Sta uraditi sa vezom od tri godine u kojoj vam je postalo uzasno dosadno? Volite se,ali to je nazalost sve, nema one zaljubljenosti,sve je zapalo u kolotecinu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wtf...pa sta bi ti...leptirice?mokica:Volite se,ali to je nazalost sve
mokica:Sta uraditi sa vezom od tri godine u kojoj vam je postalo uzasno dosadno? Volite se,ali to je nazalost sve, nema one zaljubljenosti,sve je zapalo u kolotecinu...
mokica:da, ali do njega to ne dopire, on to ne smatra problemom-"samo je ljubav vazna"-otprilike bi to bila njegova parola
Sta s urinom? :|Enfroz2891.:mokraca?
Buwahahahahahhahahahahaha
opmnje:Stvarno mi nisu jasni ljudi koji traze leba preko pogace,pa sta je bitno u zivotu osim da imas nekog da te voli i da on tebe voli.Treba tebi neki idiot koji ce da te maltretira pa ces biti uzbudjna svaki dan.
Znam, ali je bilo malo ljudi kao ti da mi to govore,Pipi Langstrumpf:Nisi ga dovoljno volela.
To je upravo ono sto i ja kazem. Moj bivsi nije nista menjao... Nekako nije imao inicijativu ni za sta...parka:Joj Pipi kako si to lepo sročila...
Mada, ja nekako mislim da je lepo da se stalno na neki način usavršavamo i da se trudimo da budemo bolji i zanimljiviji svojim partnerima. Jer ni mi, kao ni partneri, nismo isti ljudi kao na početku zabavljanja, potrebe i želje nam se menjaju. Naravno da pri tome na mislim na foliranje i izigravanje nečega što nismo.
Zato sto sam uzela slobodno sledeci cetrvrtak i petak, pa da odradim...parka:A što radiš nedeljom, crna ženo? plava...
Pipi Langstrumpf:pa onda kad se ispostavi da smo mi i dalje tu gde smo i da je nas zivot i dalje pun ogranicenja, e, onda nam je partner kriv sto nas hoce takve...