Pozdrav,
Ako vas mrzi da cekate onih 15 minuta da bi non-stop skidali sa rs imam jedno resenje:
Skinuti program Hide my ip 2009 sa sledece adrese:
http://www.hide-my-ip.com/
onda instalirajte, pokrenite i eventualno ako imate neki firewall dopustite da se ovaj program konektuje na net.
Kad ukljucite program jednostavno imate opciju hide my ip i tada ce program da nadje iz svoje baze i dodeliti vam neki ip(uglavnom su ip adrese iz USA i GB ali mozete da naletite i na druge) onda ukucajte rs link i skinite.Posle zavrsenog skidanja promenite ip i ukucajte novu adresu za skidanje sa rs servera.
Neki put i kad promenite ip rs vam kaze da sacekate 15 mina ali 2 klika i imate neki treci ip broj i mozete da krenete da skidate odmah(naravno sacekate onih 50 sec ili koliko vec u zavisnosti od velicine fajla).
Ovo ne vazi samo za rs vec za sve download/upload servere(magaupload, easyshare...)
Ima samo jedna mana!!!
Program je besplatan samo 2 nedelje potom trazi seriski broj(kad je registrovan imate na raspolaganju celu bazu ip brojeva tako da za to nemate vishe sta da brinete)
Ja sam pokusao da nadjem pro verziju da skinem sa doticnog rs ali nemaaaaa.
Ako neko zna vishe o ovome tj. gde skinuti ili ga ima vec bio bih zahvalan da mi sibne na email:
dwdtox@yahoo.com
Naravno ovaj program mozete koristiti i da surfujete netom kao "nevidljiv".Svi sajtovi koje posetite sa ukljucenim ovim programom dobijace ip adresu koji taj program salje znaci neka iz USA,GB...
Sa ovim programom mozete i razna varanja za online igrice, takmicenja, glasanja....
Nadam se da je ili ce ovo nekom pomoci.
Pozzz