sanse.
Moras da znas da u svetu postoji prilicno jak gej-lobi...Srbiju su otkrili kao novo "trziste" na kojem sektase. Pa koliko se njih skupi na paradi? Njih 50 i 5.000 murijasa. Smesno.

Ovi slucajevi u kojima homo-muskarci ulaze u brak sa zenom jesu tragicni, ali ne moze njih niko da natera (cak ni u Srbiji), to mi ne pije vodu.

Kao sto i sami kazete, malo ih je, velika su manjina....to je izmedju ostalog jedan od razloga zasto oni ne trebaju da imaju decu. Zadovoljice svoje licne potrebe mozda, ali treba misliti i o toj deci. Njima ne cine nikakvu uslugu.

Gledaj, pokusacu ovako...secam se kao klinac, koji je odrastao u Sremu, imali smo u ulici lika za kojeg su svi znali da je derpe. A on to nije ni krio. Zasto? Nije bilo potrebe. Niko ga nije dirao. Ponekad mu je u sali dobacivano kako je zgodan dok je on vrckao svojom guzom u prolazu, ali i on je sam to shvatao kao salu. Cak se i operisao u zensko posle. Nije imao nikakvu potrebu da svima trlja pod nos da je homoseksualac. Nije bio ugrozen nikad. To je bilo pre vise od 20 godina. Ne moze me niko ubediti da su ljudi tada bili tolerantniji sto se ove teme tice nego sto su to danas. Nema sanse.
Moras da znas da u svetu postoji prilicno jak gej-lobi...Srbiju su otkrili kao novo "trziste" na kojem sektase. Pa koliko se njih skupi na paradi? Njih 50 i 5.000 murijasa. Smesno.

Ovi slucajevi u kojima homo-muskarci ulaze u brak sa zenom jesu tragicni, ali ne moze njih niko da natera (cak ni u Srbiji), to mi ne pije vodu.

Kao sto i sami kazete, malo ih je, velika su manjina....to je izmedju ostalog jedan od razloga zasto oni ne trebaju da imaju decu. Zadovoljice svoje licne potrebe mozda, ali treba misliti i o toj deci. Njima ne cine nikakvu uslugu.

..slazem se sa svim shto si napisao....

promovisu :roll: pa jel se homoseksualizam tako prima, preko promocije, sta mislis? sta te boli uvo... i muhamed promovise islam pa sta sad, hocemo li se svi probraziti ako cujemo nesto o islamu na tvu ili procitamo iz novina?! :dontunderstand:
a pazi ovo, hetero par napusti dete, koje usvoji gej par, ko je tu dobar a ko los? hoce li to dete biti hetero ili gej kad poraste? da li se gej ljudi radjaju sa tim ili ih tako vaspitavaju roditelji? ako se radjaju takvi, ti tu ne mozes nista da ucinis, a ako se vaspitavaju, onda gledaj kako ces vaspitavati svoje dete i nemas brige... dakle okreni obrni, nisi ugrozen ni ti ni tvoji, pa makar homoseksualizam uveli kao obavezan predmet u skoli

Dobar ti je ovaj primer sa islamom. Eto, u Nemackoj pre nije skoro bilo uopste islamista. E onda su se tu naselili neki fundamentalisti, poceli da drze seminare u kojima pozivaju na ubijanje hriscana, poceli da mobilizuju ljude i salju ih na obuku u teror-kampove u Pakistan i Afganistan itd. Danas Nemacka ima veliki problem sa fundamentalnim islamistima. Tako da, ne moze bas da te boli uvo i nije to bezazleno i bezopasno kao sto ti tvrdis.

Na svoje dete ti kao roditelj utices samo jednim delom. Posle utice drustvo sa kojim se druzi, drustvo u skoli i drugi ljudi sa kojima ima kontakt. Posto je sad kul da se i devojcice zvale, pa sta mislis kakve su sanse da ce i tvoje dete poceti to da radi ako joj 80& devojcica u razredu to radi (jer je to tako kuuuuul)????

Poslednja izmena:
pa kako to da ti nisi postao musliman do sad... ah da ti nisi u svabiji... ne se sekiraj sad kad su se srbi tamo namnozili ima da isproteruju sve te nakaradne muslimane, pe.dere, feministkinje i ostale... :lol:
dobro, ako se vodis tom logikom ne mozes garantovati onda ni da ti sutra neces postati gej, mislim ako se to tako siri kao hipi pokret sezdesetih...
a i sam si rekao, bilo ih saka jada na paradi i sad ce oni da preobrate preostalih 6 miliona :roll:
a primer sa decom ti je bas, bas... ajde onda kako mozes da garantujes da se tvoja zena nije zvalila u skoli sa nekom devojcicom, a sad zena, majka, kraljica... da bas se tako postaje gej, eksperimantisanjem u pubertetu... ajde, molim te, ocekivala sam vise od tebe

Dobar ti je ovaj primer sa islamom. Eto, u Nemackoj pre nije skoro bilo uopste islamista. E onda su se tu naselili neki fundamentalisti, poceli da drze seminare u kojima pozivaju na ubijanje hriscana, poceli da mobilizuju ljude i salju ih na obuku u teror-kampove u Pakistan i Afganistan itd. Danas Nemacka ima veliki problem sa fundamentalnim islamistima. Tako da, ne moze bas da te boli uvo i nije to bezazleno i bezopasno kao sto ti tvrdis.

Na svoje dete ti kao roditelj utices samo jednim delom. Posle utice drustvo sa kojim se druzi, drustvo u skoli i drugi ljudi sa kojima ima kontakt. Posto je sad kul da se i devojcice zvale, pa sta mislis kakve su sanse da ce i tvoje dete poceti to da radi ako joj 80& devojcica u razredu to radi (jer je to tako kuuuuul)????

Potpuno se slazem sa gornjim tekstom. Na raspad porodice, itekako, utice okruzenje u kojem zivimo. Cak su ljudi skloniji da se priklone okruzenju, jer ne vide drugi izlaz u zivotu. I ako pustimo p*derske serije i politicare na televiziju, po novinama, da nam oni budu gazde, pa normalno da ce sve vise p*edera da se stvara, po modelu uspesnosti u zivotu.

pa kako to da ti nisi postao musliman do sad... ah da ti nisi u svabiji... ne se sekiraj sad kad su se srbi tamo namnozili ima da isproteruju sve te nakaradne muslimane, pe.dere, feministkinje i ostale... :lol:
dobro, ako se vodis tom logikom ne mozes garantovati onda ni da ti sutra neces postati gej, mislim ako se to tako siri kao hipi pokret sezdesetih...
a i sam si rekao, bilo ih saka jada na paradi i sad ce oni da preobrate preostalih 6 miliona :roll:
a primer sa decom ti je bas, bas... ajde onda kako mozes da garantujes da se tvoja zena nije zvalila u skoli sa nekom devojcicom, a sad zena, majka, kraljica... da bas se tako postaje gej, eksperimantisanjem u pubertetu... ajde, molim te, ocekivala sam vise od tebe

Gledaj, pre nego sto pokusas da ispadnes duhovita, mozda da se prvo malo raspitas pa da onda pises o necemu. Medju likovima koji su regrutovani od strane islamista ima najvise Turaka, Marokanaca, Arapa...ali ima i muslimana iz Bosne, a nadje se i po koji Nemac, kojeg su isektasili toliko da se primio na njihovu pricu o svetom ratu itd. da je otisao i prekrstio se iz Thomas Müller u Ali ad Abdulu, stavio kitu na panj da ga obrezu i zakleo se da se zivot dati za Dzihad. :dash:

Ne brinem se ja za sebe, a ne moras ni ti. ;)
Brinem sa one koje je mnogo lakse izmanipulisati, isprati im mozaz i tako to. Naravno, deca, buduce generacije su ciljna grupa svim tim sektasima (pocevsi od islamskih terorista, pa sve do gejeva).
Saka jada za koju ti i ostali gradjani Srbije morate da izdvojite porez da bi se oni majmunisali i da bi im se platilo obezbedjenje. Ni to ti ne smeta?

Potpuno se slazem sa gornjim tekstom. Na raspad porodice, itekako, utice okruzenje u kojem zivimo. Cak su ljudi skloniji da se priklone okruzenju, jer ne vide drugi izlaz u zivotu. I ako pustimo p*derske serije i politicare na televiziju, po novinama, da nam oni budu gazde, pa normalno da ce sve vise p*edera da se stvara, po modelu uspesnosti u zivotu.

Naravno da je tako. Zato sam rekao, veliku ulogu igraju mediji. Medju danasnjim idolima klinaca toliko brdo mentola da je to stvarno zabrinjavajuce. Prosto, kao roditelj, tesko je da ih sklonis od svih tih gluposti i spodoba.

..a posledica toga je..?

Srpsko lekarsko drustvo je 1998 skinulo homoseksualizam sa liste poremecaja seksualnog nagona.
Posledica toga je da sad profesionalni ****** masu tim papirom kao i papirom SZO koja bi mene kao na nesto trebala da obavezuje.
Znaci ako ja i pored tih nazovi zvanicnih stavova ne zelim da prihvatim i tvrdim da je homoseksualizam poremecaj seksualnog nagona ti ****** po profesiji su presli na metod zvan etiketiranje nazivom homofob. Zamisli,kazes nekom mislim da je suicid poremecaj poimanja zivota i onda me suicidalna osoba okarakterise kao sucidofoba.

jel postoji neki medjunarodno utvrdjeni dan protiv islamofobije?
e vidis pre nekoliko dana je u Beogradu proslavljen dan protiv homofobije a neki ****** iz nekog udruzenja su razvili one njihove zastave preko javnih ustanova...

Srpsko lekarsko drustvo je 1998 skinulo homoseksualizam sa liste poremecaja seksualnog nagona.
Posledica toga je da sad profesionalni ****** masu tim papirom kao i papirom SZO koja bi mene kao na nesto trebala da obavezuje.
Znaci ako ja i pored tih nazovi zvanicnih stavova ne zelim da prihvatim i tvrdim da je homoseksualizam poremecaj seksualnog nagona ti ****** po profesiji su presli na metod zvan etiketiranje nazivom homofob. Zamisli,kazes nekom mislim da je suicid poremecaj poimanja zivota i onda me suicidalna osoba okarakterise kao sucidofoba.

Homofob, nacista, klero-fasista...sve su to nazivi koji nam kace Cedini puleni i ostali ****** i oni koji su sa njima u talu.

bolje da gledam nego da tvrdim da je to sve daleko od nas i da ne utice na formiranje stavova mladjih generacija

Batali...budes li previse gledo to g*vno pocece da ti se cini normalnim sve to.
Neki sport, dokumentarac, ovo-ono...valjda ponekad ima nesto i da valja na tom Tv-u.

Kao sto rekoh, mnogo puta pre, na milion drugih tema, ne podrzavam ali ni ne osudjujem. To vase sizenje i reagovanje samo im pravi reklamu i hteli ne hteli sami doprinosite promociji tih istih pojava protiv kojih se zalazete. Drugo, ti si homoseksualizam predstavio kao stvar izbora uporedivsi ga sa muslimanskim fanaticima... ne ide to tako, danas cu da budem gej a sutra bombas samoubica. :roll:
Trece, ti isti gradjani su sami izglasali demokratiju, kad je tako i treba da placaju porez za tu saku jada... ako je vecina tako odlucila, onda neka bude tako.
Cetvrto, zar ne mislis da je degutantno tako prozivati sagovornika?! ja mislim :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back