Rapidshare - Ima li nacina....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Serijski_Ubica:
Isto što je Zool objasnio dešava se i na kablovskom : svi korisnici jednog provajdera izlaze na net sa istom Ip adresom, pa onda moram da čekam da onaj ko već nešto skida završi, pa onda ja krenem... A dešavalo se i da je skinut maksimalan broj fajlova, i da moram da čekam 35 minuta...
Zato izbegavajte upload na RapidShare!!! Imajte u obziru da je ovo Srbija!
Pa na kom si ti paketu covece?
Mora da si na ''Flat lightu''.
Sto bi rekao nas narod ''KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE''.
Ja sam na ''Flat 256 kod SBB-a i nikad nisam imao tih problema.
SAVET: Menjaj paket i bice sve u redu.

opet ja....
pa imate netu 100 ljudi koji posreduju u prodaji rapidshare premium account-a.
Evo jednog: http://www.nalozi.info
onda ima http://infopano.com/, pa neki global neshto itd...

vec drugi put mi se desava da kad hocu da skinem file, izadjemi obavestenje da moja IP adresa vec skida taj fajl.. prvi put mi nije bilo sumnjivo jer je file siknulo 2000 ljudi pre mene, ali ovaj drugi put, skidam ga samo ja.. jel to marketinski potez, da me navedu da se pretplatim ili je nesto drugo u pitanju..

Hvala vam za ovu temu. Lepo sam uplatio 740 din agenciji Globaltrend iz Zrenjanina, koja je zastupnik Rapidshare-a za Srbiju i skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidam. Imam pravo da skinem odjednom 100 (STO) fajlova, ako imam protok, naravno. A moze i sa nekim downloaderom, samo upises nick i pass i to je to. ArkantoS-Vrbas, u pravu si: PREMIUM RULES!!!

...ne trudite se da ih provalite sa nekim programcicima koji menjaju IP jer to traje vrlo kratko...
Premium account je prava stvar, ja koristim ovaj paket od 3000din za 6 meseci.....Ukoliko necete da placate premium skupljajte poene...Ako ni to ne zelite onda jednostavno posle skinutog fajla od 90-100 Mb iskljucite ADSL modem na jedno 3 minuta i mozete nastaviti sa downloadom sledeceg fajla zato sto vam se promenio IP...
Opet preporucujem PREMIUM, naravno ako cesto skidate nesto, ukoliko je to povremeno koristite neku od ovih alternativa...
Najbitnija stvar koju umalo da zaboravim da kazem je da PREMIUM ACCOUNt mozete podeliti sa jos nekim (bez preterivanja), tako da nas trojica-cetvorica koristimo ovaj premium (mozete podeliti i kintu)

Neznam da li si ovu i ostale slicne teme ispratio od pocetka ali recicu ti da nisi u pravu sto se tice programcica koji menjaju IP.Ima vec neko vreme kako sam ovde postavio link za jedan takav ali je obrisan.Dobro to sad nije bitno.
Kazes da mozes "peske" da promenis IP tako sto iskljucis modem.E vidis program se diskonektuje sa neta posle svakog skinutog fajla,saceka malo i opet konektuje pri cemu je IP promenjena.I onda naravno skida sledeci.Usput prepozna sigurnosni kod tj. slicicu,tako da sve sto ti uradis peske program uradi automatski.Treba ti samo dinamicka IP.
Mislim da je bez veze placati za ovakve stvari kad moze sve za dzabe.
Mislim da sam s njim do sada skinuo sigurno nekih 40-50 GB.

OK mozda taj tvoj programcic radi, ali sve koje sam ja probao bili su truba...Kazes da je bezveze placati za nesto sto moze dzabe, ali razlika izmedju premiuma i free nije samo u parama, vec sta pruza premium za te pare, ali svako ima pravo da proba pa da vidi sta vise odgovara...

Pa sta ti to pruza premium?Da nagomilas 100 fajlova na listu i da ih skidas istovremeno,a ja moram jedan po jedan.Pa zavrsicemo u otprilike isto vreme.Ti sa premium account-om a ja za dzabe.
Na isto se svodi tako da je definitivno bez veze placati.
Mislim isto ti je to kao kad skines program koji nije besplatan.Ti kad platis mozes da ga koristis u potpunosti i onda uuuu covece al je dobar,sta sve moze....A ja nadjem crack i isto ga koristim bez ogranicenja.
Ti si platio a ja nisam,a do istog smo stigli.Pa ti sad meni reci da li je razlika ocigledna.
Sto se tice ovih stvari sto pre shvatis da nista nemoras da platis vise ce ti kesa za ribe da ostane :)

Korektor2007

Mnogo stvari gledas iz licnog ugla, nije neopravdano ali nije ni realno
Zasto???

Primjera radi, ja ne mogu da odradjujem stvari kao ti, i jos nas dosta samo koji dolazimo ovde..
Sledeca jako bitna stvar jeste, sto ti mozda imas vremena za sve te zeze sa Rapidom dok mnogi nemaju, opet sam ja primjer, vidis cudno je biti subjektivan..
Naravno, nije sve moguce platiti ono sto bi covjek zelio, ali ono sto pruza dosta toga i ima prednost je po meni ipak prednost a u ovom slucaju je prednost sledeca:

Ako imam premium account na rapidu i zelim da skinem neki fajl koji se sastoji iz recimo 12 linkova, u tvom slucaju morao bi da dezuram i da konektujem i diskonektujem da bi to skinuo, a recimo nemam vremena za sve to... kad imam premium account onda pokrenem lijepo svih 12 linkova i odoh raditi dalje poslove i obaveze, kada se vratim za racunar, fajl koji sam trazio je tu... Ne moram da razmisljam da li je ili nije i jos nesto veoma bitno, ako pukne veza, sa premium accountom mogu da nastavim download dok ti moras da ponovis download..

Opet napominjem nista licno, ali pogledaj da ima i razloga za premium account..

Pozzzz..zzzzz

@GZ
Prvo pogresio si mi ime :) Nema veze,bio si blizu....
Drugo nisi me razumeo.Ja nemoram da se diskonektujem pa konekrujem.Jednostavno napravim 2 .bat file-a,a program ih pokrece prvo jedna(disconnect) pa drugi (connect) nakon svakog dal' uspesnog ili neuspesnog (pukla veza) download-a.Kazem slicicu sam prepozna opusteno.
Kontas?Ono sto bi se uradilo peske sa restartovanjem modema program odradi sam automatski.
Pa nema sanse uostalom da bi sedeo pored kompa i svakih 15-20 min. restartovao modem.

Nema frke,neshvatam ja nista licno,stavise volim da cujem jos necije misljenje ako nista drugo bar da razjasnimo nejasno.
Pozz

korektor007, ja od svih programa najvise volim crack, ali nesto bolje radi kad se plati. Da li to bila Maya od 16000 dolara ili Rapidshare od 9 evra mesecno...i slazem se sa GZ, ja namestim tih 7-8 fajlova (ili 34 : ) ) pa radim nesto drugo. Ajde, ako nemozes da nadjes jos 2-3 ortaka pa da podelite lovu, ti skidaj kako si navikao, ali kad probas RS Premium navuci ces se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back