Raspad porodice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odavno su poceli. Sve ima vise albanki koje rado radjaju.
Pa kako sad to? Zar na jednoj temi ti se nisi založio za konačno rešenje šiptarskog pitanja? A sad su ti odjednom i Albanke dobre? Kapiram da kad je frka onda se ne bira puno. Dovoljno je sve što ima puls i ide na dve noge. :mrgreen:

Nego, vidim da je vama talibanima mnogo teško i baš mi je žao kako se tako zlopatite u civilizaciji medju svim tim emancipovanim ženama koje biraju s kim će da idu u krevet i da li će da radjaju decu. Vašim talibanskim mozgovima sloboda je nešto nezamislivo i redovno u njima dolazi do kratkog spoja kada se susretnete sa civilizacijom. S toga predlažem da se preselite u Iran i Saudijsku Arabiju gde je sve potaman za vas talibane. Žene ne smeju da glasaju, ne smeju da voze kola, ne smeju seks pre braka, al može privremeni brak sa devojkom ako se klincu digne - naravno samo ako on to hoće i familija devojke dozvoli, pošto devojka se i ne pita puno, a ima i zakon po kome žene vrede duplo manje od muškaraca. Lepo se prebacite tamo i uživate - imate toplo vreme, dobar kebab, idilične slike zamotanih žena koje liče na mumije..... eto sve je super i moralno odlično, nema razvrata, nema pedera, seče se ruka za nemoral, a ženska preljuba se kažnjava kamenovanjem do smrti.
Odete tamo u pustinju i osnujete neki islamski emirat Srbistan pa lepo uživate.

Poslednja izmena:
Žene su digle noseve jer žele ono što je njemu dato rođenjem i što je oduvek imao. Slobodu da odlučuju o svom životu bez prisile ili krivice. Ali njemu se to ne sviđa jer, ko će onda raditi sve ono što on ne može i ne želi?! Neće on da rađa decu a sigurno ih neće ni odgajati sam, po svaku cenu, ali neko mora?
Jednostavno je.

Niste razumeli sta sam rekla,ali nebitno.Zapitajte se zasto se broj razvoda toliko povecao,zasto nema vise onih poslova do 15h,a koji nam omogucuju dobar zivot i zasto se u nedostatku slobodnog vremena za porodicu kupuje ljubav.Ovo nisu 80-e,pa da se sad pravimo Englezi,kad dobro znamo u kakvom vremenu zivimo.U svakom slucaju,statistika nije zanemarljiva.

To je samo jedan (zanemarljiv) razlog zasto se brakovi raspadaju. Poznajem mnogo vise slucajeva gde se raspadaju bas iz razloga sto zena sedi po citav dan kuci, gomila frustracije i onda bum. Brakovi se raspadaju pre svega iz drugih razloga. Medijska propaganda je najveci krivac i to sto vam/nam se pokazuje kao neki ideal, nesto cemu treba teziti, pa je bracna zejednica tj. brak sam po sebi po standardima tih modernih ljudi prevazidjena stvar.

Kog vraga uopste prozivas metroseksualce i razbacujes se sa homofobicnim izrazima na ovoj temi - temi o raspadu porodice?

Normalno da ih prozivam. I njih i ove koji promovisu to i ostale gluposti tipa pravo da homoseksualci imaju decu itd. A ovo homofobija itd. sam samo cekao kad ce da padne (ne cudi me od strane koga :lol: ). Zaboravila si jos da me nazoves klero-fasistom...kakav propust. Pa vi Cedini puleni ne propustate takve prilike inace, c c c... :rotf:

Žene su digle noseve jer žele ono što je njemu dato rođenjem i što je oduvek imao. Slobodu da odlučuju o svom životu bez prisile ili krivice. Ali njemu se to ne sviđa jer, ko će onda raditi sve ono što on ne može i ne želi?! Neće on da rađa decu a sigurno ih neće ni odgajati sam, po svaku cenu, ali neko mora?
Jednostavno je.

vestacka oplodnja,surogat majke i sve ostale blagodeti savremene dekadencije...

vestacka oplodnja,surogat majke i sve ostale blagodeti savremene dekadencije...

Де појасни ово мало, молим те.

За тебе је вештачка оплодња, некоме једини начин за остварење најнесебичније, најнеисквареније и најузвишеније жеље једне жене и мушкарца, савремена декаденција?

Да ли си се запитао какав би ти живот био без деце, ако их имаш?

И шта би учинио за тај тренутак када у руке узмеш своје жгебе, оно које си ти створио?

Де појасни ово мало, молим те.

За тебе је вештачка оплодња, некоме једини начин за остварење најнесебичније, најнеисквареније и најузвишеније жеље једне жене и мушкарца, савремена декаденција?

Да ли си се запитао какав би ти живот био без деце, ако их имаш?

И шта би учинио за тај тренутак када у руке узмеш своје жгебе, оно које си ти створио?
Pretpostavio sam da ce se po obicaju neko uhvatiti pogresnog smera te reci.
Vestacka oplodnja u smislu zene koja je plodna a ne zeli muskarca,porodicu,obaveze vec samo ode u banku sperme izabere materijal na osnovu opisa donatora...
To je inace sjajni domet civilizacije... naravno pored surogat majki i usvajanje dece od strane istopolnih partnera...

Pretpostavio sam da ce se po obicaju neko uhvatiti pogresnog smera te reci.
Vestacka oplodnja u smislu zene koja je plodna a ne zeli muskarca,porodicu,obaveze vec samo ode u banku sperme izabere materijal na osnovu opisa donatora...
To je inace sjajni domet civilizacije... naravno pored surogat majki i usvajanje dece od strane istopolnih partnera...

Е, добро је да си објаснио прецизније, јер сам већ хтела да копам очи.

А о овом последњем сам се већ више пута изјаснила, али поновићу: дегуте, написано на чистом Вуковом.

ali to je toliko minoran procenat da ga ne vredi ni spominjati... mislim, koliko je vama poznatih primera da su gejevi usvojili decu i da su zene otisle u banku sperme i tako izabrale oca? :dontunderstand: ja ne znam ni jedan jedini primer, ako izuzmemo onih par holivudskih koje je suvisno i komentarisati
i ako je to vec tako, na koji nacin je bilo ko od vas/nas ugrozen time sto je tamo neka zena ko zna gde, resila da tako dobije dete?! :dontunderstand:
kako ikoga ovde ugrozava elton dzon koji je usvojio dete sa svojim muzem? ( spominjem ga jer zaista ne znam ni jedan drugi primer)... da ne bude zabune, ne podrzavam ali me bas boli uvo, zivi i pusti druge da zive
to je tako daleko od nas, od Srbije, a opet vam je to glavni argument kad treba popljuvati civilizaciju

Ako je otisla u banku sperme da dobije djete - zar nije time i osnovala svoju porodicu usput?
Samohrane majke i njihova djeca cine porodicu valjda........
A ako je jedna majka + djeca = porodica, onda su i 2majke + djeca = porodica / 2 oca + djeca = porodica.

Porodicu cine roditelji i djeca..... braca i sestre...

... cek, moja mama je razvedena - jesam li ja sad dio porodice ili nisam? :eek:

eee pa vidis, na ovim prostorima to ovako ide porodica= tata+mama+ 2 dece(ili vise, ali 2 minimum)
tata+mama+ 1 dete = sebicnjaci
tata+mama+ 0 dece- nacisto smo sablaznjeni! kakvi su to egoisti i hedonisti!!!
udovice sazaljevamo,
raspustenice osudjujemo i pljujemo,
samohrane oceve uzdizemo na pijedestal
napustenu decu zalimo ali nedajtigaboze da ih usvoji neki gej par
kukamo zbog bele kuge a zameramo zenama koje same radjaju... e to smo ti ukratko mi, srbi, nebeski narod... licemeri i lazni moralisti, malogradjani puni raznoraznih predrasuda

Ako je otisla u banku sperme da dobije djete - zar nije time i osnovala svoju porodicu usput?
Samohrane majke i njihova djeca cine porodicu valjda........
A ako je jedna majka + djeca = porodica, onda su i 2majke + djeca = porodica / 2 oca + djeca = porodica.

Porodicu cine roditelji i djeca..... braca i sestre...

... cek, moja mama je razvedena - jesam li ja sad dio porodice ili nisam? :eek:

Ako imas (ili si imala) oca, bez obzira da li su tvoji razvedeni - onda jesi deo porodice. Porodica= majka+otac+deca (nikako dva muskarca ili dve zene + deca). Moze biti i muz i zena bez dece. Moze biti nakon razvoda i otac i deca ili majka i deca. Samo ono sa dva lika ili dve ribe - to ne priznajem kao porodicu.

ali to je toliko minoran procenat da ga ne vredi ni spominjati... mislim, koliko je vama poznatih primera da su gejevi usvojili decu i da su zene otisle u banku sperme i tako izabrale oca? :dontunderstand: ja ne znam ni jedan jedini primer, ako izuzmemo onih par holivudskih koje je suvisno i komentarisati
i ako je to vec tako, na koji nacin je bilo ko od vas/nas ugrozen time sto je tamo neka zena ko zna gde, resila da tako dobije dete?! :dontunderstand:
kako ikoga ovde ugrozava elton dzon koji je usvojio dete sa svojim muzem? ( spominjem ga jer zaista ne znam ni jedan drugi primer)... da ne bude zabune, ne podrzavam ali me bas boli uvo, zivi i pusti druge da zive
to je tako daleko od nas, od Srbije, a opet vam je to glavni argument kad treba popljuvati civilizaciju

pa i skidanje homoseksualizma sa liste poremecaja seksualnog nagona kao i parade ponosa su bili daleko a sad su nam tu ispred nosa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back