Rapidshare - Ima li nacina....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sta ti to pruza premium?Da nagomilas 100 fajlova na listu i da ih skidas istovremeno,a ja moram jedan po jedan.Pa zavrsicemo u otprilike isto vreme.Ti sa premium account-om a ja za dzabe.
Na isto se svodi tako da je definitivno bez veze placati.
Mislim isto ti je to kao kad skines program koji nije besplatan.Ti kad platis mozes da ga koristis u potpunosti i onda uuuu covece al je dobar,sta sve moze....A ja nadjem crack i isto ga koristim bez ogranicenja.
Ti si platio a ja nisam,a do istog smo stigli.Pa ti sad meni reci da li je razlika ocigledna.
Sto se tice ovih stvari sto pre shvatis da nista nemoras da platis vise ce ti kesa za ribe da ostane :)

Keša fala bogu imam , tako da ne zalim da platim za neke stvari ;) tj. za mnoge , al ajd...

Meni je mnogo lakše kad lepo platim i znam da je to MOJE. A sad da ja gledam , hoce li taj fazon da provale ovi iz rapidshare-a ili nece .... stvarno nemam potrebe. I da li će program automatski da prepozna sličicu , ili neće ... ili će ovi iz rapidshare-a da promene oblike sličice .... itd ;)

@overkill
Pa zar je tako tesko citati?
Kazem da mogu i ja da stavim gomilu fajlova da skida jedan po jedan.Svejedno je da li ce istovremeno ili jedan po jedan.Bitno je to da nemoram da sedim pored kompa i da drndam modem.Znaci nema one fore klik klik disconnect klik klik connect i promenila se IP.Sve to bez premium-a.
Sad vi pricajte sta hocete ali ni vi niste probali ovaj program.
Ako imas dinamicku i imas mogucnost da skidas za dzabe,stvarno treba biti.... da nekazem sta,pa da platis.
Ako imas program i neko ti daje krek hoces li reci:"Ne hvala radije cu da ga platim."?
Daleko od toga da nemam toliko da platim ili jos gore da podelim s nekim.Nego jednostavno mislim da je krajnje debilno placati nesto sto mozes sasvim opusteno da dobijes i bez placanja.

Covece skidate tolike krekove,niko nema ni jedan legalan program na svom kompu a tu mi prosipate fazone bolje platiti,ima vise mogucnosti....E pa nije bolje platiti i nema vise mogucnosti.
Ja lepo stavim na listu sta da skida.Posle svakog downloada program se sam diskonektuje i ponovo konektuje pri cemu promeni IP.I sta je tu komplikovano?Jednostavnije nego podleci nekom glupom uticaju nekih da je bolje kad ti izvuku pare iz dzepa.Nisam stipsa i imam novaca ali stvar je principa.NECU DA ME NEKO KLEPA!!!

Vama nevredi pricati.Ljudi na nekim drugim forumima(a ima ih prilicno)skidaju sa ovim programom jos od maja-juna.
Polako skontacete vi to sledece godine u aprilu.
Bez uvrede jer mi nije namera da vredjam nekog.Samo sam izneo svoje misljenje i naravno cinjenice.

Pozzzz

Ja taj program imam od 2004. Nisam ga koristio jer nisam ni imao Broadband, ko je tad imao, samo retki ljudi. Uglavnom, lepo si rekao da je to stvar principa. Neke stvari su bolje kad su legalne, ne moras se sloziti sa mnom, ali kad-tad vecina ljudi ce placati za nesto sto mu treba. IT su veeeeeeeelika masina koja uzima novac.

P.S. Da si ti vlasnik nekog internet sajta, portala ili imas autorska prava na neki program ne bi mozda tako razmisljao, slazes se?

RESPECT from overkill : )

@korektor007

Snimio sam po drugim forumima da dosta ljudi radi isto sto i ti ili bar bezuspesno pokusava, ali veruj mi da jos veci broj skuplja poene da bi kad tad imali PREMIUM...
Ja sam pokusavao sa nekim programima, hteo sam da iskljucujem modem (najteze mi pada), sakupljao poene (odustao zbog sporog uloada) i onda resio sve probleme sa rapidom koristeci premium...I sam si rekao da je to stvar principa, sto i nije neki argument koji ce ubediti ljude da se odluce sta je pametnije...
Ja bih savetovao da probaju i jedno i drugo (i trece) pa neka sami odluce sta je kvalitetnije, kao sto sam ja uradio, a ako nisi probao premijum, treba da uplatis i vidis, pa ako ti ne bude odgovaralo vrati se alternatvnim metodama, to je bar lako...

Znam ja sta premium nudi.To isto imam sa ovim programom.Stavim na listu 50,100,500 linkova i odem negde,nisam kraj kompa,i kad se vratim on je sve to skinuo.I gde je tu razlika u odnosu na premium.
Vi izgleda necete da shvatite a necu ni ja posle ovog posta vise da objasnjavam.
Aj pozzzzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back